Yazdığım şiirlerden hergün 1 tane paylaşıcam arkadaşlar.İnşallah beğenirsiniz.
Sevsen Ne Olur Sevmesen Ne Olur?
Ben seni karşılık beklemedem sevdim ya Hayalini kurup bir hiç uğruna ağladım ya Ellere gittiğin gün kendimden geçtim ya Şimdi sen beni sevsen ne olur sevmesen ne olur?
Rüyalarıma girmiştin ya hani hergece Günbegün bakar dertlenirdim ya resimlerine Kimine göre yalandım sana göre hergele Şimdi sen beni sevsen ne olur sevmesen ne olur?
Bir ölüden farkım yoktu ya hani senin için Bir et ve kemik torbasıdı ya hani bedenim Hani, hani ufacık bir karınca kadardı ya sevgim Şimdi sen beni sevsen ne olur sevmesen ne olur?
Ben senin için ölümü göze alamazdım ya sevgili Ben hani ölümden çok korkardım ya sevgili Söyle şimdi hangimiz yaşıyor sevgili Şimdi sen beni sevsen ne olur sevmesen ne olur?
Sana ilk vurulduğum günü anlatamam, dilim yetmez Öyle güzeldin ki bense paçavra'nın teki Senin ise gözlerin kördü ben hiç göremedin ki! Şimdi sen beni sevsen ne olur sevmesen ne olur?
Çok mu gördün bana bir tutam sevgiyi Çok mu gördün bana gözlerinin içine bakmayı Çok mu gördün bana melek yüzünü öpmeyi Çok mu gördün sevgili, çokmu gördün?
Yani anlıycan; Sen şimdi beni sevsen ne olur sevmesen ne olur Ben yine seni düşünüp ağlasam ne olur ağlamasan ne olur Sen ellere gittin ya sevsem ne olur sevmesem ne olur!
Hevesini kırmak istemem ama arebesk şarkı sözleri gibi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Hoov At Mı O?
Hevesini kırmak istemem ama arebesk şarkı sözleri gibi olmuş.