Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @evren

quote:

Orijinalden alıntı: imataraci

Selam arkadaşlar. Ben nisan ayında sportback 2013 amalfi beyazı, ambition, 1.4 tfsi , advance, xenon Plus, spor on koltuklar,3 kollu spor direksiyon 83 ealdım. Araç 2 bin km de. Sizin fiyatlarla karşılaştırınca benimki çok yüksek kalıyor. Araç,donanımlarınızı yazabilirmisinşz.

siz kaca almıstınız

Hocam hiç pazarlık falan yapıp uğraştınız mı ? Ben aynı aracın iç aydınlatma paketi ve panaromik cam tavanlısını 84.600 e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

quote:

quote:

Selam arkadaşlar. Ben nisan ayında sportback 2013 amalfi beyazı, ambition, 1.4 tfsi , advance, xenon Plus, spor on koltuklar,3 kollu spor direksiyon 83 ealdım. Araç 2 bin km de. Sizin fiyatlarla karşılaştırınca benimki çok yüksek kalıyor. Araç,donanımlarınızı yazabilirmisinşz.

siz kaca almıstınız

Hocam hiç pazarlık falan yapıp uğraştınız mı ? Ben aynı aracın iç aydınlatma paketi ve panaromik cam tavanlısını 84.600 e aldım.

kur farkı falan oldu bugunlerde.
    normalde verdıklerı teklıften %6.7 ındırım yapıyorlar dıye bılıyorum

geçen hafta kur yaptıkları ındırımle euro 2.31-32 cıvarındaydı.hazıranda ne yapıyorlar bılmıyorum.kurda 2.47 e dayandı

• iste bu konuda ne kadar audi sahibi olsamda mercedesi tebrik ediyorum.tr de tl ile satis yapiyorlar.
    benim aldigim yeni kasa a3 bile 28.500 euro da bugun alsam 4000 tl fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

iste bu konuda ne kadar audi sahibi olsamda mercedesi tebrik ediyorum.tr de tl ile satis yapiyorlar.

aynen... teklıf alıyorsun su para...
    bugun dusuneyım yarın karar verelım dıyorsun.yarının kurunundan hesap cıkıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

iste bu konuda ne kadar audi sahibi olsamda mercedesi tebrik ediyorum.tr de tl ile satis yapiyorlar.

aynen... teklıf alıyorsun su para...
    bugun dusuneyım yarın karar verelım dıyorsun.yarının kurunundan hesap cıkıyor...

sanirim arac alimi arefesindesiniz.bence bu kur bile su an iyi.2-3 senedir ekonomik istikrar sonucu kurlar sabitti.gordunuz olaylar patlak verdi borsa % 6 kusur dustu.dolar 1.9 gordu.
    eski deneyimlerim yalanci cikarmazsa eger ben dolarda 2 tl yi euro da 3 tl yi bekliyorum birkac aya.tbaii olaylar dinmezse..
  • Benim araçta da iç led aydınlatma var. Ama panaromik cam tavan yok. Ben bu aracı 3 nisan da aldım. Bana verilen fiyat 89 falandı. 82750 oldu en son. 250 tl de trafik vs. Tuttu.
    Bir sorum olacak. Şanzıman ile ilgili bir şikayetiniz var mı. Benim araçta çıtırdama şeklinde bir ses geliyor vites değişimlerinde. Özellikle devam açıkken 2-3-4 vites geçişi,sonrası duyuluyor. Sinir bozucu bir ses. Sarsma falan olmuyor. Servise telefonla danıştım. Audi info ya mail attım. Kuru tip,şanzıman sesi denilip,geçiştirildi. Sizin bu tarz bir tespitiniz var mı. İyi akşamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde de geliyor ilk kalkıştan sonra sanki zincir şıkırtısı sesi gibi bir ses geliyor vites değişimindemi onu farketmedim. ama 1 2 dakika içinde kesiliyor. ayrıca bu sabah arabayı açıp içine oturduğumda daha anahtarı takmadan mmi ve klima açıldı. bakalım yarın ne olacak resmen sıtkım sıyrıldı. eşim kabul ederse ve çok zarar etmezsem bunu verip mercedes b 180 almayı düşünmeye başladım
  • Zarar etmemek mümkün değil. O ses işte şanzımandan geliyor. Dsg ile stronic çok farklı değil zaten. Dsg den daha daha iyi deniliyor. Ancak bu şanzıman işe ilgili yığınla şikayet var. Mekatronik arızası vs. Ancak çok atıldığını unutmamak lazım. Şikayetler doğal olarak fazla gözükecektir. Son versiyonlarda var olan sorunlar giderilmiştir deniyor.
    araçta hill holder bulunuyor. Mutlaka kullanılmalı yoksa kavrama sorunları baş gösteriyor. Mercedes tede 7 ileri dct şanzıman var. Onunla ilgili veya bmw bin 8 ileri steptronic şanzımanı ile ilgili sorun duymadım. Ford ve renoda çift kavrama yapıyor ama şanzıman değişimi vs sorunları internette pik yapmış durumda. Audi a3 şanzımanı tıkırdıyor sonuçta ne zaman silkme vs yaparsa servise gideceğiz artık. Garanti sonrası ise yuksek maliyetle onarılıyor. Can sıkıcı gerçekten. Mercedes ten ucuz değil bu araçlar... Ama...

• quote:

Benim araçta da iç led aydınlatma var. Ama panaromik cam tavan yok. Ben bu aracı 3 nisan da aldım. Bana verilen fiyat 89 falandı. 82750 oldu en son. 250 tl de trafik vs. Tuttu.
    Bir sorum olacak. Şanzıman ile ilgili bir şikayetiniz var mı. Benim araçta çıtırdama şeklinde bir ses geliyor vites değişimlerinde. Özellikle devam açıkken 2-3-4 vites geçişi,sonrası duyuluyor. Sinir bozucu bir ses. Sarsma falan olmuyor. Servise telefonla danıştım. Audi info ya mail attım. Kuru tip,şanzıman sesi denilip,geçiştirildi. Sizin bu tarz bir tespitiniz var mı. İyi akşamlar...

Şuan şanzımanla ilgili sıkıntım yok en ufak ses falan duymuyorum sıkıntı olmaması içinde start stop sürekli devrede bırakıyorum çok yoğun trafiktede start stop canınızı sıkıyorsa manuel moda alıp kullanmanızı tavsiye ederim. Audi s-tronic şanzumanın temel yapısı dsg ile aynı ancak bir kaç taraftan geliştirilmiş buda biraz daha minimalize ediyor sorun çıkmasını ama yine bir ihtimal var.

• quote:

Benim araçta da iç led aydınlatma var. Ama panaromik cam tavan yok. Ben bu aracı 3 nisan da aldım. Bana verilen fiyat 89 falandı. 82750 oldu en son. 250 tl de trafik vs. Tuttu.

Benim araçtada bu tıkırtı söz konusu ama düşük hızlarda oluyor mahalle arası mesela yokuş aşağı inerken ayagım gazdan çekili iken oluyor yasa 2. Vitese geçerken..

• Evet aynen. Yada yokuş çıkarken cam açıksa bir duvarın yanından geçerken çok daha belli oluyor. Ama bu ses şanzımandan geliyor. Kuruu tip olduğu için geldiği.... Söylendi servis tarafından. Vw servise de sordum. Dsg için aynı şeylerin mevcut olduğu ve normal kabul edildiği söylendi. Bilgi paylaşayım dedim.daha önceki yıllarda böyle başlayıp sonra şanzıman vs sorunları yaşayanlar var. İnşallah sorun çıkmaz. Arabamı seviyorum.

• Arkadaşlar bu mmi radyoya sonradan yan sanayi olarak arka görüş kamerası takılabiliyor mu ? fiyat listesindeki mevlaya ötv kdv tl ekleyince pireler deve oluyor malesef
  • Bunu yapan yerler var. Forumda bahsediliyordu. Maltepe de bir yer adını hatırlamıyorum şuan. Ama garanti için iyi olmaz galiba.

• vag grubunda hiç bir şekilde yan sanayi ops, geri görüş kamerası gibi malzemeler kullanamazsınız ne yazık ki.
    maltepe'deki yer Ender Elektronikse onlar orijinal takıyor,i fiyat da tuzlu oluyor. Neredeyse servisle kapışır.
    Tek avantajı servisin yapmayacağı şeyleri yapabiliyor olmalarıdır.
  • Evet doğru ender elektronik. Ama sonradan takılan ne kadar iyi olur bilmem. Fabrika çıkışı gibi olmaz. Bagaj kapağına geri görüş kamerası vs montajı. Kablo kesimi yapıyorlar diye biliyorum. O yüzden aldığımız gibi kullanılması en doğrusu bence...

• Şanzıman sorunu yaşayan var mı forumda. Benim şanzıman tıkırdamaya devam ediyor. Aracım 2 binde oldu.

• quote:

Evet doğru ender elektronik. Ama sonradan takılan ne kadar iyi olur bilmem. Fabrika çıkışı gibi olmaz. Bagaj kapağına geri görüş kamerası vs montajı. Kablo kesimi yapıyorlar diye biliyorum. O yüzden aldığımız gibi kullanılması en doğrusu bence...

Hmm... Anlıyorum arabaların teknolojileri eskidikçe bu gün yapılması zor olan şeyler sonradan yapılmaya başlanıyor 1 sene sonra yapılabilir umarım :)
  • Şuan takılmıyor muş zaten orada da. Çalışan biriyle mesajlştım. Golf 7 ile mqb platformundan dolayı ortak olduğundan dolayı denemişler. Ama kamera sistemle bağlantı kuramamış. Ama kısa zamanda başarırlar eminim. Serviste sonradan takılabilir mi sormadım. Ama arabanın orasını burasını sokturmemek lazım. Aracı alırken beklemek istediğim için bayidekş aracı alınca böyle oluyor işte. Yoksa kapanan ayna, adaptif cruise ve farlar... Olsa iyi olurdu.

• quote:

Şuan takılmıyor muş zaten orada da. Çalışan biriyle mesajlştım. Golf 7 ile mqb platformundan dolayı ortak olduğundan dolayı denemişler. Ama kamera sistemle bağlantı kuramamış. Ama kısa zamanda başarırlar eminim. Serviste sonradan takılabilir mi sormadım. Ama arabanın orasını burasını sokturmemek lazım. Aracı alırken beklemek istediğim için bayidekş aracı alınca böyle oluyor işte. Yoksa kapanan ayna, adaptif cruise ve farlar... Olsa iyi olurdu.

Benimde başıma aynı şey geldi Görüştüğüm bayi yetkilisi temmuz da %1 zam beklediklerini ayrıca euro da artış olduğunu söyledi şu an gemide 1 tane a3 geliyor isterseniz onu size verelim dedi bende tamam dedim fakat araba da arka kol dayama ön koltuk arkasında eşya filesi gibi şeylerin standart sunulmaması gerçekten üzücü

• Benim araçta da yok onlar. On koltuklar spor bende ama arkada kol dayama yok. Eşya koyma yeride yok koltuk arkalarında. Ben aslında anahtarsız çalıştırma, katlanan ayna, adaptif cruise ve benim xenon Plus a ilaveten virajlarda donen sistemi wkletmek isterdim. Ama o zamanda çok beklemek gerekiyor. Yapı olarak sabırsız olunca böyle. Ama,araçtan memnunum. Şanzımandan gelen tıkırdama sesi hariç çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.