Ultimaya Baslamak isteyen bence hic baslamasınlar sırf zaman kaybı kasarsın deli gibi sonra server kapanır.. hack olur. ben 5 sene oynadım ne var elimde hiec bisey sadece koskoca heç. (bence)
ne bekliyosun ki başka . sana maaş mı bağlasınlar 5 sene aynı serverda oynadığın için. İllaki oyun yada server kapanıcaktır. Ben 8 senedir oynuyorum belki 9 ama bana diploma vereni görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı
quote:
Orijinalden alıntı: shamusen
Ultimaya Baslamak isteyen bence hic baslamasınlar sırf zaman kaybı kasarsın deli gibi sonra server kapanır.. hack olur. ben 5 sene oynadım ne var elimde hiec bisey sadece koskoca heç. (bence)
Eheh oynadığın yeri bileceksin.Üç saatte 7x karakter kasıcağım diye abudik gubudik yerlere girersen elinde hiç bir şey kalmaz oyuna lanet edersin.Halbu ki üç haftanı verip 7x karakter kassan o karakteri 5 sene boyunca oynuyor olabilirdin ( Nebula / Revolution ) benim tercihim nebula tabi orası ayrı
shamusen kayıp acc di sana urdan cevap vereyim. ultima onlinede ki hackleri unutmamak lazım kasarsın kasarsın bi bakarsın hack ne kaldı elinde bişey. bi server bulursun. kapanır sponsor bulamaz kapanır .. item res yapılır sacma sacma bug lar cıkar daha ne anlatayım resmen bos bos işlerr..
ha unuttmadan ben revolutionda toplam 4 acc hacklendi hepside 7x bu işin saglamaı malamı yokk. hadii ii aksamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: pozitiveday
quote:
Orijinalden alıntı: shamusen
ne bekliyosun ki başka . sana maaş mı bağlasınlar 5 sene aynı serverda oynadığın için. İllaki oyun yada server kapanıcaktır. Ben 8 senedir oynuyorum belki 9 ama bana diploma vereni görmedim.
kimseden diploma istemedik sadece cok ustunde duralacak ve zaman kaybedilcek bisey degil bunu soylemeye calısorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme