Şimdi Ara

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
51.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kemalbekmezci

neyi farklı bilmiyorum.bakmadım o siteye.bende 2 tane toşiba var
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

kemalbekmezci

Aceri almaktan vazgeçtim.Şimdi ultrabook almaya karar verdim.Bakalım nolacak.Çok karar verip değiştiriyorum ya hayırlısı
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-349319-u310-core-i5-3317u-17ghz-4gb-500gb-hdd+32gb-ssd-133-intel-hd-4000-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=62773

Aradığım leptop bu sanırım bir yorum yap bakalım ürün hakkında.Madem toşiban varmış.Az çok anlarsın bu işlerden.Lenovo İdeapad Z580 almıştım 4 ay önce sanırım şimdidie bu ürünü alacağım.Lenovo kaliteli bir ürün.
    Aceri övmüyorlar saten...

• arkadaşlar ben bu aletin bataryasını bir türlü çıkaramıyorum herşey güzel hoşda zorlayamıyorumda belki kırılır die ne yapmam gerekir ??
  • ARKADAŞLAR BEN ALDIM TEKRAR GERİ VERDİM VATANA KASIYOR NETTE TAKILIRKEN SONRA BURAYI OKUDM RAM ATTIRANLARDA SORUN YOK SANIRIM WİN 8 YÜKLÜYDÜ PC DE İLK ALDIGIM GÜN DONDU GÖTÜRÜP SORDUM RAM ATTRSAM DÜZELRMİ YOK BUNLAR BOYLE DİYP İLGİLENMEDİLER SİMDİ TEKRAR KARAR VERDİM ALACM RAM ATTRCM SİZCE MANTIKLIMI ? DÜZELİR Mİ ORNEGN OKEY OYNAMAYA KALKSAM KASIO NET OYUNU FLN RAM DÜZELTİR Mİ ONA GÖRE TEKRAR ALAYIM PC İ
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock23

ARKADAŞLAR BEN ALDIM TEKRAR GERİ VERDİM VATANA KASIYOR NETTE TAKILIRKEN SONRA BURAYI OKUDM RAM ATTIRANLARDA SORUN YOK SANIRIM WİN 8 YÜKLÜYDÜ PC DE İLK ALDIGIM GÜN DONDU GÖTÜRÜP SORDUM RAM ATTRSAM DÜZELRMİ YOK BUNLAR BOYLE DİYP İLGİLENMEDİLER SİMDİ TEKRAR KARAR VERDİM ALACM RAM ATTRCM SİZCE MANTIKLIMI ? DÜZELİR Mİ ORNEGN OKEY OYNAMAYA KALKSAM KASIO NET OYUNU FLN RAM DÜZELTİR Mİ ONA GÖRE TEKRAR ALAYIM PC İ

netbook alacağım fikri ile gidip alırsan, ürün arızalı değilse seni FAZLASI ile taşıyacak bir alettir perfonmansı adına....

Notebook alacağım ucuza diye gidersen, seni çok üzer..... notebook perfonmansı veremez, vermiyor da....

2 gb ram ile kullanıyorum, win 8 32 bit, Acer One 722 yi, gayet memnunum...

az önce 4-5 donanımhaber, 10 tane kadar da sahibinden internet sekmesi açtım (OPERA) bana mısın demedi, hiç kasmadı....

şimdi "+" larını ve "-" lerini yazayım isterseniz:

"+" ları:

diğer netbook lara göre daha iyi ekran boyutu ve çözünürlüüğü ==>> 10,1 inç, 1024*600 VS 11,6 inç, 1366*768
    hd6290 ekran kartı ile, Atom luların Gma3150 ve Gma3650 lerden Kat ve Kat güçlü....
    Gma 3150 ler 1080p filmlerde Yerlerde sürünüyorlar....gma 3650 kullanmadım ama

"-" leri:

Atom işlemcili netbook lar daha az güç harcıyorlar (işlemci ve ekrandan dolayı), bu yüzden Atom işlemcili olanlar aynı Watt-hour pil ile daha uzun kullanım sunuyor.
    ATI ekran kartı çok nadir olarak (warcraft III gibi) oyunllarda Gma 3150 den daha kötü perfonmans verebiliyor... bu oyun optimazasyonu ile ilgili...
    10,1 inç netbooklara göre daha büyük....(doğal olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 16 Şubat 2013; 11:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: burock23

ARKADAŞLAR BEN ALDIM TEKRAR GERİ VERDİM VATANA KASIYOR NETTE TAKILIRKEN SONRA BURAYI OKUDM RAM ATTIRANLARDA SORUN YOK SANIRIM WİN 8 YÜKLÜYDÜ PC DE İLK ALDIGIM GÜN DONDU GÖTÜRÜP SORDUM RAM ATTRSAM DÜZELRMİ YOK BUNLAR BOYLE DİYP İLGİLENMEDİLER SİMDİ TEKRAR KARAR VERDİM ALACM RAM ATTRCM SİZCE MANTIKLIMI ? DÜZELİR Mİ ORNEGN OKEY OYNAMAYA KALKSAM KASIO NET OYUNU FLN RAM DÜZELTİR Mİ ONA GÖRE TEKRAR ALAYIM PC İ

netbook alacağım fikri ile gidip alırsan, ürün arızalı değilse seni FAZLASI ile taşıyacak bir alettir perfonmansı adına....

Notebook alacağım ucuza diye gidersen, seni çok üzer..... notebook perfonmansı veremez, vermiyor da....

2 gb ram ile kullanıyorum, win 8 32 bit, Acer One 722 yi, gayet memnunum...

az önce 4-5 donanımhaber, 10 tane kadar da sahibinden internet sekmesi açtım (OPERA) bana mısın demedi, hiç kasmadı....

şimdi "+" larını ve "-" lerini yazayım isterseniz:

"+" ları:

diğer netbook lara göre daha iyi ekran boyutu ve çözünürlüüğü ==>> 10,1 inç, 1024*600 VS 11,6 inç, 1366*768
    hd6290 ekran kartı ile, Atom luların Gma3150 ve Gma3650 lerden Kat ve Kat güçlü....
    Gma 3150 ler 1080p filmlerde Yerlerde sürünüyorlar....gma 3650 kullanmadım ama

"-" leri:

Atom işlemcili netbook lar daha az güç harcıyorlar (işlemci ve ekrandan dolayı), bu yüzden Atom işlemcili olanlar aynı Watt-hour pil ile daha uzun kullanım sunuyor.
    ATI ekran kartı çok nadir olarak (warcraft III gibi) oyunllarda Gma 3150 den daha kötü perfonmans verebiliyor... bu oyun optimazasyonu ile ilgili...
    10,1 inç netbooklara göre daha büyük....(doğal olarak)

kardeşm bnm demek istediğim notebook performansı değil bildiğin 6 yıl onceki masaüstü bilgisayarım gibi kasıyor bide çift çekirdek yazıo . benim ztn hp 1375 et im var bana fazlasyla yetio ama dışarda okuyrm sadece film izlemek ve arkdslarla cam acıp okey oynamaktan baska kullanmycgm bşy istyrm bu beklentlermi karsılar dedm karsılamadı bi cam actık ses düzgün goruntü sıfır oluo. bunun nedenini ekran kartı paylasmlı olmasına bagladım ben ztn fifa 13 ü kaldırsn oynayaym demiyrm ufak ynımda tasycgm ama işede yaryck bişy istyrm. film açyrm netten yüklenmesnde sorn yok oynatrken hissedysn akmadıgını filmin bide anlamadgm bişy var bu netbook atom mu değil mi. vatandan çek aldım 1 yıl ıcınde kullnmak için ve yannda norton antvrs programı aldım pc aldgmda tekrar geri verirkken içinde unttum memlekette oldgm içinn arayp soraym dedm açmadlar arkadası yolladım ole bişe yok dediler 40 lirada ordan girdi her ay ödyecm parasını ama pc onlarda bir an once almak istyrm yardmcı olrsanz çok ii olur
    ayrıccahttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vga847g-celeron-847-11-ghz-4gb-ddr3-320gb-133-intel-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=62615
    bu pc almak için geri verdm acer i hani şöyle diyeym tasarımı gerçekten hosuma gitti fakat 200 lira fark var ve hani kullandgn zaman hissettryo akıcı oldgnu ve bakyrm tek farkları işlemci ve ram ki intel celeron intelin yüz karası diye hatrlyrm

• ben NET üzerinde Film izlemem.... IDM ile indiririm, hem arşiv olur hem de olur da problem olursa diye....

Okey dersen, bilemeyeceğim... görüntülü konuşmayı hem skype hem de Facebook üzerinden sıkıntısız yaptım...

Sana 2 tavsiyem var:

1-) CASPER ve EXPER markalarından uzak dur..... kalitesizlik akıyor ve adamlar balon bilgisayar satıyorlar hep (gıcık olmuşumdur hep)

2-) Celeron işlemci, Atom dan ve Amd C serisi APU' lardan güçlüdür ama sana çağ atlatmaz... madem 840 verebiliyorsun, i3 işlemcili olanlara bak da aldığına değsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

ben NET üzerinde Film izlemem.... IDM ile indiririm, hem arşiv olur hem de olur da problem olursa diye....

Okey dersen, bilemeyeceğim... görüntülü konuşmayı hem skype hem de Facebook üzerinden sıkıntısız yaptım...

Sana 2 tavsiyem var:

1-) CASPER ve EXPER markalarından uzak dur..... kalitesizlik akıyor ve adamlar balon bilgisayar satıyorlar hep (gıcık olmuşumdur hep)

2-) Celeron işlemci, Atom dan ve Amd C serisi APU' lardan güçlüdür ama sana çağ atlatmaz... madem 840 verebiliyorsun, i3 işlemcili olanlara bak da aldığına değsin...

vermemek için çabalıyorum ztn bbmdan habersiz aldgm için kendi bütçemden ödycm 15.6 inç hepsi dedklernn ben ufak bşy yanmda taşyck bşy istyrm ayrıca sende win 8 mi yoks 7 mi var 8 den dolayı kasıo olablrde bilmyrm sanrm tekrar geri alıp 4 gb da ram attrcm

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalbekmezci

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

kemalbekmezci

Aceri almaktan vazgeçtim.Şimdi ultrabook almaya karar verdim.Bakalım nolacak.Çok karar verip değiştiriyorum ya hayırlısı
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-349319-u310-core-i5-3317u-17ghz-4gb-500gb-hdd+32gb-ssd-133-intel-hd-4000-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=62773

Aradığım leptop bu sanırım bir yorum yap bakalım ürün hakkında.Madem toşiban varmış.Az çok anlarsın bu işlerden.Lenovo İdeapad Z580 almıştım 4 ay önce sanırım şimdidie bu ürünü alacağım.Lenovo kaliteli bir ürün.
    Aceri övmüyorlar saten...

bu alete 1500 mi vereceksin?bu aleti satın alan varmı yaa

• lol oynayan var mı ve wii emülatörü deneyen oldu mu
  • ACER AO725-C7SKK modelinde dahili wi-fi alıcısı var mı? ve önündeki kamera ile skype'tan görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?
  • bende elimdeki acer aspire one n450 1gb/250 gb modelinin ikinci el olarak satıp bu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce performas olarak ikisi arasında bariz fark olur mu. benimkisi çok takılıyor bazen basit işleri bile yaparken (internette gezerken yada winamp çalışırken)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

bende elimdeki acer aspire one n450 1gb/250 gb modelinin ikinci el olarak satıp bu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce performas olarak ikisi arasında bariz fark olur mu. benimkisi çok takılıyor bazen basit işleri bile yaparken (internette gezerken yada winamp çalışırken)

sıçrama yaşamazsınız bence...

siz ram' inizi 2 gb yapın, opera Tarayıcı kurun ve temiz kurulum bir internet ile deneyin, fark edecektir....

bunun en büyük "+" sı Hd ve FullHD filmlerde çözümleme yapıp, sıkıntısız çalışması ve daha iyi ekran çözünürlüğü.....
  • benim merak ettiğim cihazı fişten çekince 1.0mhz yi geçmiyor..fişe takınca 1.33 oluyor...ben bataryadada en üst işlemci limitinde kullanmak istiyorum varmı yapabilen..her türlü güç seçeneklerini denenmiştir...

• win8 de klavye sorunu yasıyorum
    Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)
    bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
    win7 de klavye sorunu yasamıyorum
    [simage][/simage]
    bu hata
    saygilar

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU]

• Arkadaşlar bugün bende bu netbook u aldım. Fakat ilk kullanımda sanki bana çokta performanslı gelmedi. Daha önce N450 ve N570 netbook kullanıcısıydım.
    N450 bile sanki daha hızlı idi. Youtube dan 1080p ve 720p video açtım. İkisinde de takılıyor.

2 gb ram olduğundan mı kaynaklı, yoksa eksik program mı var?
    Benim kurmam gereken program var mı?

Yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer. Teşekkürler
  • Bende hepsiburada dan aldım.Bir şey sormak istiyorum:

Bilgisayarın içinde yedeği kurulu olarak mı geliyor?Yani recovery işlemini nasıl yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.