Şimdi Ara

Yazdığım forumun kaynağını açıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazdığım forumun kaynağını açıyorum.

6 ay önce açtığım konuda forum yazdığımı söylemiştim;
    Bakınız:http://forum.donanimhaber.com/m_13455671/tm.htm

Konuyu görenler hatırlayacaklardır. O zamandan bu yana son düzenlemeleri yapmak ve bir resmi site açmak için ancak vakit bulabildim.

Şu an forum indirilmeye hazır, inşallah ortaya işe yarar bir şey çıkmıştır. Eminim destek de bulursa diğer açık kaynaklı forumlar kadar geliştirilebilir.
    Forum dosyalarını buraya ekledim, alltaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

indirmek için tıklayın:
    http://www.phpkf.com/dosya.php?no=935

Çalışan örneği:
    http://www.phpkf.com

Hakkında:
    http://www.phpkf.com/hakkinda.php

• Çok güzel bir çalışma. İnşallah, kaynağı da açtığına göre, vakti olan arkadaşlar ilgilenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un.real

Çok güzel bir çalışma. İnşallah, kaynağı da açtığına göre, vakti olan arkadaşlar ilgilenirler.
    hmm çok beğendim script download sitelerine verirsen resmi siteyi bayağı bir kişi toplarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta5 -- 4 Kasım 2007; 9:58:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta5

hmm çok beğendim script download sitelerine verirsen resmi siteyi bayağı bir kişi toplarsın..

Alıntıları Göster
    bence bu forumu geliştirmek için modlar yap. mod installer olsun. nasıl phpbb de cashmod ve benzeri eklentiler varsa bundada olmalı. sana yardım edebilirim. ciddi anlamda büyük bir iş.

şu anda kolay php yapıcısı ile uğraşıyorum bitmesi çok az kaldı. istersen yardım edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: meta5

bence bu forumu geliştirmek için modlar yap. mod installer olsun. nasıl phpbb de cashmod ve benzeri eklentiler varsa bundada olmalı. sana yardım edebilirim. ciddi anlamda büyük bir iş.

şu anda kolay php yapıcısı ile uğraşıyorum bitmesi çok az kaldı. istersen yardım edebilirim

Alıntıları Göster
    Türkçe'ye büyük özengösterdiğiniz, Türkçe isim kullandığınız için şahsın adına çok teşekkür ederim.

Forumunuzda 2-3 dakika gezdiğimde hemen her şeyini çok beğendim.
    Galeri kısmında ufak bir sorun ar, galeride herhangi bir kategori seçtikten sonra, kategori isimleri gözükmüyor.
    Kategori değiştirmek için geri gelip, sonra diğer kategoriyi seçmek gerekiyor, düzeltilirse çok hoş olacaktır.

Bir de Türkçe'ye bu kadar özen göstermişsiniz, özel mesaj yerine bilr özel ileti demişsiniz çok hoş olmuş. Forum içinde ki foruma gönderilen mesaj sayısı bölümünde ki mesaj yerinede ileti veya iletiler ve son mesaj yerine son ileti yazılırsa kusursuz olacağını düşünüyorum.

Emeğiniz için tekrar teşekkürler.

Ekleme : Açık kaynaklı dağıtım yapacağınıza görehttp://sourceforge.net/ sitesi size barındırma hizmeti verecektir.
    Sitenizin çok fazla bant harcamasını engellemek için forum betiğini bu site üzerine barındırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 4 Kasım 2007; 13:54:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviAteş

Türkçe'ye büyük özengösterdiğiniz, Türkçe isim kullandığınız için şahsın adına çok teşekkür ederim.

Forumunuzda 2-3 dakika gezdiğimde hemen her şeyini çok beğendim.
    Galeri kısmında ufak bir sorun ar, galeride herhangi bir kategori seçtikten sonra, kategori isimleri gözükmüyor.
    Kategori değiştirmek için geri gelip, sonra diğer kategoriyi seçmek gerekiyor, düzeltilirse çok hoş olacaktır.

Bir de Türkçe'ye bu kadar özen göstermişsiniz, özel mesaj yerine bilr özel ileti demişsiniz çok hoş olmuş. Forum içinde ki foruma gönderilen mesaj sayısı bölümünde ki mesaj yerinede ileti veya iletiler ve son mesaj yerine son ileti yazılırsa kusursuz olacağını düşünüyorum.

Emeğiniz için tekrar teşekkürler.

Ekleme : Açık kaynaklı dağıtım yapacağınıza görehttp://sourceforge.net/ sitesi size barındırma hizmeti verecektir.
    Sitenizin çok fazla bant harcamasını engellemek için forum betiğini bu site üzerine barındırabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim, evet Türkçe`ye elimden geldiği kadar özen göstermeye çalıştım ama ne yazıkki bazı yerlerde kullanamadım.

Ama dediğiniz mesaj sözcüğü, bazı yerlerde konu , cevap, ileti olarak da kullanılıyor.
    Forum Katagorisi yerine forum dalı kullanmayı tercih ettim ama forum yerine, bu kadar çok kişi tarafından bilinen bir sözcük bulamadım. O yüzden şimdilik böyle kaldı ama ileride düşünülebilir.

Moderator yerine de, Forum yardımcısı kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem YILMAZ -- 4 Kasım 2007; 14:05:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem YILMAZ

Çok teşekkür ederim, evet Türkçe`ye elimden geldiği kadar özen göstermeye çalıştım ama ne yazıkki bazı yerlerde kullanamadım.

Ama dediğiniz mesaj sözcüğü, bazı yerlerde konu , cevap, ileti olarak da kullanılıyor.
    Forum Katagorisi yerine forum dalı kullanmayı tercih ettim ama forum yerine, bu kadar çok kişi tarafından bilinen bir sözcük bulamadım. O yüzden şimdilik böyle kaldı ama ileride düşünülebilir.

Moderator yerine de, Forum yardımcısı kullanılmıştır.

Alıntıları Göster
    Scripti indirdim kendi bilgim etrafında bir şeyler eklemeye ve açık aramaya çalışacağım..Maksat açıkları kapatmak tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: alper.y

Scripti indirdim kendi bilgim etrafında bir şeyler eklemeye ve açık aramaya çalışacağım..Maksat açıkları kapatmak tabi

Alıntıları Göster
    Kurulumu yaptım fakat taklıdığım iki yer var
    1-Boş bir veritabanı istiyor.Acaba otomatik olarak yaratılsa kullancıya daha kolaylık sağlamaz mı?
    2-Ayar.php dosyası otomatik olarak değiştirlemez mi?

Not:Bunlar kesinlikle küçük düşürme için söylediğim cümleler değildir.Amacım daha iyi bir sistem olmasına yardımcı olmak.Tekrar sizi tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper.y

Kurulumu yaptım fakat taklıdığım iki yer var
    1-Boş bir veritabanı istiyor.Acaba otomatik olarak yaratılsa kullancıya daha kolaylık sağlamaz mı?
    2-Ayar.php dosyası otomatik olarak değiştirlemez mi?

Not:Bunlar kesinlikle küçük düşürme için söylediğim cümleler değildir.Amacım daha iyi bir sistem olmasına yardımcı olmak.Tekrar sizi tebrik ederim.

Alıntıları Göster
    Bir çok hostta tek veritabanı oluşturulmaya izin verildiği için gereksiz olur. Zaten hazırda bir tane vardır.

İkinci soruyu anlamadım, zaten ayar.php otomatik oluşturuluyor.

Eğer eskisinin üzerine yazdırılmasından bahsediyorsanız, bunu da genelde hostta yazma izni kapalı olduğu için koymadım. Yazma başarısız olacak ve yine size FTP ile yollamanız için ayar.php verilecekti.

• quote:

Bir çok hostta tek veritabanı oluşturulmaya izin verildiği için gereksiz olur. Zaten hazırda bir tane vardır.

İkinci soruyu anlamadım, zaten ayar.php otomatik oluşturuluyor.

Eğer eskisinin üzerine yazdırılmasından bahsediyorsanız, bunu da genelde hostta yazma izni kapalı olduğu için koymadım. Yazma başarısız olacak ve yine size FTP ile yollamanız için ayar.php verilecekti.

Alıntıları Göster
    Bunuda gördüm ya ne mutlu bizlere.
    Biri bir hizmet sunuyor bedavadan. Bir diğeri teşekkür ediyor. Bir başkası ise hata bildirip kusursuzlaştırmaya çalışıyor. Belkide en önemlisi Türkçeye özen gösteriliyor.
    Ne diyeyim; Ne mutlu bizlere......

• Emegine ve zamanina saglik. Cok hos gozukuyor. Forumunun hayirli ve cok basarili olmasini dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray.

Emegine ve zamanina saglik. Cok hos gozukuyor. Forumunun hayirli ve cok basarili olmasini dilerim.
    PHP de çok ama çok yeniyim. Forumu indirdim. Umarım ileride ben de birşeyler katabilirm. Teşekkürler, emeğine sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *albay*

PHP de çok ama çok yeniyim. Forumu indirdim. Umarım ileride ben de birşeyler katabilirm. Teşekkürler, emeğine sağlık...

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler, vereceğiniz en büyük destek kullandıktan sonra görüşlerinizi yazmanızdır.
  • quote:

Çok teşekkürler, vereceğiniz en büyük destek kullandıktan sonra görüşlerinizi yazmanızdır.

Alıntıları Göster
    Merhabalar !

Foruma; tema, hızlı cevap yazma, ana sayfada son mesaj başlığının gözükmesi gibi bazı özellikler ekleyerek güncelledim. Ayrıca birkaç ufak hatayıda giderdim.

v1.0 ile ilgili ayrıntılı sürüm kaydı için tıklayın.

phpKF v1.0 indirmek için tılayın.

• Merhabalar; sonunda phpKF v1.10`u tamamladım, indirmeye hazır.

Eklenen özellikler :
    RSS Beslemesi : Ana sayfa ve her forum için rss beslemesi.
    Ana sayfada rss beslemesinde, sadece en son atılan mesajların başlık ve kısa içeriği gösteriliyor.
    Her forum için rss beslemesinde ise; mesaj tarihine göre başlık ve kısa içerikleri gösteriliyor.
    Yeni Mesajlar : Ana sayfadaki "Son gelişinizden sonra atılan mesajlar" bağlantısı tıklanarak ulaşılan, yeni mesaj sayfası eklenmiştir.
    Kullanıcı Konu ve Cevapları : Kullanıcı profili sayfasına, ilgili kullanıcının, açtığı konuları ve yazdığı cevapları gösteren bağlantılar eklenmiştir.
    Okundu Bilgisi : Kullanıcının son gelişinden sonra açılan konular veya cevaplanan konular, forum göster sayfasında alın yazdırılır. Okunduklarına normal ince haline gelir. Tekrar cevaplandıklarında ise okunana kadar kalın gösterilir.
    İçerikli Arama Sonuçları : Artık arama sonuçlarının başlık vs. bilgilerinin yanında bir de kısa içeriği gösteriliyor.
    Kod Reklendirme : [ code=php ] [ /code ] bbcode etiketleri arasına alınan php kodları renklendiriliyor. Daha fazla dilde kod renklendirmesi için bu sayfadaki modu kullanabilirsiniz.
    Kullanıcı İmzası İçin Değiştirilebilir Fonksiyon : Kullanıcı imzaları denetlenmek için tek bir fonksiyona atandı. Bu sayede, imza denetlemesine istenilen özellikler eklenebilecek.
    Kullanıcı Profili : Kullanıcı profiline icq, msn, yahoo, aim, skype gibi alanlar eklendi.
    Tarih kısmında, bugün, dün tanıma : Forumda geçen tüm tarihlerde bugün ve dün tanımlaması eklenmiştir.
    Kullanıcı Resimleri Dizininin Büyüklüğü : Artık, Kullanıcıların sunucuya yüklediği resimlerin, bulunduğu klasörün büyüklüğü yönetim masasından görüntülenebiliyor.

Tam sürüm kaydı için:
    http://www.phpkf.com/surumler.php

indirmek için tıklayın:

• quote:

Merhabalar; sonunda phpKF v1.10`u tamamladım, indirmeye hazır.

Eklenen özellikler :
    RSS Beslemesi : Ana sayfa ve her forum için rss beslemesi.
    Ana sayfada rss beslemesinde, sadece en son atılan mesajların başlık ve kısa içeriği gösteriliyor.
    Her forum için rss beslemesinde ise; mesaj tarihine göre başlık ve kısa içerikleri gösteriliyor.
    Yeni Mesajlar : Ana sayfadaki "Son gelişinizden sonra atılan mesajlar" bağlantısı tıklanarak ulaşılan, yeni mesaj sayfası eklenmiştir.
    Kullanıcı Konu ve Cevapları : Kullanıcı profili sayfasına, ilgili kullanıcının, açtığı konuları ve yazdığı cevapları gösteren bağlantılar eklenmiştir.
    Okundu Bilgisi : Kullanıcının son gelişinden sonra açılan konular veya cevaplanan konular, forum göster sayfasında alın yazdırılır. Okunduklarına normal ince haline gelir. Tekrar cevaplandıklarında ise okunana kadar kalın gösterilir.
    İçerikli Arama Sonuçları : Artık arama sonuçlarının başlık vs. bilgilerinin yanında bir de kısa içeriği gösteriliyor.
    Kod Reklendirme : [ code=php ] [ /code ] bbcode etiketleri arasına alınan php kodları renklendiriliyor. Daha fazla dilde kod renklendirmesi için bu sayfadaki modu kullanabilirsiniz.
    Kullanıcı İmzası İçin Değiştirilebilir Fonksiyon : Kullanıcı imzaları denetlenmek için tek bir fonksiyona atandı. Bu sayede, imza denetlemesine istenilen özellikler eklenebilecek.
    Kullanıcı Profili : Kullanıcı profiline icq, msn, yahoo, aim, skype gibi alanlar eklendi.
    Tarih kısmında, bugün, dün tanıma : Forumda geçen tüm tarihlerde bugün ve dün tanımlaması eklenmiştir.
    Kullanıcı Resimleri Dizininin Büyüklüğü : Artık, Kullanıcıların sunucuya yüklediği resimlerin, bulunduğu klasörün büyüklüğü yönetim masasından görüntülenebiliyor.

Tam sürüm kaydı için:
    http://www.phpkf.com/surumler.php

indirmek için tıklayın:
    Elinize sağlık, henüz bir türlü kuramadım ama bunu kurup kullanmak, desteklemek için fırsat arıyorum.

Güncellemeyi görünce aklıma bir soru geldi, her ne kadar eski sürümü kullanmıyor olsamda, eski sürümü kullananların forumunda bir zarar meydana gelmeden yeni sürüme geçmesini sağlayacak bir güncelleme betiği var mı acaba veya kolay bir geçiş şekli düşündünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviAteş

Elinize sağlık, henüz bir türlü kuramadım ama bunu kurup kullanmak, desteklemek için fırsat arıyorum.

Güncellemeyi görünce aklıma bir soru geldi, her ne kadar eski sürümü kullanmıyor olsamda, eski sürümü kullananların forumunda bir zarar meydana gelmeden yeni sürüme geçmesini sağlayacak bir güncelleme betiği var mı acaba veya kolay bir geçiş şekli düşündünüz mü?

Alıntıları Göster
    Yeni sürümün içinde guncelle.php dosyası var bunu çalıştırdığınızda ufak bir veritabanı güncellemesi yapılır hepsi bu.

Ayrıca GUNCELLEME.txt içinde gerekli bilgiler var.

Güncelleme yapacaklara not : ayar.php dosyasını silmeyin veya üzerine yenisini yazmayın. Çünkü kurulumda yapılan ayarlar bu dosyada tutulur, ayrıca şifrelerin karıştırıldığı anahtar da buradadır. Bu anahtarın kaybolması halinde forumdaki tüm üyelerin şifreleri geçersiz olur. Ayar dosyasını koruduğunuz sürece yeniden kurulum yapmanıza gerek yoktur.

• SEO özelliği bitti sayılır, birkaç günwww.phpKF.com `da test aşamasında olacak, arkasından resmi sürüm çıkacaktır.
    SEO özelliği için seyranli`ya teşekkürler.
    İsteyenler inceleyebilirler.
  • quote:

SEO özelliği bitti sayılır, birkaç günwww.phpKF.com `da test aşamasında olacak, arkasından resmi sürüm çıkacaktır.
    Dostum eline sağlık emek var bellli
    Kulagıma ilk takılan ise style değişimi sırasında bilgisayarımdaki fanın ivmelenmesi oldu
    İleride daha detaylı incelerim çalışmalara devam

• quote:

SEO özelliği bitti sayılır, birkaç günwww.phpKF.com `da test aşamasında olacak, arkasından resmi sürüm çıkacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Adem YILMAZ

resmi surumu derken script i satacakmisin yoksa free mi kalicak?

ellerine saglik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.