Şimdi Ara

Yaz Okuluna Kalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Egitim ve Sınavlar bölümü şifre iddalarınla karıstıgı için sorum güme gitti,nasıl olsa burada da üniversite okuyan kişiler çok.

Şimdi ben bu yaz ilk defa yaz okuluna kalıcam ve yapmam gerekenleri bilmiyorum.

1-Dersleri ne zaman ve nasıl seçicez ?

2-Ders seçimini yine biz mi yapıcaz ? İstedigimiz hocadan seçebilir miyiz ?

3-En fazla kaç kredi alabiliriz ?

4-Okul bitene kadar sınırsız yaz okuluna kalma hakkımız var mı ?

5- Yaz okulunda devam zorunlulugu oluyo mu ? Yani bir gün bile uyuyakaldıgımız için gidemesek sıkıntı olur mu ?

Bizim okulda yaz okulu 2 ay falan sürüyormus ve fiyatı da en fazla 200-300 lira tutuyomus. Yukardaki soruları da cevaplarsanız çok sevinirim. Hiçbir sey bilmiyorum bu konuda çünkü.

• 1. Normal dönem finalleri bittikten 1-2 hafta sonra seçilir.

2. Bütün dersler açılıyorsa ve hocalar veriyorsa seçersin.

3. Ünivrsitesine göre değişir.

4. Sınırsız tabiki.

5. Devam zorunluluğu vardır, normal dönemdeki yüzde ile aynı olur.

Bunlar hepsi genelgeçer kurallar ama üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterir. En mantıklısı üst dönemlere ve danışman hocaya sormaktır
  • paüye göre söylüyorum bildiklerimi asagı yukarı aynıdır heralde üni.lerde

1-finalden sonra notlar acıklandıktan 1-2 hafta sonra baslıyor yaz okulu ve internet sitesinde acılacak dersleri görürsün yine dönem içinde ders kayıt yaparmıs gibi yapıyorsun aynı sekilde internetten seciyorsun

2-sen yapıcaksın hangi dersleri almak istiyosan ama hocaları belli olmuyor

3-15 kredi bizde

4-yaz okuluna kalma hakkı diye bişey yok istediğin kadar kalırsın

5-devam zorunlulugu hocaya baglı ama yazın pek takmıyorlar sıkmıyorlar geciriyorlar (dersten)

dediğin gibi 2 ay sürüyo fiyatı aldıgın dersin kredisine baglı kredi bası 25 tl gibi bişeydi 4 kredilik ders 100 tl mesela 3 tane 4 kredilik alırsan 300 tl gibi

zaten yazın cogu kişi kalıcaktır ögrenilcek bişeyi yok en güzeli yasayıp görmek

• bence okulunuzu da yazın zira okuldan okula değişiyor.
  • Anadolu universitesi.

Taslak hazirlamislar ve buna gore tam 2 tane mat hocasinin da yazin dersi var. Ama bir arkadas '' bosuna umitlenme taslaklara bizim okulda mat acilmiyo pek'' demisti.

Taslak da gorunen dersler hocalar ve saatler pek yansitmiyo galiba gercegi.

Not: kalabalik siniflardan nefret ederim. Keske siniflarimiz yazin 20-30 kisilik olsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 5 Nisan 2011; 23:44:57 >
  • Bizim bölümde yaz okulu açılmıyo kalan kalıyo adam kalabalığı sevmem diyo değerini bil yaz okulunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure
    Bizim bölümde yaz okulu açılmıyo kalan kalıyo adam kalabalığı sevmem diyo değerini bil yaz okulunun

Edebiyat miydi senin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaz okulunda dönemdeki gibi bi kalabalık olmaz pek sanmıyorum tatile gitmicek misin peki bi ara bi yerlere kacmıcak mısın dostum :)
  • Kacarim dostum haziranda 2 haftalik bir tatilim oluyomus. Bir de eylul ayi tatil oluyo bana. Toplamda 1.5 ay tatil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.