Şimdi Ara

yeni başlıcaklar biraz baksınnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bi çok oyunu oynadım en son wow da oyunu bıraktım
    online oyunlar arasında ko ve wow çok güzel oyunlar 3 sene ko oynadıkdan sonra 2 ayda wow oynadım
    bilemicem ama ko nunh yerini hiç bir oyun tutmuyor ordaki cz deki ve normal savaşlar daki heyecan diğer hiç bir oyunda yok
    wow ko ya göre çok daha gelişmiş bi oyun ama beni wow açıkcası sıktı ko dan sonra wow biraz zor geldi bana
    birde ko da cz de düşmanı kestikden sonra ismin sürekli ekranda yazıyo ister istemez senin ismini herkez öğreniyo ne kadar çok güçlü isen o kadar çok adam kesersin ve o kadarda tanınırsın .))) wow da bu olay yok mesela
    oyunun oynanışı wow maus klavye olsun bana çok zor geldi ama ko bu konuda gerçekden çok iyi
    iyi düşünüp öle başlayın o0yuna

• quote:

Orjinalden alıntı: elit_man

evet arkadaşlar bi çok oyunu oynadım en son wow da oyunu bıraktım
    online oyunlar arasında ko ve wow çok güzel oyunlar 3 sene ko oynadıkdan sonra 2 ayda wow oynadım
    bilemicem ama ko nunh yerini hiç bir oyun tutmuyor ordaki cz deki ve normal savaşlar daki heyecan diğer hiç bir oyunda yok
    wow ko ya göre çok daha gelişmiş bi oyun ama beni wow açıkcası sıktı ko dan sonra wow biraz zor geldi bana
    birde ko da cz de düşmanı kestikden sonra ismin sürekli ekranda yazıyo ister istemez senin ismini herkez öğreniyo ne kadar çok güçlü isen o kadar çok adam kesersin ve o kadarda tanınırsın .))) wow da bu olay yok mesela
    oyunun oynanışı wow maus klavye olsun bana çok zor geldi ama ko bu konuda gerçekden çok iyi
    iyi düşünüp öle başlayın o0yuna

oyunun sitesine göz atarsan yada belli bir süre oynarsan zaten ismin efsane oluyor bi wow oyuncusu ünlü bi ko oyuncusunu bilmeyebilir ama bir ko oyuncusu ünlü bir wow oyuncusunu bilir.Wow oynayanların hazırladığı binlerce vidyo var vs vs...Mesela benim hatırladığım drakedog vardı tüm vidyolarını indirip izlemiştim adamın eheh wow gibisi yok...

• gözünü ko da açan biri için normaldir

kedidir kedi....
  • cogu insan ko ile başlamış benim gibi xgenon M0narCH tanıyan vardır belki .... wow oynamadım ama oynarsam orjinalde oynamak isterim 130 ytl mi miş ne orjinal cd si ne kadar bilen varmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

gözünü ko da açan biri için normaldir

kedidir kedi....

piisssttt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.