Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gs007tr

opel ataköyde aracın ödemesini yaptım vekaleti verdim inşallah yarın öğleden sonra arabayı alacağım

hayırlısı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
  • opak benim aldığım sanırım ellerinde birde inci beyaz var ama 38000tl
  • quote:

opak benim aldığım sanırım ellerinde birde inci beyaz var ama 38000tl

siz kaça aldınız opak rengi.
  • quote:

opel ataköyde aracın ödemesini yaptım vekaleti verdim inşallah yarın öğleden sonra arabayı alacağım

hayırlı olsun,
    jantlar 15" mi yoksa 16 " mi (16" jant için 400 TL fark alıyorlar..dı) benimisi tesadüfen 16" jant olarak geldi ve fark vermeden aldım.

fiyat nedir ?

ben geçen yıl temmuz sonu 37.500 + (500 TL dosya masrafı ve 12500 TL kredi ile) 38.000 tl almıştım ve akabinde 1200 TL de kasko için k.k dan ödemiştim. 3 ay kredi taksitlerini ödedikten sonra borcu erken kapadım ve yklaşık 40 bin tl ye gelmiş oldu araba. şimdi satmak istesem 35 bin tl den aşağı vermem araç henüz 4800 km .de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

quote:

37200e aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

hayırlı olsun,
    jantlar 15" mi yoksa 16 " mi (16" jant için 400 TL fark alıyorlar..dı) benimisi tesadüfen 16" jant olarak geldi ve fark vermeden aldım.

fiyat nedir ?

ben geçen yıl temmuz sonu 37.500 + (500 TL dosya masrafı ve 12500 TL kredi ile) 38.000 tl almıştım ve akabinde 1200 TL de kasko için k.k dan ödemiştim. 3 ay kredi taksitlerini ödedikten sonra borcu erken kapadım ve yklaşık 40 bin tl ye gelmiş oldu araba. şimdi satmak istesem 35 bin tl den aşağı vermem araç henüz 4800 km .de

15"jant eski araçdan kalan kasko var ona bakağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

quote:

37200e aldım

güzel fiyat, hayırlı olsun tekrar. iyi günlerde kullanın.
  • teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

O paraya Polo alınırdı.

o paraya polomu :))))))))))) polo 2012 ful pakete 65 bin fiyat çıkarmışlardı. yeni auris full paketede 52 bin..35 bin tl ye alınacak en iyi araç cruze ya da aveo dur..polo molo hikaye. hadi golf desen neyse de..polo golfun çakmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcak_300

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

O paraya Polo alınırdı.

o paraya polomu :))))))))))) polo 2012 ful pakete 65 bin fiyat çıkarmışlardı. yeni auris full paketede 52 bin..35 bin tl ye alınacak en iyi araç cruze ya da aveo dur..polo molo hikaye. hadi golf desen neyse de..polo golfun çakmasıdır

yine birileri çoook yüksekten atmış galiba, varsa o paraya sıfır polo getir bana ben sana 1000 tl avanta vereceğim.

burcak_300 @ Sözüm sana değil, zavallı ergen çocuk, Jason Becker için, TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 18 Mayıs 2013; 18:24:12 >

• bende Düşünmeye başladım ist.icin aldiginiz fiyat Tekliflerini Yazarsanız Iyi Olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

bende Düşünmeye başladım ist.icin aldiginiz fiyat Tekliflerini Yazarsanız Iyi Olur

erdemirde satış muduru kemal bey var indirim olmasada park sensörü ve cam filmi yada benzer hediye garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs007tr -- 23 Mayıs 2013; 20:04:45 >
  • az önce fiyat aldım servisten

103 tl 4 litre yağ
    37 tl hava filitresi
    68 tl mazot filitresi
    50 tl yağ filitresi
    30 tl polen filitresi

+ KDV 339 tl. toplam

140-150 tl de işcilik 480 tl-490 tl arası
  • 1.3 ltz için sigorta ve temmuz bandrolü dahil 42900 fiyat aldım nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerli79 -- 17 Temmuz 2013; 21:17:42 >
  • 75hp herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu? Bilhassa yazın ve yokuş çıkılan yerlerde + klima açıkken. Şu an kullandığım Citroen C3 1.4 dizel bu konuda beni tatmin etmiyor. Almışken 95hp mi alınmalı acaba diye tereddüte düştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

75hp herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu? Bilhassa yazın ve yokuş çıkılan yerlerde + klima açıkken. Şu an kullandığım Citroen C3 1.4 dizel bu konuda beni tatmin etmiyor. Almışken 95hp mi alınmalı acaba diye tereddüte düştüm.

şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaratmadı, bu aralar bir kaç kez arkadaşın 1,4 tdci fiestasına bindim, aman aman dedim insanın içine daral geliyor,
    bizim araçlar çok geniş, üstelik 1700 d/d sonra ki turbonun açılması ve koltuğa yapıştırması güzel. C3 dizelde kullandım, C3 şehir içi aracı yola falan gidilmez onunla, şehir içinde mobilet hesabı dolaşmak için güzel bir araç ama uzun yolda mafiş

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

75hp herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu? Bilhassa yazın ve yokuş çıkılan yerlerde + klima açıkken. Şu an kullandığım Citroen C3 1.4 dizel bu konuda beni tatmin etmiyor. Almışken 95hp mi alınmalı acaba diye tereddüte düştüm.

şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaratmadı, bu aralar bir kaç kez arkadaşın 1,4 tdci fiestasına bindim, aman aman dedim insanın içine daral geliyor,
    bizim araçlar çok geniş, üstelik 1700 d/d sonra ki turbonun açılması ve koltuğa yapıştırması güzel. C3 dizelde kullandım, C3 şehir içi aracı yola falan gidilmez onunla, şehir içinde mobilet hesabı dolaşmak için güzel bir araç ama uzun yolda mafiş

uzun yolda 1 depo shel gtl ile 1045 km ankara -datca 740 km + datca ve çevre yerleri dolaşma en son marmarısde yakıt alma sansıma o bolgede shel gtl bulamadım aynı zamanda benimle seyahat eden polo tdı datcada + 120 tl yakıt aldı 1 depo bıtınce aveo uzun yolda süper 3.1 gördüm shel gtl kulanın arkadaşlar motor ve km olarak performansı yaşayın

• sedan ile hatchback'in ön kısmında bir fark yok değil mi arkadaşlar ?

sadece arkası biraz uzun sedanın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesmana

sedan ile hatchback'in ön kısmında bir fark yok değil mi arkadaşlar ?

sadece arkası biraz uzun sedanın ?

evet, sadece arkası biraz daha uzun
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.