< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni 2022 Skoda Fabia'nın Türkiye fiyatı belli oldu (2. sayfa)
-
-
3 silindirli arabaya 400 bin verilmez yahu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otomobiller de tıpkı kadınlar gibi birbirlerine benzemeye başladılar.
-
Vat dı fak.
-
Memleketin geldiğini hale bak.. Para resmen çöp oldu.. 470 bin TL ve Fabia..
Ölmüşüz üstümüze toprak atan yok be…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 bin euro’luk arabanın vergiler ve kur ile 500 bin TL yaptığını yeni keşfedenler toplanmış konuya. Neyse tebrikler yinede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllarca yeme içme harcama çalış.
-
Arkadaşlar bu iktidar değil hepimizin sorunu araçlarda ötv indirim değil kalkması için elimizden geleni yapalım
Böle göte böle.
Her toplum hakettiğini yaşar!
Bu halk cahil olmaya devam ettiği sürece daha çok pahalanır pardon güncelleme gelir
Bu aracın bu fiyat etmeyeceğini söyleyenler, aynı markanın b üstündeki segmentlerindeki araç fiyatlarından haberi yok galiba. C segment 600.000'lerde seyrediyor hatırlatayım. Kafayı silindire, motora, model ismine takmış, millet kayış sıyırmış haberi yok.
-
Hocam bütün mesajlara tek tek baktım, bir tane olumlu yazı görmedim. Millet öldürüp öldürüp gömmüş aracı. Sanki aynı segment araçlar 250 bin tl.
65 hp atmosferik Clio 311 bin tl normal, turbo 95 hp ve görece daha kaliteli araç 379 olunca nasıl anormal olabiliyor anlamıyorum. Kaldı ki aracı C segment seviyelerine çekmişler. Yanlış anlaşılmasın hiçbir markanın fanı değilim ama piyasa maalesef böyle. Fiyata da ucuz demiyorum. Ancak kıyaslama yaparsanız normal olduğunu görürsünüz.
900 bin lira olsun az olmuş.
-
Nedense ucuz geldi. Sar ferit bir dene
Cok cahil insan var 3 silindir alınmaz falan diyor dünyadan haberi yok.
hey gidi günler,
sene 2015 temmuz.
o zamanki 1 yıllık maaşımla 36 bin liraya sıfır km bir fabia almıştım.
sene 2022 mart.
1 yıllık maaşım şu anki giriş paketinin yarısını almaya yetmiyor...
meslek: bir gariban mühendis.
-
İlki müşteri çekme fiyatı. Muhtemelen bayilerde hiç olmayacak ya da çok az gelip bitecek. Golf'ün de manueli var güya listede ama ben hiç görmedim o aracın satıldığını.
-
farlara led stoplarla biraz oyna al sana yeni kasa yıllardır vag grubu taktiği ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X