Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki kasa dizeller hala satılmakta mıdır? Satılıyorsa fiyat bilginiz var mıdır? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twixmars

Bir önceki kasa dizeller hala satılmakta mıdır? Satılıyorsa fiyat bilginiz var mıdır? Teşekkür ederim.

En son hep dizel vardi. 1.4 tfsi cok az kalmisti. Standart olarak panaromik cam tavan yok attraction +advance paketliler mevcuttu. Su an durum ne bilemeywcwgim ama 8p kasa candir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar stoktan değilde sipariş verip istediği paketleri alan oldu mu? Sipariş vercem ama temsilci en az ambition olmalı her istediğimizi de ekleyemeyebikiriz dedi.

• Arkadaslar cildirmak uzereyim araba bursadan yarin geliyor adamla pazarlik masasina oturduk euronun artmasi nedeniyle 93 luk araba 98.5 olmus napcam bilmiyorum

• Bu aracı bu fiyattan almam ben diye problem çıkartın. Hatta sesinizi yükseltin satış temsilcisine karşı. Satış müdürüyle görüşmeyi talep edin. En kötü ihtimal kaporayı başka bir zaman araç alışında kullanmayı da talep edebilrisiniz. 98,5 gerçekten yüksek bir fiyat almıyorum diyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

Arkadaslar cildirmak uzereyim araba bursadan yarin geliyor adamla pazarlik masasina oturduk euronun artmasi nedeniyle 93 luk araba 98.5 olmus napcam bilmiyorum

bu aralar audi bmw den araci gelecek olanlarin allah yardimcisi olsun..en ucuz arabada bile 5-6 bin tl lik fark soz konusu..
    ben baya sansliyim sanirim..
    2006 da ilk a3 umu aldigimda euro 1.8 di aldim 2 ay sonra 2.3 leri gormustu sanirim
    simdide ben 2.3 ken aldim yeni a3 u su an euro 2.52.
    28.500 euroda bile 6000 tl fark ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Arkadaslar cildirmak uzereyim araba bursadan yarin geliyor adamla pazarlik masasina oturduk euronun artmasi nedeniyle 93 luk araba 98.5 olmus napcam bilmiyorum

bu aralar audi bmw den araci gelecek olanlarin allah yardimcisi olsun..en ucuz arabada bile 5-6 bin tl lik fark soz konusu..
    ben baya sansliyim sanirim..
    2006 da ilk a3 umu aldigimda euro 1.8 di aldim 2 ay sonra 2.3 leri gormustu sanirim
    simdide ben 2.3 ken aldim yeni a3 u su an euro 2.52.
    28.500 euroda bile 6000 tl fark ediyor..

bende 2.32 den yakaladım

• Bu ambiente donanım ne o zaman. Ben hep ambition ı orta ambiente yi ise en üst donanım versiyonu sanıyordum. Yanılıyor muyum...

• quote:

Orijinalden alıntı: imataraci

Bu ambiente donanım ne o zaman. Ben hep ambition ı orta ambiente yi ise en üst donanım versiyonu sanıyordum. Yanılıyor muyum...

oyle algılanıyor ama oyle degıl aslında.
    bıraz derı doseme bıraz daha sport tarzı gıbı
    fıyat olarak ambıtıon aractan cok az dusuk
  • Üst orta diye bir şey yok A3'te.Attraction paket boş olan paket Ambition spora yönelik bir paket Ambiente ise konfora yönelik bir paket.Ambition-Ambiente arasında herhangi birisi daha üstün diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Üst orta diye bir şey yok A3'te.Attraction paket boş olan paket Ambition spora yönelik bir paket Ambiente ise konfora yönelik bir paket.Ambition-Ambiente arasında herhangi birisi daha üstün diyemeyiz.

Yeni a3 alanlar dış paket olarak şunları mutlaka yaptırın yoksa bir b*ka benzemiyor a3..

Dış s-line
    Sunroof
    Full led
    Ambition donanım (artı olarak dış aydınlatma paketi [yani dışında cam kenarları krom oluyor])
    Arka camlar karartılmış
    Ayna kapağı alın ve metal gri olsun

(mükemmel oluyor :))
  • aracımı bugun teslim aldım.
    1800 tl kasko
    1200 tl 2 yıl uzatma da aldım
    yaklasık 190 km yol yaptım... 10 km sehır ıcı kalanı sehırler arası.70 km ort hız... start stop acık ..ort yakıt 4.5 lt..(tdı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

aracımı bugun teslim aldım.
    1800 tl kasko
    yaklasık 190 km yol yaptım... 10 km sehır ıcı kalanı sehırler arası.70 km ort hız... start stop acık ..ort yakıt 4.5 lt..(tdı)

Arabanızı inceleme fırsatı buldum. Biz geldiğimizde hazırdı. Gerçekten harika görünüyordu. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_kofret

quote:

1800 tl kasko

Arabanızı inceleme fırsatı buldum. Biz geldiğimizde hazırdı. Gerçekten harika görünüyordu. Güle güle kullanın.

tesekkur ederım.ben yetısemedım sıze..
    darısı basınıza
  • quote:

1800 tl kasko

hayirli olsun araciniz.umarim fiyat konusunda anlasmisinizdir son anda ki kur degisikligi cok fark etti.
    yeni a3 gercekten benzin olsun dizel olsun yakiti cok ideal.
    ben benzinli ile 100 km uzun yol yaptim gecen gun 4.9 gordum 60 km ortalama hizim vardi.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    tesekkurler..
    gercekten keyiflı bır arac
  • http://img594.imageshack.us/img594/8435/nzlz.jpg

Aracimi dun itibariyle teslim aldim cok mutluyum ama yakit biraz duser umarim

• Araçlarınız mükemmel arkadaslar hayırlı olsun.yalniz bir su dikiz aynasına alışamadım.

• quote:

http://img594.imageshack.us/img594/8435/nzlz.jpg

aracınız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

quote:

http://img594.imageshack.us/img594/8435/nzlz.jpg

aracınız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler

fiyat olarak indirim aldınız mı en son ne kadar iniyorlar bilginiz varmı

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.