Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

pdf nasil upload edebilirim bende butun listeler var.

Süper olur upload edebilirsen.
  • sadece resim dosyalari eklenebiliyor oyle.
  • olmuyor arkadaslar pdf eklenmiyor. denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Mayıs 2013; 11:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_kofret

Audi Türkiye sitesinde A3 fiyat listesine bakıyorum da mahalle bakkalında cama yapıştırılan ekmek süt fiyat listesi daha özenle hazırlanmıştır. Böyle bir rezillik olamaz. Ne donanım paketi yazılmış ne opsiyonel donanım paket fiyatları.
    Zonguldak'ta yaşıyorum yakınlarda bayi yok sitede de fiyat donanım bilgisi yetersiz diye mail attım bilgi istedim cevap bile gelmedi. Allah rızası için fiyat listesi falan olan varsa bi koysun buraya.
    Golf 7 ve A3 Sportback arasında kaldım bunaldım zaten :)

Arkadaşım daha yenimi anlıyosun,doğuş grubunun Audi çalışanları o bayinin sahibinden daha havalı ve narsistlerdir ve bu heryerde bilinir,olaki gidipde pazarlığa dahi girmeyin size ne salak ya bide pazarlık yapmaya kalkışıyor gibi tepeden bakarlar,kısacası bütün Audi bayileri PARA BURDA MAL BURDA mantığıyla çalışır ve yeni çıkan modellerinde asla ve asla taviz vermezler,benden söylemesi.

• Ben 2ay önce ambiente+advance paket a3 aldım. şimdilik memnunum ilk defa audi kullanan biri olarak. Aracım benzinli karma 6.8, şehir dışı 120-140 aarası gidince 5.8 yapıyor, ama giderek düşüyor. benim sıkıntım ve bu arabanın en zayıf halkası çok şık gibi duran MMİ ekranı. ekran açıkken hafif bir zırıltı yapıyor ve sık girip çıkması bozulmaya namzet görünüyor. Bu arada otobanda bile gittim ama daha hiç two cylinder demand( 2 silindirin devre dışı kaldığını) olayını görmedim. Gören varsa ne koşullarda oluştuğunu yazarsa sevinirim. Ayrıca yedek lastik almakta inanılmaz zor 2 aydır hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

quote:

Audi Türkiye sitesinde A3 fiyat listesine bakıyorum da mahalle bakkalında cama yapıştırılan ekmek süt fiyat listesi daha özenle hazırlanmıştır. Böyle bir rezillik olamaz. Ne donanım paketi yazılmış ne opsiyonel donanım paket fiyatları.
    Zonguldak'ta yaşıyorum yakınlarda bayi yok sitede de fiyat donanım bilgisi yetersiz diye mail attım bilgi istedim cevap bile gelmedi. Allah rızası için fiyat listesi falan olan varsa bi koysun buraya.

Arkadaşım daha yenimi anlıyosun,doğuş grubunun Audi çalışanları o bayinin sahibinden daha havalı ve narsistlerdir ve bu heryerde bilinir,olaki gidipde pazarlığa dahi girmeyin size ne salak ya bide pazarlık yapmaya kalkışıyor gibi tepeden bakarlar,kısacası bütün Audi bayileri PARA BURDA MAL BURDA mantığıyla çalışır ve yeni çıkan modellerinde asla ve asla taviz vermezler,benden söylemesi.

Maalesef yeni anlıyorum daha önce muhatap olmamıştım bu marka ve çalışanlarıyla.
    Pazarlık yapmaya bile kalkışmayın diyorsunuz ama bu konudan anlaşıldığı üzere lişte fiyatından alan yok gibi, herkes çeşitli miktarlarda indirimli teklifler almış ?!

• quote:

Orijinalden alıntı: deren05

quote:

Abartmayın arkadaşlar ben kendi aracımı alırken 2 Doğuş bayisini birbirine düşürdüm ve en az 1500TL indirim aldım zaten kampanyalıydı.Sonraları telefonla çok fiyat sordum yeter ki ciddi düşündüğünüzü gösterin.Yoksa kimse olmayacak şey için uğraşmaz.Premium markalar içinde en çok indirim alınan marka Audi'dir.

Araç alacak kişilere tavsiyem vaktiniz varsa Türkiye'deki tüm bayileri arayıp size uygun olan aracı en uyguna veren yerden almak.Gerekirse opsiyon koydurtun ciddiyetinizi belli edin yeterli.

Bana sorarsanız yeni A3 hiç bir şekilde pazarlıklı haliyle bile o paralara alınmaz.O advance paket gün gelecek bedava olacak.

• alin bulabileceginiz butun opsiyonlar,donanimlar vs bu dosyalarda..

• bu arada dogusa laf soyleyenler olmus ancak sanirim dogusa laf soyleyenler hic bmw veya mercedese gitmemis bile..
    ben bmw ye gittigimde birakin muhatap olmayi elime fiyat listesi verdiler sadece.
    mercedeste ise sagolsunlar direk aracin fiyati bu biz pazarlik yapmiyoruz,pazarlik yapan musterilerede firma satmayin diye cevap aldigimdan kosarak uzaklasmistim.
    Dogusa gelince bu tur islerde tanidik sart.tanidiktan kastim bir merhaba dediginiz birisi dahi olsa cok farkli hizmet alabiliyorsunuz.
    kasim ayinda ki autoshow da kizin biri ile tanismistim audi bursa dogusta calisiyormus,bana sormadan araba alma lutfen demisti.bende 2 ay once oylesine ariyim dedim hic aklimda araba almak yoktu fiyat almakti amacim.liste fiyati 85 bin tl lik yeni kasa a3 u 66.400 tl ye aldim.ve bana araci satan kizi hicbir sekilde gormeden herseyi telefonda hallettik.arac bursa dogus otonun deposundaydi,ozel renk oldugundan ben demeden, kiz kendisi araci evimin yaninda ki esenyurt dogusa gonderdi,begenirseniz alirsiniz begenmezseniz geri cekerim sorun degil dedi.bunu, birakin dogusu turkiye de hangi firma yapar ? daha satin alinmamis bir araci birakin ayni sehirde ki bir bayiden otekine goturmeyi 2 farkli sehirde ki bayiden oteki bayiye yolladi benim icin.Ozel olarak aldigi indirim de cabasi.
    bu yuzden dogusa vs bence laf atmayin.turkiye de isler her sektorde oldugu gibi otomotivde de boyle.2 selaminiz olan birisi varsa iceride hersey daha guzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

alin bulabileceginiz butun opsiyonlar,donanimlar vs bu dosyalarda..

Çok Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: levent68

Ben 2ay önce ambiente+advance paket a3 aldım. şimdilik memnunum ilk defa audi kullanan biri olarak. Aracım benzinli karma 6.8, şehir dışı 120-140 aarası gidince 5.8 yapıyor, ama giderek düşüyor. benim sıkıntım ve bu arabanın en zayıf halkası çok şık gibi duran MMİ ekranı. ekran açıkken hafif bir zırıltı yapıyor ve sık girip çıkması bozulmaya namzet görünüyor. Bu arada otobanda bile gittim ama daha hiç two cylinder demand( 2 silindirin devre dışı kaldığını) olayını görmedim. Gören varsa ne koşullarda oluştuğunu yazarsa sevinirim. Ayrıca yedek lastik almakta inanılmaz zor 2 aydır hala gelmedi.

1.4 TFSI 122 motorda 2 silindir kapatma gibi bir durum yok.
  • o zaman satış temsilcisi tarafından kandırılmış olduk. Gerçi kullanım kılavuzunda 1.4 TFSI motorlarda bulunur diye yazıyor ama hiç karşılaşmayınca bende şüphelendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent68

o zaman satış temsilcisi tarafından kandırılmış olduk. Gerçi kullanım kılavuzunda 1.4 TFSI motorlarda bulunur diye yazıyor ama hiç karşılaşmayınca bende şüphelendim

1.4 122 lıklerde yok 140 ve 180 lıkerde vardı sanırım
  • 2 silindir kapatmalı motor ağustos gibi a3 sedanla beraber ilk defa gelicek audiye.Zaten silindir kapatmalı motor vwdeki gibi ACT diye geçiyor olması gerek.
  • kredı vs hersey oldu.kredı ımzalanacak maıl attılar.ımzalayıp faxlayıp aracı alırken ıslak ımzalılarını verecektım.noterden vekaletname falan hersey hazır.vekaletnameyı faxladım. kredı ustu tum ucretı havale yaptım.
    son dakkıka golu yedım.
    sıze son bır sey soyleyecegım sızın aracınızın sağ on camı tırda kırılmıstı.degıstırdık bılgınız olsun.

boyle bır sey var mı.yarın gıdıyorum dogusa almayacagım aracı...

en basta desene almak ıstedıgınız aracın camı boyle boyle oldu degıstırdık dıye
  • Yuh yani o nasıl bır musterı temslcısı. Yerınızde olsam almamamla kalmam dırek merkeze sıkayet ederım. Parayı yollıcam butun ıslemler btecek bana oyle soyleyecekler. Yok boyle bır dunya. Benım aracımı alırkende satıcı kız orta kol dayama var dıye bılıyor us butun araclarda standart cunku. Bana aracı gormem ıcın bursa da kı depolarından esenyurt dogusa gonderdı bır kurus para daha vermemıstım hemde. Esenyurttakıler arac gelınce farketmıs aracta orta kol dayana yok. Bursadakı satıcı dırek benı arayıp eger Alacaksam ucretsız kol dayama da takacagını soylemıstı.. Kı 85 bın tl lık aracı 66 ya aldım ındırımle..

Bir kere bir satıcı sıze herhangı bır arac teklıf ettıgınde dırek aracın yanında hasarını gostererek uyarı verıyor. Nasıl yapmaz bunu aklım almadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 31 Mayıs 2013; 17:55:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Ben nisan ayında sportback 2013 amalfi beyazı, ambition, 1.4 tfsi , advance, xenon Plus, spor on koltuklar,3 kollu spor direksiyon 83 ealdım. Araç 2 bin km de. Sizin fiyatlarla karşılaştırınca benimki çok yüksek kalıyor. Araç,donanımlarınızı yazabilirmisinşz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imataraci

Selam arkadaşlar. Ben nisan ayında sportback 2013 amalfi beyazı, ambition, 1.4 tfsi , advance, xenon Plus, spor on koltuklar,3 kollu spor direksiyon 83 ealdım. Araç 2 bin km de. Sizin fiyatlarla karşılaştırınca benimki çok yüksek kalıyor. Araç,donanımlarınızı yazabilirmisinşz.

siz kaca almıstınız
  • 83 e almıssınız kusura bakmayın sımdı gordum.

normal fıyat
  • Resmi siteye Broşürü koymuşlar nihayet ama fiyat listesi aynı karışıklıkta. Fiyatlar zamlanmış.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.