Şimdi Ara

Yeni Aldığım Aracı Çarptım (Mini Onarım Hk.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım yeni.

Maalesef park ederken çizdim.

Biraz göçük var ve çizikler kısmen derin.

Bunu kaskoyu bozmadan ücretsiz yaptırabilir miyim sizce? Aslında çok rahatsız etmiyor, şu an amacım olabildiğince az maliyet ile olduğu kadar düzeltmek.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 31 Mart 2024; 20:25:46 >

• Geçmiş olsun hocam öncelikle , göçüğü boyasız göçük düzeltme ile düzeltirsiniz. Çizik içinde çelik rötuş yaptırırsınız, büyük ihtimalle yüzde 70-90 arası bir başarı alırsınız en azından 1 metre öteden gözünüze batmaz bence boyatmanıza gerek yok. Tavsiyem paraya kıyıp işini güzel yapan bir yer bulmanız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shebelongstothestreets kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu konularda acemiyim, tam olarak nasıl bir izlemeliyim sizce?

Mini onarım kapsamında ücretsiz yapılır mı bu söyledikleriniz? Yapılırsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Yok, her halükarda para ödemem gerekiyorsa sizce yetkili servise mi gitmeliyim yoksa sanayide bir usta bulup yaptırmak mı daha mantıklı?

• Elf Of Darkness kullanıcısına yanıt

Mini onarımda yetkili olarak autoking var, ciddi anlamda baştan savma iş yapıyorlar. Boya takıntınız varsa zaten diğer seçenek olan yetkili serviste eleniyor. Sizin yerinizde olsam işin ehli çelik rötuşçu bulup detayları onla görüşürdüm , zaten onların kendi kaportacısı oluyor göçüğüde hallederler. Tahmini masrafınızda 8-10 k arası olur ama dediğim gibi aracınızın renginden dolayı yüzde yüz verim beklemeyin.

• Gitmiş guzelim araba . Yazık olmuş. Ciddi değer kaybı olacaktır

• Moueson kullanıcısına yanıt

Ciddi mi yazıyorsunuz?

• Geçmiş olsun. Boyasız düzeltme+mikron boya ile orjinal gibi yaparlar. Mini onarımlara bulaşmayın uzman yerlere yaptırın.

• auto king e sakın götürme derim benzer problemden gittim benımkı birde plastik tamponda olmasına rağmen içine etmişler onarımın

• Arac 408 mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt

Evet hocam.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Aynen pert olmuş araba uçurumdan aşağı yuvarlasın demi ? Çok boş adamsın .

İyi bir göçük düzeltme yapan usta bulun. Ücretsiz yaptırırsanız muhtemelen bundan daha kötü olacaktır. Göçük düzeltme çoğu zaman boyadan daha uyguna gelir. Ama usta iyi değilse perişan eder sonrasında sağlam usta bulsanız da çoğu işlem yapmaz tekrardan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapıda da az miktarda olsa hasar var yeni araçların kapıları alüminyum oluyor genellikle 408 sanırsam araç 408 de saç mi aluminyum mu emin değilim gonyeye gelmesi çok esnek olduğu için zor oluyor usta seçimi önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Mini onarıma girmez bu (max 10 cm ve tek parça olmalı). Biraz maksi olmuş malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 1 Nisan 2024; 1:15:32 >
  • Arkadaşlar iyi bir usta buldum.

Göçük düzeltme + lokal boyaya 3000 TL dedi.

Fakat boya simli olduğu için renk tutsa bile belli olacağını söyledi.

Bu durumda boş yere araca "boyalı" damgası vurmayayım diyorum. Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 3 Nisan 2024; 18:16:22 >
  • renk farkı olursa içinize sinmez. boyasız göçük düzeltme ve rutüş olayını bir araştırın isterseniz. olmazsada serviste doğru düzgün boyatın bence renk farkı vs min olur.

• Mini onarıma girmesi için 500 şart koyuyorlar insanlar sırf kasko yapsınlar diye yazdıkları bir şey doğru düzgün yararlananı görmedim.İşinin ehli birinden düzeltme artı boya yaptırın gitsin

• Gecmis olsun, madem boyaticaksiniz serviste boyatin, o ustanin yapacagi da anca biraz duzeltip uzerine macun boya olacak. Eger boya olacaksa da o parcalarda buyuk bir alan ya da komple boya olmali, vernik gecisi de yapmasi lazim.
    Gocugu duzeltmek zor olmazda sizin hasarda onemli olan boya.
    Bu tarz sedefli-simli renklerde rotus yapmak cok ama cok zor, mantikli olan boyasiz cektirip celik rotus yapan iyi bir usta bulup biraz daha iyi rotusle kurtarmak, yine de onarim belli olacaktir.

• En ucuzu macun ve boya olur

Bu araçların kaportalar ince göçük düzelir ama böyle çizgi halinde derin hasar düzelmesi zor gibi yinede sormak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.