Bildirim
Yeni başlayacaklar için Daelim Roadwin 250 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araba yerine motoru seçerken iyi düşündün mü ikisi çok farklı şeyler. Motosiklet e bot ceket eldiven içlik bi de eğitim alman gerekecek . Bunları göze aldıysan roadwin 250 alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chcts1
Araba yerine motoru seçerken iyi düşündün mü ikisi çok farklı şeyler. Motosiklet e bot ceket eldiven içlik bi de eğitim alman gerekecek . Bunları göze aldıysan roadwin 250 alabilirsin.
Evet ikisi farklı şeyler. Zaten herşey zamanla önerilir ben sadece roadwin uygun değilse başlangıc motorbisiklet önerisi istedim. Ona benzesin ama kolay sürülsün :) Umarım kendimi ifade edebildim.:) -
http://www.altinelbiseliadam.com/
motosiklet ile ilgili biraz bilgi sahibi ol sonra ki adımları daha sağlıklı atarsın . -
başlangıç için ybr 125 en iyisi dinle beni
ben daelim daystar ile başladım pişmanım ağır motor trafiğe alışıncaya kadar istediğinde 1 günde satılan ybr 125 kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X