Şimdi Ara

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
51.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

quote:

Orijinalden alıntı: abdy

N450 de 360p bile izleyemezken bunda 1080p leri takılmadan akıcı biçimde izliyorum. StarTV de işler güçleri online izledim. Lenovo Z585 notebookumdan bir fark göremedim. Office 2013 Türkçeyi de kurdum. Cillop gibi oldu. Oyun ile aram olmadığından ne çalışır ne çalışmaz bilmiyorum.

Fazlada abartmaya gerek yok dostum, bazı internet üzerindeki 1080p videolarda takılma olmakta...gom player üzerinden denediğim bazı 1080p filmlerdede takılmalar olmakta...ince ayarları varmıdır videolar konusunda onu bilemem...

oyun meselesine gelince çok komik böyle bir sistemde oyun oynamayı düşünenler hala varmıdır bilmiyorum...:)

mükemmel taşınabilirliği olan ve ev/ofis/internet/film için yeterli olan bir netbooktur...

ati cataly mobile 13.1 yükle düzelir

hocam amd nin sitesinden indirmeye çalışıyorum , ati mobility 7m series (bundaki ekran kartı apu'lu 7290 ya!) ekran kartı algılanmadı dior ,chipset olarakta bulamadım nasıl nerden indirip kuracağız...

Sürücü Paket Sürümü 8.981-120704a-143267C
    Sağlayıcı Advanced Micro Devices, Inc.
    2D Sürücü Sürümü 8.01.01.1253
    2D Sürücü Dosyası Yolu /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
    Direct3D Sürümü 9.14.10.0924
    OpenGL Sürümü 6.14.10.11750
    AMD VISION Engine Control Center Sürümü 2012.0704.2139.36919

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakcakaya -- 7 Şubat 2013; 11:11:24 >

• quote:

ironblood19

şu yeni çıkan model yok mu sende?ekrana klavye izi çıkması toşiba da bile var.bunu önlemek için kutudayken ekrana örttükleri bezi atma,sakla kapağı kapatırken onu geçir.şarj ederken nasıl bataryayı %100 e gelmeden çıkarıyorsun anlamadım.tamamen dolu iken fişe takılı halde kullanılamiyormu yani?çok aptalca.belki bunu yeni sürümde değiştirmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

ironblood19

şu yeni çıkan model yok mu sende?ekrana klavye izi çıkması toşiba da bile var.bunu önlemek için kutudayken ekrana örttükleri bezi atma,sakla kapağı kapatırken onu geçir.şarj ederken nasıl bataryayı %100 e gelmeden çıkarıyorsun anlamadım.tamamen dolu iken fişe takılı halde kullanılamiyormu yani?çok aptalca.belki bunu yeni sürümde değiştirmişlerdir.

bataryayı şarjda unutayım yarım saat, batarya çok rahat %0,5 veya %1 aşınıyor....

batarya dolaraken takip ediyorum..... baktım %90-95 çıkartıyor, adaptörden kullanıyorum....
  • BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades) 2.04
    guncellemesını yapan varmı ?ben yapamadım bı turlude olmuyor
    saygılar
  • yav ne gıcık bişey bu ati driverleri...

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1

şu linkteki amd sürücü tools indiriyorum...tıklıyorum kur die sisteminizde ati/amd donanıma rastlanmıyor dior...biryerlerden direk 13.1 buldum indirip kurdum bu seferde sağ tıklayıp açtığımız atinin yazılımındaki birçok seçenek gitti ...acerin sitesindeki kendi amd vga sürücüsüne geri döneceğim
  • quote:

quote:

quote:

ironblood19

bataryayı şarjda unutayım yarım saat, batarya çok rahat %0,5 veya %1 aşınıyor....

batarya dolaraken takip ediyorum..... baktım %90-95 çıkartıyor, adaptörden kullanıyorum....

aşındığını nereden anlıyorsun sorması ayıp?sendeki acerin yeni sürümü mü eskisi mi

• HWmonitor isimli program ile veya Splash Ex ile (ayarlarda pil sekmesinde) bakıyorum....

bendeki one 722 serisi.... büyük ihtimal one 725 de de bu sorunu çözmemişlerdir...
  • quote:

HWmonitor isimli program ile veya Splash Ex ile (ayarlarda pil sekmesinde) bakıyorum....

bendeki one 722 serisi.... büyük ihtimal one 725 de de bu sorunu çözmemişlerdir...

hw monitörde wear lvl 'e mi bakıyorsun.benim ki %0 gösteriyor şimdi.çok mu iyi çok mu kötü
  • çok iyi

wear level ==> yıpranma seviyesi.....
  • Merhaba,
    Ben Acer Aspıre One 725 hakkında bilgi almak istiyorum.
    Bu netbookda ısınma sorunu varmı?
    En ufak bir kasma oluyormu programlar kullanırken?(örneğin chormede 5 sekme açarken)
    Kasa Kalitesi nasıl?
    Call of Duty 2 , Age of Empires 3 ve Lotr 2 çalıştırıyormu? ( Call of Duty 2 oynamak istememdeki neden bu oyuna 2 yıldır online oynamada hastayım:) )
    İnternette sörfü nasıl?
    Film izleme kalitesi nasıl , ekran mat mı ve odanın yer herinden ekrandakiler görünüyormu?
    Ve Windows 7 sistem puanlamasını şimdi yapıp bana gösterebilirseniz çok güzel olur
    Tavsiye edermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbekmezci

Merhaba,
    En ufak bir kasma oluyormu programlar kullanırken?(örneğin chormede 5 sekme açarken)
    Kasa Kalitesi nasıl?
    Call of Duty 2 , Age of Empires 3 ve Lotr 2 çalıştırıyormu? ( Call of Duty 2 oynamak istememdeki neden bu oyuna 2 yıldır online oynamada hastayım:) )
    İnternette sörfü nasıl?
    Film izleme kalitesi nasıl , ekran mat mı ve odanın yer herinden ekrandakiler görünüyormu?
    Ve Windows 7 sistem puanlamasını şimdi yapıp bana gösterebilirseniz çok güzel olur
    Tavsiye edermisin?

ısınma sorunu yok değil
    ufak kasmalar olabılır açtığın sayfaya da bağlı.
    kasa kaliteli değil.
    oyunu anca açacak kadar çalıştırır akıcılık bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 132456

quote:

Merhaba,
    Kasa Kalitesi nasıl?
    İnternette sörfü nasıl?
    Tavsiye edermisin?

ısınma sorunu yok değil
    kasa kaliteli değil.

kaliteden ne beklediğine bağlı aslında.bende bugün aldım.daha kurup çalıştırmadım ama yani işte ortalama bilgisayar kasası.2 tane toşibası olan biri olarak çok da fark göremedim. içi kaliteli olsun kafi.ayrıca bu k.ç kadar ekranda ne görüp nasıl oynayacaklar acaba merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 11 Şubat 2013; 14:31:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 132456

quote:

Merhaba,
    Kasa Kalitesi nasıl?
    İnternette sörfü nasıl?
    Tavsiye edermisin?

ısınma sorunu yok değil
    kasa kaliteli değil.

kaliteden ne beklediğine bağlı aslında.bende bugün aldım.daha kurup çalıştırmadım ama yani işte ortalama bilgisayar kasası.2 tane toşibası olan biri olarak çok da fark göremedim. içi kaliteli olsun kafi.ayrıca bu k.ç kadar ekranda ne görüp nasıl oynayacaklar acaba merak ediyorum.

Ben sadece öğrenmek istemiştim.Acer'in bu ürününden vazgeçtim saten...

• arkadaşlar bugün kingston v+200 modeli 120gb ssd upgrade ettim 535 okuma 485 yazma hızına sahip temiz bir kurulum yaptım performansta ciddi oranda artış var youtube da chrome ile 1080p videolarda takılma yaşarken ssd uptade den sonra gayet akıcı olarak izleyebilmeye başladım windows 8 skoru ise 8.1 puan aldı ssd yani win7 ile 7.9 alacak demektir bilginize şu anda core 2 duo bir laptoptan fazlasını yapıyor bence , en büyük artısı ucuz küçük hafif performanslı, bir ultrabook tadında şu anda benim için canım sıkıldığında da oyun oynatabiliyor mesela fm 2013 oynayabiliyorum sıkıntısız bir şekilde o da bana yeterde artar bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimvermeyenizleyici

arkadaşlar bugün kingston v+200 modeli 120gb ssd upgrade ettim 535 okuma 485 yazma hızına sahip temiz bir kurulum yaptım performansta ciddi oranda artış var youtube da chrome ile 1080p videolarda takılma yaşarken ssd uptade den sonra gayet akıcı olarak izleyebilmeye başladım windows 8 skoru ise 8.1 puan aldı ssd yani win7 ile 7.9 alacak demektir bilginize şu anda core 2 duo bir laptoptan fazlasını yapıyor bence , en büyük artısı ucuz küçük hafif performanslı, bir ultrabook tadında şu anda benim için canım sıkıldığında da oyun oynatabiliyor mesela fm 2013 oynayabiliyorum sıkıntısız bir şekilde o da bana yeterde artar bile :)

pil dolunca şarjı otomatik kesiyor mu?kesmiyor diyen arkadaşlar var.
  • quote:

arkadaşlar bugün kingston v+200 modeli 120gb ssd upgrade ettim 535 okuma 485 yazma hızına sahip temiz bir kurulum yaptım performansta ciddi oranda artış var youtube da chrome ile 1080p videolarda takılma yaşarken ssd uptade den sonra gayet akıcı olarak izleyebilmeye başladım windows 8 skoru ise 8.1 puan aldı ssd yani win7 ile 7.9 alacak demektir bilginize şu anda core 2 duo bir laptoptan fazlasını yapıyor bence , en büyük artısı ucuz küçük hafif performanslı, bir ultrabook tadında şu anda benim için canım sıkıldığında da oyun oynatabiliyor mesela fm 2013 oynayabiliyorum sıkıntısız bir şekilde o da bana yeterde artar bile :)

keşke ucuz diye kingston un o modelini almayaydın..... asenkron Nand chip kullanıyor...

senkron sandisk extreme alabilirdin az daha verip

neyse yine hayırlı olsun, 5400 rpm mekanik diskten sonra İLAÇ gibi gelmiştir

bende one 722 ve corsair force gt series 60 gb ile deneyeceğim de, eriniyorum

• quote:

quote:

pil dolunca şarjı otomatik kesiyor mu?kesmiyor diyen arkadaşlar var.

yok şarjı kesmiyor tam dolu yazıyor bende yani boşalmıyorda şarj da olmuyor aslında

• quote:

quote:

keşke ucuz diye kingston un o modelini almayaydın..... asenkron Nand chip kullanıyor...

senkron sandisk extreme alabilirdin az daha verip

neyse yine hayırlı olsun, 5400 rpm mekanik diskten sonra İLAÇ gibi gelmiştir

bende one 722 ve corsair force gt series 60 gb ile deneyeceğim de, eriniyorum

ya sonuçta 600 lira verdiğim cihaza 300 lira civarında bir ssd takmakta çok mantıklı gelmedi 1 2 sene idare eder beni günlük işlerimde sonrasına zaten ne teknolojiler gelmiş olur o zaman bakarız öyle düşündüğüm için çok iyi bir ssd takmak istemedim ama sonuçta taktığımda çok kötü bir ssd değil hdd den sonra tabiki ilaç gibi geldi :)

• quote:

Merhaba,
    Kasa Kalitesi nasıl?
    İnternette sörfü nasıl?
    Tavsiye edermisin?

Almaktan vazgeçmişsiniz ama yinede vereyim....

Windows 7 ve Windows 8 puanı (acer one 722 için) resimde verdiğim gibdir..

One 725' de de c-70 var ama c-60 ile sanırım zerre farkı yok....

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU]

• Aga alıcam almasına ama ben oyun için alıcam.
    Bende zaten Lenovo Z580 var ama o çok büyük ve çok ağır taşımasıda güç.
    Hem benim oynayacağım oyunlarıda kaldıramıyorsa işimiz var o netbookla
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.