|
Yeni 2022 Skoda Fabia'nın Türkiye fiyatı belli oldu
-
-
Türkiye’de pek bilinmesede fabia zengin ülkelerde market aracı olarak oldukça sevilen bir model.
Bunun en büyük sebebi uygun fiyatlı olmasının yanı sıra, b segmenti şehir otomobilinin tanımı olmasıdır. Yani tasarım uğruna kullanım kolaylığı ve hacim öldürülmemiştir.
Bu kasa polonun gelişmişi gibi. Elbette kalite olarak bir tık altındadır ancak C segmentine en yakın b segment olacak. Bu formül Türkiye 460 bin fiyata karşın full bir donanım ile gelirse iyi iş yapar. Bakalım Avrupa satışları nasıl olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 17 Mart 2022; 23:47:56 > -
500 bin lira.
4 teker scooter la bunlar
Temiz sıyırdık ülkece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 17 Mart 2022; 23:51:58 > -
para çöp olmuş bu arabaların bi suçu yok artık -
Yeni Fabia 1.0 TSI 95 PS Elite 379.900 TL
Yeni Fabia 1.0 TSI 110 PS DSG Elite 427.400 TL
Çok anlamsız olmuş... -
18 model Fabia kullanıyorum, kullanması çok zevkli bir araba, ben 110 beygir fiyatının 500 üstü olur diye düşünüyordum yine fiyatı makul tutulmuş. -
Ekonomik amaçlarla üretilmiş benzinli düz vites B segmenti bir aracın başlangıç fiyatı 380.000 TL
O da araç karaborsaya düşmeden bayilerde bulabilirseniz
Asgari ücretle tam 7,5 sene yemeden içmeden çalışıp alabilirsiniz.
2022 Türkiyesine hoş geldiniz.
-
Yazdım yazdım sildim sözün bittiği yerdeyiz. Ülkeyi bu hale düşürenlerin Allah belasını versin diyorum sadece. -
Bıhtık yeminle bıhtıh ya. -
2013 yılında babama araç ihtiyaç olmuştu, baya ikinci el araç baktıktan sonra temiz bir şey bulamayınca baba boşver baz donanım da olsa sıfır alalım demiştim. Elindeki biraz nakitin üzerine kredi de çekerek 31 bin tl 2013 model 1.2 fabia almıştık. Kaskoyu da hediye etmişlerdi. Araba halen duruyor en ufak sorun dahi çıkarmadı. Şimdi fiyata bakıyorum 379 bin tl
-
avrupa da yuzunuze bakilmaz burada 460.000 TL .vah ki ne vah. -
birim olarak 3 tane S serisi parası. Çıldırıcam artık.
-
Ömrümüz yeter mi, görür müyüz bilinmez ama 2023 seçimleri bitene kadar ev - araba gibi şeyleri almama kararı aldım.. -
Bıçak kemiğe dayanmıştı, deldi artık iç organlara girdi, şimdi kan kaybı yaşıyoruz, iyileşme şansı yok, hükümet bıçağı çıkarırsan ölürsün diyor, bilin bakalım hangi ülkede yaşıyorsunuz? -
Elite paket alınca içimizde ülkemizde premium gibi ödüyoruz. Rs pakette çıkar 1 milyona daha elit premium hissederiz. -
Bu zamana kadar ne krizler gördük. Ama bu seferkinin altından kalkilacak gibi değil. İnsanlarda yaşam sevinci kalmadı. -
2012de 35 bin liraydı kimse dönüp bakmıyodu 😂 -
Hükümet gitsin diyorlar gelen hükümet sihirbaz mi doğru adımlar atılsa bile ülkenin enkazdan çıkması en az 10 sene sürer o zamana kim öle kim kala
-
E iyi o zaman hep böyle devam etsin.
500 bin lira.
4 teker scooter la bunlar Temiz sıyırdık ülkece |
14 bin euro’luk arabanın vergiler ve kur ile 500 bin TL yaptığını yeni keşfedenler toplanmış konuya. Neyse tebrikler yinede.
|
Bıhtık yeminle bıhtıh ya.
|
Yazdım yazdım sildim sözün bittiği yerdeyiz. Ülkeyi bu hale düşürenlerin Allah belasını versin diyorum sadece.
|
para çöp olmuş bu arabaların bi suçu yok artık
|
birim olarak 3 tane S serisi parası. Çıldırıcam artık. |
Bu zamana kadar ne krizler gördük. Ama bu seferkinin altından kalkilacak gibi değil. İnsanlarda yaşam sevinci kalmadı.
|
Memleketin geldiğini hale bak.. Para resmen çöp oldu.. 470 bin TL ve Fabia..
|
Hocam bütün mesajlara tek tek baktım, bir tane olumlu yazı görmedim. Millet öldürüp öldürüp gömmüş aracı. Sanki aynı segment araçlar 250 bin tl. 65 hp atmosferik Clio 311 bin tl normal, turbo 95 hp ve görece daha kaliteli araç 379 olunca nasıl anormal olabiliyor anlamıyorum. Kaldı ki aracı C segment seviyelerine çekmişler. Yanlış anlaşılmasın hiçbir markanın fanı değilim ama piyasa maalesef böyle. Fiyata da ucuz demiyorum. Ancak kıyaslama yaparsanız normal olduğunu görürsünüz. |
Benzer içerikler
- twitter mavi tik alma
- müzik indir
- en iyi yapay zeka siteleri
- evernote ücretli mi
- instagram yazı tipi değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X