Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ambition paket 79 bin diye biliyorum, ne opsiyonu koydularda 100 bini gecti? Xenon ve metalik boya farki 20 kusur bin olmamasi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygulbahar

Bu arada ambition paket 79 bin diye biliyorum, ne opsiyonu koydularda 100 bini gecti? Xenon ve metalik boya farki 20 kusur bin olmamasi gerekir.

ambition 79 evet ancak audide 'advance paket ' gercegini unutuyorsunuz..a3 icin butun araclara + 3000 bu paketi ekleme zorunlulgunuz var.
  • bu arada arkadaslar 2 ayri audi saticisi ile gorusmelerim sonuc vermedi.

1.4 tfsi stronic
    ambition
    advance paket
    ic aydinlatma paketi
    xenon
    sunroof
    f1 vites li direksiyon

ellerinde bu arac var.ve minimum 36.000 eu aldim.o da extra butun filo indirimlerim vs ile.
    2. gorustugum satici ise bana eger acelem yoksa almamami soyledi.cunku yeni arac oldugundan indirimleri sinirliymis ve birkac ay sonra dizeli ciktiginda kesinlikle benzinli fiyati dusecekmis.
    bu araci bana 34 e biraksalardi direk alacaktim.
    bu arada ilginc bir not.
    ozel siparis araclara su an ellerindeki araclara oranla 1000 eu extra indirim yapiyorlar.
    ben siparis vermeyi de dusundum.fakat 3 ay once euro 2.2 idi su an 2.36.bu bile 4-5 bin tl fark ettiriyor.alacagim c segmenti premium icin en fazla 81-82 veririm.
    fiyat 90 a cikarsa zaten 2 ay daha para biriktirip gider bir ust sinif a4 3.16 vs alirim.
  • Shafter dogru diyorsunuz. Dizeller stokta teslime hazır oldugu vakit insanlar dizele yüklenicekler. Haliyle benzinliye raber az olcak ve ellerinde araçları çıkarmak için extra indirime gidilmesi gerekir. Mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twixmars

Shafter dogru diyorsunuz. Dizeller stokta teslime hazır oldugu vakit insanlar dizele yüklenicekler. Haliyle benzinliye raber az olcak ve ellerinde araçları çıkarmak için extra indirime gidilmesi gerekir. Mantıklı geliyor.

acikcasi benzinliye 85 bin tl fiyat veren firma dizele 95 bin diyince ne benzinli ne dizel satacaklar bana gore.
    akil var mantik var 95 e 3.16 mi yoksa a3 mu.
    eninde sonunda o advance paketi ucretsiz vermek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Shafter dogru diyorsunuz. Dizeller stokta teslime hazır oldugu vakit insanlar dizele yüklenicekler. Haliyle benzinliye raber az olcak ve ellerinde araçları çıkarmak için extra indirime gidilmesi gerekir. Mantıklı geliyor.

acikcasi benzinliye 85 bin tl fiyat veren firma dizele 95 bin diyince ne benzinli ne dizel satacaklar bana gore.
    akil var mantik var 95 e 3.16 mi yoksa a3 mu.
    eninde sonunda o advance paketi ucretsiz vermek zorundalar.

95bin liraya çıkınca 3.16 alınır. advance paketin zaten standart olması gerekir. Nerde kaldı audinin premium marka olması? Sadece logo mu satıyorlar?
  • Bende fiyatlari gordukten sonra passat cc almaya karar verdim. Compact sinif bir araca 90 bin tl vermek mantikli degil ya biraz daha butceyi zorlayip bmw 3, mercedes c class veya audi a4 tercihinde bulunmak lazim ya da daha zorlamiyim diyorsaniz 85 bin tl ye passat cc ye de bir bakin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş'un Golf 7'yi 72.000 TL'den satması sonrası A3'ün de bu fiyatlara çıkacağı belliydi. İnsanlar bu fiyatlardan kapış kapış golf alırken A3'de indirim beklemek, 80K'nın altına düşmesini istemek de çeklişki oluyor.

Bu arada rakiplerdeki fiyatları da hemen hemen aynı seviyede, V40, bmw1 ve a serisi de eklenen paketlerle 80-90 aralığına satılıyor. + dizel otm. seçenekleri de yok.
  • a3 için 90 bin tl gerçekten uçuk bir rakam, golf 7nin en iyisi (highline versiyonu) 66 bin tl

• 2012 model 1.6 tdi ambition a3ü satıp aynısının yeni kasasını almak ne kadar mantıklıdır? fiyatlar çok uçuk gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guns03

a3 için 90 bin tl gerçekten uçuk bir rakam, golf 7nin en iyisi (highline versiyonu) 66 bin tl

birinde manuel ve diğerinde otomatik fiyatını kıyaslarsanız fark yüksek görünür tabi. İkisinin de otomatiğini kıyarlarsanız fark 12-13 K aralığında mevcut kurla.
    Biraz beklemek gerek sanırım, sonbaharda ve yılsonuna doğru fiyatlar daha makul seviyelere inebilir, tabi kur yükselmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

2012 model 1.6 tdi ambition a3ü satıp aynısının yeni kasasını almak ne kadar mantıklıdır? fiyatlar çok uçuk gözüküyor

Sattığınızın üzerine yaklaşık 25K fark ödemek gerek. Aynı motor ve şanzımanlara karşılık sadece kasa farkı için buna değmeyeceği düşüncesindeyim.
  • Gene uçmuş fiyatlar. C segment 122hp A3 85-90 TL

İlle bu ara araç alacak olanlara BMW 118i M-Paket araclar var.
    A3 ile kıyaslamaya bile gerek yok, ne motor, ne şanzıman vs olarak.

170hp'lik BMW safkan sürüş zevki ve en dolu M paket nereee, 122hp A3 nere. 170 hp çok iyi bir motor ve aktarma. M paket ise aracın kötü ön görünümünü oldukça düzeltmiş.

Hele bir 10 bin TL kadar insin fiyatlar, şu toz duman geçsin oyle alırız bakalım. Bu yıl iyice saçmaladılar firmalar zaten
  • Doğuş grubu yeni A3 Sportback için asla ve asla taviz vermediği gibi,ver parayı al arabayı mantığı güder,umurunda bile değildir BMW 1 ve Mercedes A serisi zira,bir C 180 sahibi olan ben,senelerdir aradığım inovatif,ergonomik ve iç mekan kalitesiyle sadeliği harmanlayan yüksek kaliteyi bir tek bu aracın tek kapısına bindiğimde hissettim..
  • arkadaslar sizce bu araba nasil ?

hayatimda hic 2.el arac almadim.
    demin aradim neymis fuar arabasiymis.
    fuarda birtek kirmizi ve beyaz a3 vardi..

illa ki expertiz raporu yaptirmadan sorgulatmadan almam ancak fiyati uygun geldi.en azindan a3 fiyatlari oturana dek idare ederim diye bir an dusundum.siz ne dersiniz ?

az once hasar kaza ve sasi sorgulatmasini yaptim birsey cikmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 21 Mart 2013; 17:22:02 >

• quote:

arkadaslar sizce bu araba nasil ?

illa ki expertiz raporu yaptirmadan sorgulatmadan almam ancak fiyati uygun geldi.en azindan a3 fiyatlari oturana dek idare ederim diye bir an dusundum.siz ne dersiniz ?

Araç çok yavan duruyor yinede siz bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

quote:

zaten bunu almadim.sifir aldim dogus otodan hafta icinde teslim edecekler.

• quote:

quote:

quote:

Aracınızda hangi donanımlar vardır bahseder misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınızda hangi donanımlar vardır bahseder misiniz?

3 kapi
    attraction
    manuel
    benzin
    advance paket
    xenon ve led paketi
    ic isik paketi cok foksiyonlu direksiyon
    Metalic shiraz red ( bu renk baska hic bir a3 te yok )
    17" kinetic tasarim jant.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 25 Mart 2013; 17:01:57 >

• Yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin ancak düz vites benzinli yada dizel getirilmeyeceğini söylemişti bana balgattaki doğuş oto yetkilisi, özel sipariş falanmı verdiniz, birde ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.