Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,2011 Haziranında(30.000Eur'ya) 2010 C 180 Luxury modelini alan ben, dün itibariyle 23.000 Euro'ya satmış bulunuyorum,benim gibi talihsiz luxury sahipleri varsa bilgilensinki araçta sunroof,yarı deri koltuk ve ya tek başına cam tavan yoksa mercedesiniz Opel,peugeot ve ya hondanın D sınıfı araçlarından hiçbir farkı hiç yok,önünde yıldız olması falan hikaye,resmen aracı paçavra yerine koydular bu donanımlar yoksa,meğersem yukarıda saydıklarım satarken olmazsa olmazmış,5 lira az verip bindiğimde sevineceğime 5 Lira fazla verip hiç olmazsa satılanabilirliğini arttırabilir ve daha az zarar edebilirimişim,Modasi geçmiş 5 vites kompresörü verip yerine yine benzinli(tabiki aynı konfor ve sözüm ona prestij değil) A1 1.4 7 vites aldım,2 gündür kullanıyorum şehir içi trafik,11-12'lerde giderken 6.8-7.5'lere düştüm,benzinciyle abi kardeş olan ben sanırım daha fazla uğramayacağım..
    Bu arada A1 1.4 Sayfasını hiçbir yerde bulamadım,bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Selamlar.

• Arkadaslar merhaba, yeni bir teklif aldim bugun. 2 Audi birden aliyoruz birisi esime birisi bana. Daha onceki atabalarim arasinda Audi olmadigi icin esime alacagimiz araba icin sizden fiyat hakkinda fikir alabilir miyim?

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

Arkadaslar merhaba, yeni bir teklif aldim bugun. 2 Audi birden aliyoruz birisi esime birisi bana. Daha onceki atabalarim arasinda Audi olmadigi icin esime alacagimiz araba icin sizden fiyat hakkinda fikir alabilir miyim?

Bu eski kasaya ait bir teklif sanıyorum. Liste fiyatının son kısmı tam yüklenememiş görünüyor. Nasıl bir indirim uyguladılar, son fiyat ne oldu?

• quote:

Arkadaslar merhaba, yeni bir teklif aldim bugun. 2 Audi birden aliyoruz birisi esime birisi bana. Daha onceki atabalarim arasinda Audi olmadigi icin esime alacagimiz araba icin sizden fiyat hakkinda fikir alabilir miyim?

Son fiyatı söyler misiniz?

• Pardon son fiyati yazmayi unutmusum.
    2012 model yani eski kasa bu aracta 20 bin lira indirim ve kredide %0.59 dan veriyorlar indirimli fiyati 74.500TL oluyor.

Sizce bos xenonlu 2013 kasaya 82bin tl yerine tam dolu 2012 kasayi bu fiyata almak daha mantikli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_K_B -- 5 Nisan 2013; 20:47:04 >
  • quote:

Pardon son fiyati yazmayi unutmusum.
    2012 model yani eski kasa bu aracta 20 bin lira indirim ve kredide %59 dan veriyorlar indirimli fiyati 74.500TL oluyor.

Sizce bos xenonlu 2013 kasaya 82bin tl yerine tam dolu 2012 kasayi bu fiyata almak daha mantikli mi?

biliyorum arada ki fark gozunuzu korkutuyor.
    ancak bugun yeni kasa a3 unu teslim almis,eski ( fiyatini aldiginiz 8p kaayi ) daha ciktigi gunden itibaren 3 sene kullanmis birisi olarak su kadarini soyliyim arada ki fark 20 bin tl den fazla edecek kadar onemli.icine bindiginizde ki teknolojik yenilikler konsol farklari ve hatta en onemlisi o yeni kasada ki led far bile deger.
  • quote:

2012 model yani eski kasa bu aracta 20 bin lira indirim ve kredide %0.59 dan veriyorlar indirimli fiyati 74.500TL oluyor.

Ambition+Advance Paket+Led Xenon+İç Aydınlatma Paketi+17" Kinetik tasarımlı jant ve Direksiyondan tiptronic kontrollü 1.6 TDI araç için 37500 euro teklif almıştım. Biraz kur desteğiyle bu aracı 85-86 civarına almak bence daha makul olur. Yeni kasa gerçekten çok gösterişli duruyor. Şayet daha ekonomik olmasını istiyorsanız, bir önceki kasa Audi A3 yerine, Highline Golf 7 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricketsia -- 5 Nisan 2013; 21:28:04 >
  • quote:

Bu saatten sonra eski kasa audi a3'e bence bu paraları verneyin. Ya 10bin tl daha verip bu teklifteki donanımdan biraz daha az donanımlı yeni kasa sportpack alın veya para vermek istemiyorsanız golf 7 ye yönelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

2012 model yani eski kasa bu aracta 20 bin lira indirim ve kredide %59 dan veriyorlar indirimli fiyati 74.500TL oluyor.

ancak bugun yeni kasa a3 unu teslim almis,eski ( fiyatini aldiginiz 8p kaayi ) daha ciktigi gunden itibaren 3 sene kullanmis birisi olarak su kadarini soyliyim arada ki fark 20 bin tl den fazla edecek kadar onemli.icine bindiginizde ki teknolojik yenilikler konsol farklari ve hatta en onemlisi o yeni kasada ki led far bile deger.

Merhaba,

öncelikle yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

İki kasayı da kullandığınızdan bahsetmişiniz, yorumunuz benim için çok değerli, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ricketsia

quote:

Ambition+Advance Paket+Led Xenon+İç Aydınlatma Paketi+17" Kinetik tasarımlı jant ve Direksiyondan tiptronic kontrollü 1.6 TDI araç için 37500 euro teklif almıştım. Biraz kur desteğiyle bu aracı 85-86 civarına almak bence daha makul olur. Yeni kasa gerçekten çok gösterişli duruyor. Şayet daha ekonomik olmasını istiyorsanız, bir önceki kasa Audi A3 yerine, Highline Golf 7 öneririm.

Merhaba,

yeni kasa gerçekten söylediğiniz gibi çok güzel. zevklerimiz kuşkusuz aynı diye düşünüyorum.

Yeni kasa limitimi biraz zorlacak. İhtiyacımız olan donanımlarla fiyat 90bin civarına geliyor ki çok pahalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

quote:

Bu saatten sonra eski kasa audi a3'e bence bu paraları verneyin. Ya 10bin tl daha verip bu teklifteki donanımdan biraz daha az donanımlı yeni kasa sportpack alın veya para vermek istemiyorsanız golf 7 ye yönelin

Merhaba,

haklısınız, eski kasa olması daha fazla zarar da ettirebilir diye düşünüyorum. Söylediğiniz gibi Golf düşüneceğim bulabilirsem eğer TDI motor. Biraz zor gibi gerçi çünkü 3-4 ay sıradan bahsediliyordu.

ilginize teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İki kasayı da kullandığınızdan bahsetmişiniz, yorumunuz benim için çok değerli, teşekkür ederim.

tesekkur ederim.
    acikcasi belki agir olacak ancak eski kasa a3 e 95 bin tl den 75 e indirdik 20 bin indirim yapildi sonra aldim diyenlere biraz enayi gozuyle bakiyorum : )

cunku eski a3 ile yeni a3 u karsilastirdiginizda zaten arada ki farkin 20 bin tl den fazla edecegini goreceksiniz.
    eski kasaya size 75 fiyat veriyorlar yeni kasaya 95 dogru.
    fakat dusunun ki eski kasada, su an yeni kasa da standart sunulan mmi ekran sadece 5000 euro civari farkla ekleniyordu.onda da dashboarda girip cikan degil tabi sabit bir ekrandi.bi mmi sistem sadece 12000 tl civari fark demek yani.
    geriye kalan teknolojik yenilikleri , sase yapisinda ki degisiklikleri,farlarin cok daha mukemmel olusunu vs vs saymakla bitmez.
    fakat ortada ki sorun 75 mi 95 mi.95 verebilecek gucunuz varsa hic pisman olmazsiniz.ancak 75 eski kasaya vermektense kesinlikle donanimdan kisar yine de yeni kasa alirdim.

birde nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ancak ben yeni kasada % 17 indirim aldim..82 bin tl lik araci 66 bin tl ye geldi..fakat istanbulda evimin 500 metre yaninda dogus oto olmasina ragmen taa bursa dogus oto da ki birisi ( fuarda tanismistim ) yardimlari sonucu arac sahibi oldum.ve herseyi telefonda hllettik aracimi da esenyurt dogusa yolladilar bugun ordan teslim aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 6 Nisan 2013; 1:25:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

tesekkur ederim.
    acikcasi belki agir olacak ancak eski kasa a3 e 95 bin tl den 75 e indirdik 20 bin indirim yapildi sonra aldim diyenlere biraz enayi gozuyle bakiyorum : )

cunku eski a3 ile yeni a3 u karsilastirdiginizda zaten arada ki farkin 20 bin tl den fazla edecegini goreceksiniz.
    eski kasaya size 75 fiyat veriyorlar yeni kasaya 95 dogru.
    fakat dusunun ki eski kasada, su an yeni kasa da standart sunulan mmi ekran sadece 5000 euro civari farkla ekleniyordu.onda da dashboarda girip cikan degil tabi sabit bir ekrandi.bi mmi sistem sadece 12000 tl civari fark demek yani.
    geriye kalan teknolojik yenilikleri , sase yapisinda ki degisiklikleri,farlarin cok daha mukemmel olusunu vs vs saymakla bitmez.
    fakat ortada ki sorun 75 mi 95 mi.95 verebilecek gucunuz varsa hic pisman olmazsiniz.ancak 75 eski kasaya vermektense kesinlikle donanimdan kisar yine de yeni kasa alirdim.

birde nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ancak ben yeni kasada % 17 indirim aldim..82 bin tl lik araci 66 bin tl ye geldi..fakat istanbulda evimin 500 metre yaninda dogus oto olmasina ragmen taa bursa dogus oto da ki birisi ( fuarda tanismistim ) yardimlari sonucu arac sahibi oldum.ve herseyi telefonda hllettik aracimi da esenyurt dogusa yolladilar bugun ordan teslim aldim.

Merhaba tekrar,

soylediklerinizi dusundugumde kesinlikle haklisiniz. Bende eski kasayi aklimdan cikardim.

Aldiginiz fiyat harika! Aracin teknik bilgileri nedir? Bahsettiginiz arkadas keske banada yardimci olabilse:) hemen siparisi verirdim bugun.

Benim icin dizel ve vitesin otomatik olmasi sart.

• Bugün A3 dizel attractiona 86 bin fiyat verdiler.Xenon far,tiptronic direksiyon falan var.

Çok gibi geldi fiyat bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav burda 2012 model a3 o kadar yerin dibine sokulmuski sasirdim :) Beyler bu araba hakkinda bos yorum yapanlar surdumu hic ? Audiden bahsediyoruz 2002 model araci bile yeter , siz yeni a3 u cok abartmissiniz tamam guzel arac fakat bence a1 in biraz daha buyugu cok abartilcak bi arac degil hani bos yeni kasa ile full 2012 kasayi kiyaslayan arkadasta gosteris meraklisi olsa gerek sirf yeni diye daha full arabadan vazgecmek sacma , Hee sizin dusundugunuz kadar sekli yok bence aracin ben unide goruyorum kimizi bitane eski 3kasa ile yanyana gelince bile sonuk kaliyor tabiiki kisisel yorumum

• quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

Yav burda 2012 model a3 o kadar yerin dibine sokulmuski sasirdim :) Beyler bu araba hakkinda bos yorum yapanlar surdumu hic ? Audiden bahsediyoruz 2002 model araci bile yeter , siz yeni a3 u cok abartmissiniz tamam guzel arac fakat bence a1 in biraz daha buyugu cok abartilcak bi arac degil hani bos yeni kasa ile full 2012 kasayi kiyaslayan arkadasta gosteris meraklisi olsa gerek sirf yeni diye daha full arabadan vazgecmek sacma , Hee sizin dusundugunuz kadar sekli yok bence aracin ben unide goruyorum kimizi bitane eski 3kasa ile yanyana gelince bile sonuk kaliyor tabiiki kisisel yorumum

yerin dibine sokanlarin arasina beni de koyuyorsaniz aciklayayim onceden yazdiklarimi.
    ben araci kotulemedim.kotuledigim sey eski kasa a3 u bakin 95 bin etiket fiyati biz 20 bin indiriyoruz diyip 75 e alanlarin yaptigi mantik hatasi.95 bin e birakin eski kasayi yeni kasa arac bile yok dogusun elinde.yeni kasa max donanimli araclari 85 ( +- 2 ) ye veriyorlar.
    yeni ve eski kasa da ki donanim farkliliklarini hesapladiginizda 2 arac arasinda ki 10 bin tl den cok cok daha fazla fark oldugununu,dolayisiyla eski kasaya 75 vermektense yeni kasaya 85 vermenin dogru oldugunu belirttim.
    eski 8p kasanin opsiyon listeleri varsa elinizde bakabilirsiniz.sadece ortada ki mmi ekran icin 5000 eu civari bir fark soz konusuydu.simdi standartinda olan bir araca ( diger ozellikleri saymiyorum bile ) 85 mi vermek yoksa 8 senelik bir tasarima,teknolojik olarka yenisi ile alakasi olmayan bir araca 75 mi vermek ? karar sizin.

• Arkadaşlar şu mmı Audi A1'lerde standart olan Dashboard'ın içine girip çıkan ekran mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

Yav burda 2012 model a3 o kadar yerin dibine sokulmuski sasirdim :) Beyler bu araba hakkinda bos yorum yapanlar surdumu hic ? Audiden bahsediyoruz 2002 model araci bile yeter , siz yeni a3 u cok abartmissiniz tamam guzel arac fakat bence a1 in biraz daha buyugu cok abartilcak bi arac degil hani bos yeni kasa ile full 2012 kasayi kiyaslayan arkadasta gosteris meraklisi olsa gerek sirf yeni diye daha full arabadan vazgecmek sacma , Hee sizin dusundugunuz kadar sekli yok bence aracin ben unide goruyorum kimizi bitane eski 3kasa ile yanyana gelince bile sonuk kaliyor tabiiki kisisel yorumum

yerin dibine sokanlarin arasina beni de koyuyorsaniz aciklayayim onceden yazdiklarimi.
    ben araci kotulemedim.kotuledigim sey eski kasa a3 u bakin 95 bin etiket fiyati biz 20 bin indiriyoruz diyip 75 e alanlarin yaptigi mantik hatasi.95 bin e birakin eski kasayi yeni kasa arac bile yok dogusun elinde.yeni kasa max donanimli araclari 85 ( +- 2 ) ye veriyorlar.
    yeni ve eski kasa da ki donanim farkliliklarini hesapladiginizda 2 arac arasinda ki 10 bin tl den cok cok daha fazla fark oldugununu,dolayisiyla eski kasaya 75 vermektense yeni kasaya 85 vermenin dogru oldugunu belirttim.
    eski 8p kasanin opsiyon listeleri varsa elinizde bakabilirsiniz.sadece ortada ki mmi ekran icin 5000 eu civari bir fark soz konusuydu.simdi standartinda olan bir araca ( diger ozellikleri saymiyorum bile ) 85 mi vermek yoksa 8 senelik bir tasarima,teknolojik olarka yenisi ile alakasi olmayan bir araca 75 mi vermek ? karar sizin.

Haklısın hocam ama yeni kasa A3 kampanyalı satılan 8P'ler kadar dolu olamaz.En basitinden woofer'lı ses sistemi yok alcantara döşeme yok.CC var mı ondan da emin değilim.Katlanır ayna keza öyle.Ayrıca 8P kasa efsane kasadır Audi kasaları da kolay kolay eskimez.İlk çıkan Q7 ler bile ne kadar gözde konumundalar.MMI dışında da önemsenecek bir teknolojik gelişim olduğunu düşünmüyorum.Ahım şahım bir ağırlık düşüşü yok.Yakıt tüketimi olarak arada fazla fark olacağını hiç düşünmüyorum.(tabi gerçeği sürücüler söyleyecek)İç mekan olarak ikisi de güzel ancak alcantara döşeme olduğunda 8P kasanın ki çok daha güzel gözüküyor.

Adam gibi 17inç jant 225 lastikler ambition ve siyah olursa bir dexenon LED olursa yeni kasa gerçekten mükemmel duruyor.Tam anlamıyla perfect.Hem elit hem spor hem klas.

Bu ikisi arasında kalmak doğal ancak 85 bandına çıktıktan sonra her yerde dediğim gibi C180AMG dışında hiç bir şey gözümü görmez şu an.

• Konuyu biraz renklendireyim:

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 12 Nisan 2013; 17:49:45 >

• A3 lerde düz vites seçenegi neden yok ? Halbuki yeni a3te düz vites 6 vitese sahip. üstelik stronic'e göre yaklasik 2500€ daha ucuz. Imkanim olsa stronic yerine özel siparis verip düz vites alirdim, hem stronic ariza sikintisi olmaz hemde o fark ile advance paketi alirdim.

Tabi hayal pilavi yiyorum o ayri
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.