Şimdi Ara

Yeni Alınan MSI Laptop Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün pcdepodan aldıım msi cx61 marka laptop elime ulaştı.Freedos geldi cihaz ve gelir gelmez açıp win7 ultimate kurdum bu ana kadar herhangi bir problem yok driverları da kurdum sonra şarj azaldı ve fişe takıyım dedim bir baktım laptop şarj olmuyor adaptörde mi bir problem var dedim başka bir adaptörle denedim fakat sonuç yine aynı.Yalnız şöyle bir durum var fişe taktığım zaman arada bir şarj oluyor sonra yine gidiyor problem nedir acaba :S daha 1 saatlik cihaz =( yardımlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

Merhaba arkadaşlar bugün pcdepodan aldıım msi cx61 marka laptop elime ulaştı.Freedos geldi cihaz ve gelir gelmez açıp win7 ultimate kurdum bu ana kadar herhangi bir problem yok driverları da kurdum sonra şarj azaldı ve fişe takıyım dedim bir baktım laptop şarj olmuyor adaptörde mi bir problem var dedim başka bir adaptörle denedim fakat sonuç yine aynı.Yalnız şöyle bir durum var fişe taktığım zaman arada bir şarj oluyor sonra yine gidiyor problem nedir acaba :S daha 1 saatlik cihaz =( yardımlarını bekliyorum.

Hocam geçmiş olsun. Bence bilgisayarına hiç dokunma. Başka adaptör vs ile kullanma. Hemen pcdepoya telefon et. Durumunu söyle. Bilgisayarı iade edeceğini söyle. Cihazın arızalı ise değiştireceklerdir. Tamir edilecek derlerse kabul etme. Zorluk çıkarırlarsa hiç zorlama direk tüketici haklarına git.2-3 ay beklersin ama kazanırsın. Dikkat et başka adaptör ile kullandığını sakın ama sakın söyleme. Tüketici hatası sizden kaynaklandı diye sorun çıkartabilirler.

Tüketici hakları ile durumun çözülecekse Para iadesi iste. Bilgisayarını internetten alma.Herhangi bir teknomarkete gidip test ederek almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaabTutkunu -- 4 Temmuz 2013; 20:23:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: waxae

quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

Merhaba arkadaşlar bugün pcdepodan aldıım msi cx61 marka laptop elime ulaştı.Freedos geldi cihaz ve gelir gelmez açıp win7 ultimate kurdum bu ana kadar herhangi bir problem yok driverları da kurdum sonra şarj azaldı ve fişe takıyım dedim bir baktım laptop şarj olmuyor adaptörde mi bir problem var dedim başka bir adaptörle denedim fakat sonuç yine aynı.Yalnız şöyle bir durum var fişe taktığım zaman arada bir şarj oluyor sonra yine gidiyor problem nedir acaba :S daha 1 saatlik cihaz =( yardımlarını bekliyorum.

Hocam geçmiş olsun. Bence bilgisayarına hiç dokunma. Başka adaptör vs ile kullanma. Hemen pcdepoya telefon et. Durumunu söyle. Bilgisayarı iade edeceğini söyle. Cihazın arızalı ise değiştireceklerdir. Tamir edilecek derlerse kabul etme. Zorluk çıkarırlarsa hiç zorlama direk tüketici haklarına git.2-3 ay beklersin ama kazanırsın. Dikkat et başka adaptör ile kullandığını sakın ama sakın söyleme. Tüketici hatası sizden kaynaklandı diye sorun çıkartabilirler.

Tüketici hakları ile durumun çözülecekse Para iadesi iste. Bilgisayarını internetten alma.Herhangi bir teknomarkete gidip test ederek almanı tavsiye ederim.

bir çözümü yok sanırım donanımsal bir sorun var peki sölediğiniz gibi yapıcam bakalım hayırlısı çok teşekkür ederim.

• Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.