Şimdi Ara

Yeni 4g lte telefon tabletler t705 ve t715

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Yeni 4g lte telefon tabletler t705 ve t715

Samsung t705 lte 8 cekirdek 3gb ram 16gb 8.4 ekran 1600x2560 super amoled 3000tl

Samsung t715 lte 8 cekirdek 3gb ram 32 gb 8.0 ekran 1536x2048 super amoled 2500tl

T715 in kalemide vardır  

T705 i gunluk cebimde tasiyarak kullaniyorum şortun cebine direk sigiyo zaten giydigim pantorun cebini az genislettim onada sigiyor t715 biraz en olarak genis oldugundan cepte tasinmasi zor

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Benle alışveriş yapan arkadaşlara bu kişiyle alışverişi tavsiye etmiyorum. Balık baştan kokarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 11 Eylül 2022; 21:26:26 >
  • kendisi GARANTISIZ ryzen 5500 u 2200tl ye satmaya calisan biridir uyarincada ilanlarimi baltalamaya calisio super zekasiyla

benle alisveris yapanlara bu kisiyle alirverisi tavsiye etmiyorum ben blokladim kendisini zaten uslubundan dolayi yonetimede sikayet ettim

• Ben senin yazdığını aynı şekilde senin konularına da yazdım. Nasıl güzel oluyor mu?

• Kendisi garantisiz diye vurguladığı Ryzen 5 5500'ü 1900TLye vermedim diye satışımı engellemeye çalışan birisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 11 Eylül 2022; 22:1:50 >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt

sifir fiyatini yazmak nezaman engellemek oldu cokmu akillisin nedir

• İstediğim fiyatı yazarım. Bu seni hiç ilgilendirmez. İstersem 3000 yazarım. 1900e versem şimdi abi çekiyordun. İstediğin olmayınca atağa kalktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 11 Eylül 2022; 23:46:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s.uzun kullanıcısına yanıt

ya cok fazla akil eksigin var tartismak zor o yuzden sana niye abi diyim bikere kendini bi halt saniosun

urunun sifir fiyatini yazmak forum kurallarina aykiri degil ama sen baya neyse yazmiyim

kisaca dusuk profil birisin tartismaya degmezsin su yazdiklarinla kalitem cok dusuk diyosun zaten ki öylesin ben sadece forumu uyardim alisveris yapilacak biri degil diye uslubu bozuk diye seni adam yerine koydugum yok

• İşte ben de aynı senin yazdığın yazıyı kopyalayıp senin ilanlarına yazdım. Bu alemin tek akıllısı sen değilsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.