Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var hocam niye olmasın.Hazır gelen araçlarda da var.Özel sipariş olayına girerseniz düz vites farkından daha fazlasını özel sipariş olduğu için harcarsınız.Ancak satışa hazır araç için her zaman çok daha iyi pazarlık şartları mevcuttur.
  • 2013 audı tdı stronıc sıparısı veren var mı acaba arac ne zaman gelecek(veya aldı)
    hangı donanımda kaca aldınız veya (anlasınız)
    tesekkurler
  • 1.4 122 HP ATTRACTION S TRONIC

XENON PLUS
    ADVANCED PAKET
    ON SIS FARI
    IC AYDINLATMA PAKETI

79.700 teklıf aldım.nasıl fıyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

1.4 122 HP ATTRACTION S TRONIC

XENON PLUS
    ADVANCED PAKET
    ON SIS FARI
    IC AYDINLATMA PAKETI

Bana biraz yüksek gibi geldi. 1.4 122hp Ambition+Advanced Paket+Parlaklık paketi+Xenon Led+17"Kinect jant+İç aydınlatma paketi olan araç için 81.700TL teklif almıştım 3 hafta önce. Euro kuru 2.36'dı ve sanırım %7 civarı indirim uygulamışlardı. Bu sizin teklif aldığınız araç ellerinde olan bir araç mı?
  • A3 sportback 1.6tdi ambition paket +cam tavan+17 kinetik jant için 39000euro .başka fiyat alan varmi karşılaştırmamız açısından iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricketsia

quote:

1.4 122 HP ATTRACTION S TRONIC

XENON PLUS
    ADVANCED PAKET
    ON SIS FARI
    IC AYDINLATMA PAKETI

Bana biraz yüksek gibi geldi. 1.4 122hp Ambition+Advanced Paket+Parlaklık paketi+Xenon Led+17"Kinect jant+İç aydınlatma paketi olan araç için 81.700TL teklif almıştım 3 hafta önce. Euro kuru 2.36'dı ve sanırım %7 civarı indirim uygulamışlardı. Bu sizin teklif aldığınız araç ellerinde olan bir araç mı?

ellerınde olup olmadıgını bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlo

A3 sportback 1.6tdi ambition paket +cam tavan+17 kinetik jant için 39000euro .başka fiyat alan varmi karşılaştırmamız açısından iyi olur.

1.6tdi ambition paket
    xenon plus far
    advance paket
    iç aydınlatma paketı
    3 kollu trıp.kumandalı spor deri dıreksıyon

88.100 tl
  • golf 7 uled hıghlıne dsg mı a3 mu alacagım.
    1-2 hafta ya karar verecegım bakalım
    ya nasıp
  • quote:

quote:

A3 sportback 1.6tdi ambition paket +cam tavan+17 kinetik jant için 39000euro .başka fiyat alan varmi karşılaştırmamız açısından iyi olur.

1.6tdi ambition paket
    xenon plus far
    advance paket
    iç aydınlatma paketı

88.100 tl

Xenon advance paket ve iç aydınlatmayi yazmayı unutmuşum.sizinkine ek olarak cam tavan ve 17 kinetic jant var 91500tl ye geliyor.

• quote:

quote:

1.6tdi ambition paket
    xenon plus far
    advance paket
    iç aydınlatma paketı

88.100 tl

Bu iyi bir teklif gibi duruyor. Benzer özellikte Golf ile A3 arasında 15.000 TL civarında fark oluyor. Bence A3 çok daha şık ve daha prestijli. Her ikisinin de fiyatı yüksek, maddi durumunuza göre en doğru kararı tabii ki siz verebilirsiniz. Size önerim; standart jant yerine başka jant seçin ve mümkünse altı kesik olan direksiyondan seçin.
    Ben de sanırım birkaç ay sonra Golf ile A3 arasında karar vermeye çalışacağım. Fiyat dışında renk konusunda da karar vermekte zorlanacağımı hissediyorum. Siz renk konusunda ne düşünüyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

1.6tdi ambition paket
    xenon plus far
    advance paket
    iç aydınlatma paketı

88.100 tl

Bu iyi bir teklif gibi duruyor. Benzer özellikte Golf ile A3 arasında 15.000 TL civarında fark oluyor. Bence A3 çok daha şık ve daha prestijli. Her ikisinin de fiyatı yüksek, maddi durumunuza göre en doğru kararı tabii ki siz verebilirsiniz. Size önerim; standart jant yerine başka jant seçin ve mümkünse altı kesik olan direksiyondan seçin.
    Ben de sanırım birkaç ay sonra Golf ile A3 arasında karar vermeye çalışacağım. Fiyat dışında renk konusunda da karar vermekte zorlanacağımı hissediyorum. Siz renk konusunda ne düşünüyorsunuz?

jant ıcın ne onerırsınız.(modelı adı falan ne )dıreksıyon ewet mantıklı
    ay sonuna dogru gıdıp yuz yuze konusacagım bakalım
    beyaz renk dusunuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.6tdi ambition paket
    xenon plus far
    advance paket
    iç aydınlatma paketı

88.100 tl

jant ıcın ne onerırsınız.(modelı adı falan ne )dıreksıyon ewet mantıklı
    ay sonuna dogru gıdıp yuz yuze konusacagım bakalım
    beyaz renk dusunuyorum

Audi sitesinden konfigüratörü kaldırmışlar, güncelliyorlar sanırım. 5 kollu exclusive 17" jant benim favorim ancak ambition üstüne 1100 euro vermek gerekiyor veya alternatif olarak 17" Kinetik tasarımlı jant da fena değil hem de fark daha az, 460 euro.
    Yalnız Doğuş gerçekten Audi'yi çok yüksek kar marjı ile satıyor. Örneğin benzer donanımlı Golf'ün Almanya fiyatı üç aşağı beş yukarı Türkiye fiyatı ile aynı iken, Audi de hem araçların fiyatı daha yüksek hem de donanım fiyatları neredeyse 2 katı. Yani beklenen talep olmazsa, fiyatla oynamaları için gayet geniş bir marj var. En basitinden metalik boya farkı burada 1200 euro iken Almanya'da 650 euro.

• Eeeeeee yoluncak kazın nerde olacağını çok iyi bilir doğuş grubu,50 yaş üstü özel üniversiteye giden çocukların babalarına acıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

baz donanımlı audi a3 ün içi.

Bu iç donanımla herhangi bir Audi A3 görürsem, Doğuş Grubu na ne denilebilir bilmiyorum?

Bu görüntü resmen Türk Halkına hakarettir.. Böyle bir Premium araç görüntüsü olabilir mi?

Yazık yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: achille24

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

baz donanımlı audi a3 ün içi.

Bu iç donanımla herhangi bir Audi A3 görürsem, Doğuş Grubu na ne denilebilir bilmiyorum?

Bu görüntü resmen Türk Halkına hakarettir.. Böyle bir Premium araç görüntüsü olabilir mi?

Yazık yazık..

Bu görüntü şu anda hiçbir a3'te bulunmamaktadır.
    Bu arada cam tavan, bi-xenon, advance paketli, ambition, arka park, youngster edition, 4 kapı 1.4 tfsi s-tronic aldım 2011 model 59000 km de.
    2 sene de garantisi uzatılmış. 55000'e aldım, adam fazla gezmiş ama arabamı seviyordum sıkıntısı da olmadı diyince aldım, boyasız, kazasız.
    uzun süre a serisi ve mqb ile flörtüm sona erdi, mutluyum
    Şehir dışında olmam sebebiyle 3 hafadır marşa basamadım ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

2012 model 1.6 tdi ambition a3ü satıp aynısının yeni kasasını almak ne kadar mantıklıdır? fiyatlar çok uçuk gözüküyor

Bende aynı düşünceye sahiptim bir kaç gün öncesine kadar, ancak aradaki aynı donanım seviyesi (tabiki yeni A3 için bir kaç fazla var) 22000TL ödemenin makul olmadığını değerlendirdim.
    Şanzıman ve motor tamamen aynı, şase ve teknoloji olarak ilerleme mevcut ancak ben 8P A3 umun yakit tuketimi, surus konforu, 2. el degerini koruması, karşılacabileceğim en ufak sorunda çözümün rahatlıkla bulunabileceği hususlarından memnun olduğum için böyle bir değişimi mantıksız gördüm.

Bu arada Mayıs sonu teslim TDI Sportback Ambition,Cam Tavan, Adaptive Cruise ve Xenon lu opak renk bir araç için 41700Euro gibi bir teklif aldım.

Fiyat yüksek gibi gelsede rakiplerde (BMW 1, Mercedes A) çift kavramalı, 1.6 litre hacmine sahip dizel ve A3 kadar başarılı yakıt tüketimine sahip bir araç olmamasından dolayı uzun süre bu rakamlarda değişmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfpar

quote:

2012 model 1.6 tdi ambition a3ü satıp aynısının yeni kasasını almak ne kadar mantıklıdır? fiyatlar çok uçuk gözüküyor

Bende aynı düşünceye sahiptim bir kaç gün öncesine kadar, ancak aradaki aynı donanım seviyesi (tabiki yeni A3 için bir kaç fazla var) 22000TL ödemenin makul olmadığını değerlendirdim.
    Şanzıman ve motor tamamen aynı, şase ve teknoloji olarak ilerleme mevcut ancak ben 8P A3 umun yakit tuketimi, surus konforu, 2. el degerini koruması, karşılacabileceğim en ufak sorunda çözümün rahatlıkla bulunabileceği hususlarından memnun olduğum için böyle bir değişimi mantıksız gördüm.

Bu arada Mayıs sonu teslim TDI Sportback Ambition,Cam Tavan, Adaptive Cruise ve Xenon lu opak renk bir araç için 41700Euro gibi bir teklif aldım.

Fiyat yüksek gibi gelsede rakiplerde (BMW 1, Mercedes A) çift kavramalı, 1.6 litre hacmine sahip dizel ve A3 kadar başarılı yakıt tüketimine sahip bir araç olmamasından dolayı uzun süre bu rakamlarda değişmez bence.

Aldığınız fiyata herhangi bir indirim yansıtılmamış olsa gerek çünkü bu ay başında benzer özellikte sadece ACC'si olmayan(1040 euro) ancak ekstradan iç aydınlatma paketi(380 euro) olan araç için 39500 euro teklif almıştım.

• Sanırım benim teklif almış olduğum araçtada iç ışık paketi ve bir kaç hatırlamadığım donanımda mevcuttu ekstradan. Listesi 44500euro idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfpar

quote:

Haklisiniz sadece kasa ve birkac teknoloji icin bu farki vermeye degmez. En azindan daha 3-4 senesi var gibi gozukuyor

• 1.6 dizel , ambition paket , üst krom çıta ve 15 kollu jant beyaz araç için 84000 teklif aldım ama led far yoktu ve beyaz ibis beyazı değil de krem beyazdı led far için ekstra 4000 tl istiyolar çok pahalı geldi. liste fiyatı 91000 de 84 e inmişlerdi.

bu arada dizel ve ambiente paket bir aracı test etme fırsatım oldu 1.6 dizel kullanımı gayet keyifli seri ve sessiz bmw 1 e göre iç ortamı çok çok ferah bir araç golf 7 ile a3 arasında kararsız kaldım açıkçası 44 bine alınabilen bi golf e 70 bin ödeyip fulunu almak mı mantıklı yoksa minimum 69 bine sahip olunan bi a3 ün orta donanımlı halini 84 bine almak mı 10-15 bin fark için değer mi bilemedim doğuş oto da teşhir de golf kalmadığı için aracı inceleyemedim kataloglara bakark konuşuyorum golf için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkkadir -- 22 Nisan 2013; 15:48:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.