Şimdi Ara

Yazdığım forumun kaynağını açıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: salvador_dali
    resmi surumu derken script i satacakmisin yoksa free mi kalicak?

ellerine saglik.

Hayır, merak etmeyin hep ücrestsiz olarak kalacak.
    Çıkartığım sürümleri, resmi sürüm olarak nitelendiriyorum.

İlkten seo özelliğini mod olarak sunmak vardı aklımda, o yüzden belirttim.
  • Merhabalar,

Kusura bakmayın işlerimden dolayı SEO sürümünün çıkması çok geçikti ama artık hazır :)

Eklenen özellikler :

SEO - SEF : Sadece 1.12-seo sürümünde
    Arama motoru dostu adres yapısı. Forum başlık, konu başlık ve üye adı bilgileri adres satırında görünür. Bu sayede forumunuz arama sayfalarında daha üst sıralara çıkabilir. SEO özelliği için seyranli `ya teşekkürler.

Bu özelliğin kullanılabilmesi için sunucunuzda mod rewrite özelliğinin açık olması gerekmektedir.
    Seo sürümünü Windows suncuda çalıştırıyor ve türkçe üye adlerında sorun yaşıyorsanız bu sayfaya bakın.

Üst Konu Değiştirme : Normal bir konuyu üst konu yapma veya üst konuyu normal konuya çevirme özelliği elendi.
    Önceden sadece yeni konu açılırken üst konu yapılabiliyordu.

Düzeltmeler :

# Büyün harfle yazılmış bbcode`lara destek verildi.
    # Önceki sürümde gelen özel imza denetimi fonksiyonu yanlış yerdeydi düzeltildi.
    # Forum yardımcılarının mesaj değiştirmelerindeki hata düzeltildi.
    # Tarih bilgisindeki Dün Bugün ifadeleri artık kalın yazdırılıyor.
    # Yeni mesajlar sayfasına son cevap yazan adı alanı eklendi.

Daha önceden kurmuş olduğunuz phpKF forumu yeni sürüme yükseltmek için tek yapmanız gereken /kurulum/guncelle.php sayfasını tarayıcada görüntülemek.
    Ayrık ayar.php dosyası .zip dosyasında gelmiyor sadece kurulum yapılınca oluşturuluyor.

- php Kolay Forum v1.12-SEO (607kb.)

- php Kolay Forum v1.12 (605kb.)

• bravo
    Türkiyedeki gnu desteği git gide artıyor. buda yazılımın tekelleşmesine engel oluyor büyük bir ölçüde.
    başarılarının devamını dileyerek sorum olacak
    1 ) lisans aldınmı ?
    2 ) ne kadar süreni aldı ?
  • Güzel çalışma eline sağlık ama her bölümün üstünde forum yazmassa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 404x
    bravo
    Türkiyedeki gnu desteği git gide artıyor. buda yazılımın tekelleşmesine engel oluyor büyük bir ölçüde.
    başarılarının devamını dileyerek sorum olacak
    1 ) lisans aldınmı ?
    2 ) ne kadar süreni aldı ?

Forum gnu gpl lisanslı değil, kendi lisansımı yazdım, kaynağı açık, üzerinde değişiklik yapılabilir, ama dağıtım sadece phpkf.com`da olabilir.
    http://www.phpkf.com/hakkinda.php#telif
    Başlamamdan bu yana 14 ay geçti ama 4-5 ay hiçbir şey yapamadım. Yani sürekli olarak 9-10 ayımı aldı.

quote:

Orjinalden alıntı: orbjk
    Güzel çalışma eline sağlık ama her bölümün üstünde forum yazmassa daha iyi olurdu.

O forum yazısı sitenin ismi, yani forumu kuranlar ne isim verirs orada o yazıyor.
    İstenirse kaldırılabilir.

• iLk önce emeğine zamanına kLavyene Türkçene sağLık diorm..

Gerçekten Emek var.. GüzeL çaLışma..

quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

Güzel çalışma eline sağlık ama her bölümün üstünde forum yazmassa daha iyi olurdu.

Evet Bence de oyLe oLsa Çok GüzeL oLurdu.. Ne demek istediğimizi Tam oLarka açarsak

her Forum için ayrı ayrı Forum yazmış

Ya da şoyLe anLatayım..

Döngüden önce Forum bağLığı yapıLmaLı sonra da döngü başLamaLıydı ki.. aynı kategoridekiLer arasında o Forum çizgisi oLmasın..

bu güncellemeyi de yaparsan çok güzeL oLacak

Ya da Yapmak isteyen arkadaşLar.. index.php dosyasında

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

while ($yardimci = mysql_fetch_assoc($ysonuc))
    {
    if ( empty($yardimcilar) )
    $yardimcilar = '<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=20470452&url=profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'" data-href="profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'">'.$yardimci['kulad'].'</a>';

else
    $yardimcilar .= ', <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=20470452&url=profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'" data-href="profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'">'.$yardimci['kulad'].'</a>';
    }
    ?>

<tr class="forum_baslik" align="center">
    <td colspan="3">Forum</td>
    <td width="190">Son Mesaj</td>
    <td width="45">Başlık</td>
    <td width="45">Mesaj</td>
    </tr>

<tr class="liste-veri" bgcolor="#ffffff">
    <td align="center" width="45">

-----------------------------------------------------------------------------------------
    burayı bulup..
    echo "<tr class=\"forum_baslik\" align=\"center\">
    <td colspan=\"3\">Forum</td>
    <td width=\"190\">Son Mesaj</td>
    <td width=\"45\">Başlık</td>
    <td width=\"45\">Mesaj</td>
    </tr>

<tr class=\"liste-veri\" bgcolor=\"#ffffff\">
    <td align="center" width=\"45\">
    ";
    while ($yardimci = mysql_fetch_assoc($ysonuc))
    {
    if ( empty($yardimcilar) )
    $yardimcilar = '<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=20470452&url=profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'" data-href="profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'">'.$yardimci['kulad'].'</a>';

else
    $yardimcilar .= ', <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=20470452&url=profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'" data-href="profil.php?kim='.$yardimci['kulad'].'">'.$yardimci['kulad'].'</a>';
    }
    ?>

-----------------------------------------------------------
    Bura iLe DeğiştirebiLirlr.. Görünüm Düzelecektir..

emeğine sağLık..

• Bana bu şekil daha güzel geldiği içn öyle yaptım, ama çok fazla forum açanlarda kaba durabiliyor, isteyenler @Muonlinedestek`in yazdığı gibi yapabilir.

Teşekkürler.
  • gerçekten güzel olmuş. Tebrikler ve paylaşım içinde teşekkürler.
  • Sizleri tebrik ederim, çalışmalarınızda başarılar dilerim...
    Benimde tarafımca oluşturduğum bir günlük betiğim (blog script) var biraz daha geliştirmeyi ve kaynağını açmayı düşünüyorum.

Forum için resim bulmakta zorlanıyorsanız.
    http://www.iconfinder.net/ sitesini öneririm...
  • helal olsun ne diyim hocam!.Bayağı bi uğraşmışsınız.Bunu yapmak Uzun bir zamanınınzı almıştır.tekrardan tebrik ederim
  • Gerçekten hayran kaldım. Şu an SMF forum kullanıcısıyım. Forum bu şekilde hızla gelişmeye devam ederse ilerde forumunuzu kullanmaya talip kişilerden birisiyim. Gerçekten ellerinize sağlık.
  • Çok teşekkürler, şu an da smf`den phpKF`ye veritabanı çevirisi ile uğraşıyorum, bitmek üzere.
    Bunu kullanarak smf`den geçiş yapabilirsiniz.

http://www.phpkf.com/k360-smfden-phpkfye-veritabani-cevirisi.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.