Şimdi Ara

Yazıcı önerirmisiniz LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ev için alıcam çıktı alabiliyim yeter tarayıcı kopya lazer veya renkli olmasına gerek yok küçük olsun fazla yer kaplamasın kartuş iyi gitsin benim için yeter acil önerirmisiniz bugün alıcam

• bide kablosuz olsun 150tl bütcem var 200 tlye çıkmak istemiyorum ama iyi bi yazıcı olursa çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

ev için alıcam çıktı alabiliyim yeter tarayıcı kopya lazer veya renkli olmasına gerek yok küçük olsun fazla yer kaplamasın kartuş iyi gitsin benim için yeter acil önerirmisiniz bugün alıcam

HP DESKJET 1516 ALL-IN-ONE YAZICI yı öneriririm,
    Sadece wifi si yok,orijinal kartuşlarıda diğerleri gibi pahalı değil,dolumda yapılır.
    Yanında 1 adet orijinal siyah kartuşta hediye ediyorum.
    sanalpazar linki

• Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Ayırmış olduğunuz bütçe ile ancak mürekkep püskürtmeli yazıcı alabilirsiniz, ancak yazıcı satın almak ödeyeceğiniz paranın ilk taksidi olacaktır, bu yazıcıyı kullandığınız her zaman masraf yapacağınızı unutmayın, mürekkep kartuşları hem az baskı yapar hemde çok maliyetlidir, bütçenizi biraz zorlayarak hp laserjet pro p1102 lazer yazıcı alabilirsiniz, hp fiyatları biraz yüksek geliyorsa emsal yazıcılar olarak canon i sensys lbp6000 önerilebilir veya canon i sensys lbp6020b hatta yeni versiyon canon i sensys lbp6030 modellerine bakabilirsiniz.
    Önerdiğim yazıcıların marka ve modelleri farklı dahi olsa hepsi aynı fabrikalarda üretilen ve aynı alt yapıya sahip sağlam ve uzun ömürlü yazıcılardır, bilindiği gbi hp lazer yazıcılarıda canon üretiyor.
    Araştırıp bular içinden en ucuzunu alırsanız uzun yıllar kullanabilir ve günümüz koşullarında en ucuz maliyetlerle kaopyalama yapabilirsiniz, ürünlerin tamamı aynı toner kartuşunu kullanıyor ve toner dolumu yapılmaya müsait yazıcılar, kartuşların üzerinde çip bulunmasına karşın çip değişmeden toner dolumu yapılsa bile çalışıyorlar.

• Sharp DX-2500N

Renkli, iyi, 200 TL. ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.