Şimdi Ara

Yazın Çalışılabilecek İş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 15 yaşındayım, Alanya'da bir fen lisesinde okuyorum ve bildiğiniz gibi okullar tatil. Böylesine turistik bir yerde oturduğum için en azından boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum. İngilizce'm B2/C1 seviyesinde ve 2 adet B2 uluslararası sertifikam var, bu konuda kendime güveniyorum.
    Ayrıca Python kodlama dilini orta-ileri düzeyde biliyorum fakat ailem bilgisayarımı sattığından bayadır ilgilenemiyorum.
    Ve ikinci el bile olsa kendime yazın çalışıp bir bilgisayar toplamak istiyorum.
    Şuan tek gelirim ayda 330 tl olan devlet bursum, bir öneriniz varsa lütfen açık açık belirtiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEDDYBEAR1212 -- 15 Mart 2021; 12:4:30 >

• raspberry pico al 35 tl samm market satıyor mart sonu gelicek,mikro ptyhon öğren ikinci el dandik bir makine al linux kur,kendini geliştir,sonra yapay zekaya yönel, en önemlisi dilini geliştir bu ülkeden kaç git

• Bir otel bulup işe başlayabilirsin ama yaşın çok küçük, fiziksel olarak nasılsındır bilmiyorum ama 15 yaşında birinin böyle bir işte çalışabileceğini zannetmiyorum.

Ben 15 yaşımda iken yazın fındık toplamaya giderdim, kendime çok iyi harçlık çıkarıyordum.

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler, Pico'ya USB'den dosya yüklenip çalıştırılıyormuş, bu USB'yi bildiğimiz data kablosuyla telefondan atabiliyor muyum?
  • Normalde olsa bulurdun belki ama pandemide zor gibi.

• TEDDYBEAR1212 T kullanıcısına yanıt

telefon kablosu olur ama uyduruk linux yada win 7 yüklü bi pc bul, ikinci el, öğren geliştir kendini

Getting started with Raspberry Pi Pico - Introduction | Raspberry Pi Projects

Raspberry Pi Pico Projects w/ the Getting Started Book (uctronics.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 15 Mart 2021; 13:38:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burada da yazın turizm sayesinde insan sayısı artar. Ben çekirdek satıyodum. Bi tane sandık vardı. Sandığa koyuyorum. Çay bardağı hesabıyla satıyodum. Ay çekirdeğinin bardağı 1, kabak 1,5’e satıyodum. Bazı geceler iş o kadar iyi oluyoduki sandığı 2-3 kere tekrardan doldurmuşluğum bile vardır.
  • Daha büyük olsan şehirlerarası muavin ol derdim en son yaz günlük 100tl alıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yazin calismam istiryoum hocam.Bende 15 yasindayim ve Edirne Fen Lisesindeyim.Almak istedigim bazi seyler var ve onlar icin ise girmek istiyorum.Tahminimce burada bir oyun konsolu satan bir yer var orada ya da bilgisayarcida calisirim.Ama pandemi sebebiyle ailem izin vermez diye tahmin ediyorum.
  • Denizliden plaj havlusu al sat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.