Şimdi Ara

Yeni Azeroth (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umarım wintergrasptaki bosslarıda 85 levele güncelleyip o toprakları sahipsiz bırakmazlar..
  • Wg bence epic fail di. World pvp yi canlandırmak için yapılmıştı ancak zaten Bir BG idi. Siege engine falan böyle world pvp mi olur ? Zaten kimse işin world pvp ksımında değildi kaleyi al haydi VoA ya.

World pvpnin canlanması lazım
  • İşin saçma tarafı benim head deki gemler silinmiş -_- +21 critil + %3 damge veren bütün gemlerim silinmiş
  • Bg'lerdeki level sınırıda belli bi ölcüde kalkmıs veya asagı cekilmis sanırım 51 level twink primle eots'a sıraya girebiliyorum
  • LVL Sınırı haricinde lvl 70 pvp setleri kaldırıldımı ???? 60ve80 olanlar duruyor gerisi yok
  • Ben woltkda sadece bir ara arena yaptım onun dışında hiç yapasım gelmedi.Ancak şimdi rating bglerdeki tittleları gördüm ve o kadar çok istiyorum pvp yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Ben woltkda sadece bir ara arena yaptım onun dışında hiç yapasım gelmedi.Ancak şimdi rating bglerdeki tittleları gördüm ve o kadar çok istiyorum pvp yapmak.

alt çara dün lvl 70 setleri alıyordum dedim boşver alma yarın pach le sorun olur şimdi yabancı forumlarda yazıyor lvl 70 pvp seti kaldırıldı diye!!! alanlar naptı ozaman
  • quote:

Ben woltkda sadece bir ara arena yaptım onun dışında hiç yapasım gelmedi.Ancak şimdi rating bglerdeki tittleları gördüm ve o kadar çok istiyorum pvp yapmak.

ney o tıtle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

ney o tıtle ?

WoW Classic zamanındaki rütbeler geri gelmiş, ondan bahsediyor sanırım.
  • O rütbeler feci şekil.. Allylerde Grand Marshal Hordeler High Warlord en iyi titleler.. Hatırlıyorumda zamanında ally iken (yaptık işte bir hata ) 60 lvl ally paladin grand marshaldım. Grand marshal seti vardı. Sarı.. Bir set titleye bu kadar uyabilir.. Allyde sevdiğim 2 şey o title ve o set..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

O rütbeler feci şekil.. Allylerde Grand Marshal Hordeler High Warlord en iyi titleler.. Hatırlıyorumda zamanında ally iken (yaptık işte bir hata ) 60 lvl ally paladin grand marshaldım. Grand marshal seti vardı. Sarı.. Bir set titleye bu kadar uyabilir.. Allyde sevdiğim 2 şey o title ve o set..

Cata'da Vanilla'dan bile daha zor olabilir High Warlord/Grand Marshall olmak. Bekleyip görücez.

2400 Rating kastırıcı olabilir
  • Uzun bir süreden sonra Warcraft hissi tekrar oluştu. :)
  • World pvp yi canlandırmak için günlük questler olabilir. Mesela diyecekki bugün ashenvale'ın xx bölgesinde 10 tane bilmem ne toplayın. Al sana world pvp
  • İndirimle birlikte gelen wow isteği bu resimlerle daha bir arttı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.