Şimdi Ara

yeni aldığım toshiba'ma xp kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni toshiba L-40 15j satelletite lap-top aldım içinde vista işletim sistemi var.bazı proğramlarda ve cd lerde sorun çıkardığı için kaldırıp xp yi kurmak istedim. ama yapamadım, sanırım kendini koruma var!
    Ne yapmam gerekir?

• Biraz daha açarmısın.Nasıl koruma yani?

Ne yaptın kurmaya çalışırken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 21 Kasım 2007; 18:01:30 >
  • Buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu?
  • sabit disk bulunamadı mı
    diyor
  • SATA sürücüsü kurman lazım Notebook için
    işlt sis forumunda konu hakkında topic var
  • valla bende de vista vardı xp ye döndüm. vista cdsini taktım ordan bana sürücü seçin die bi seçenek geldi bende biçimlendir dedim biçimlendi sonra kapattım pc yi xp yi taktım.ilk başta yüklemedi xp kur dosyalarını atıyodu resetten sonra gene aynı dosyalrını yüklüyodu ama bi ark.tavsiyesilye c: yi sildim o zmn oldu =)=) çok şükür xp'liyim hemde Sp2 =)
  • Koruma diye birşey olmaz.Xp driverlarının hepsini bulabildiniz mi acaba?Bulduysanız kaynak gösterirseniz sevinirim.Ben de arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43

valla bende de vista vardı xp ye döndüm. vista cdsini taktım ordan bana sürücü seçin die bi seçenek geldi bende biçimlendir dedim biçimlendi sonra kapattım pc yi xp yi taktım.ilk başta yüklemedi xp kur dosyalarını atıyodu resetten sonra gene aynı dosyalrını yüklüyodu ama bi ark.tavsiyesilye c: yi sildim o zmn oldu =)=) çok şükür xp'liyim hemde Sp2 =)

gene aynı dosyaları yüklemesinin sebebi ilk reset den sonra bios dan açılışı ilk sırada hdd yapmamandır cd dvd seçili olduğu için tekrar kur dosyalarını yüklüyor ilk resetten sonra mutlaka açılış sırası eski haline getirilmeli
  • ben bu konuyu aşmış biri olarak naçizane tecrübelerimi anlatayım,hp compaq serisi bir laptop aldım işyerinde kullanmak için bazı sorunlardan dolayı xp kurmam şarttı,herneyse işlem olarak şöyle yaptım,vistabootpro programı ile(nasıl kullanılacağını bulabilirsiniz heryerde var)vistada sorun çıkaran dosyaları sildim,zaten kendi yönlendiriyor ,sonra hardisk yok mesajı aldım dolayısı ile ne xp kurabildim nede vistaya dönebildim,bir süre panik yaptım açıkçası,araştırmalarım sonucunda biostan sata harddiski disable yapmam gerektiğini öğrendim ve yaptım arkasından xp yi sorunsuz olarak kurdum,kendi sitesinden driverleri indirip kurdum şimdi hardiski tekrar sata yapmak için uğraşıyorum çünkü biostan enable yaptığımda xp açılmıyor,sürücü dosyaları eksik olduğu için,yalnız bir sorun daha var şu an,ekran görüntü kalitesini hiç beğenmedim,düzeltmeye çalışıyorum belkide laptopun orjinali böyle onada emin değilim,çünkü vistada ikende görüntüsü iyi değildi.

• BENDE TOSHIBA SATELLİTE L10-102 VAR BUNUNLA VERİLEN XP ÜRÜN KURTARMA CD Sİ İLE BU SİTEDE YAZILANLARI YAPABİLİR MİYİM?
    quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/windows-xp-kurarken-yasanan-sata-hdd-sorununa-kesin-cozum-t18.html
    sabit disk bulunamadı konusunun çözümü
  • oradaki yöntem sade ve temiz bir xp cd siyle denenmiştir. Ama deneme yapmak size sadece 10 dakika ve bir boş cd ye malolur. Deneyip sonucu bize yazabilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: paylasim75

BENDE TOSHIBA SATELLİTE L10-102 VAR BUNUNLA VERİLEN XP ÜRÜN KURTARMA CD Sİ İLE BU SİTEDE YAZILANLARI YAPABİLİR MİYİM?
    quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/windows-xp-kurarken-yasanan-sata-hdd-sorununa-kesin-cozum-t18.html
    sabit disk bulunamadı konusunun çözümü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.