Şimdi Ara

Yeni Battlefield(2016)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni oyun 2016'da çıkış yapıcak. Fikirler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc2xy -- 24 Ekim 2015; 20:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla gelişme falan var mı bilmiyorum ama umarım ikinci dünya savaşı dönemini konu alır. Uzun zamandır adam akıllı ww2 fps çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    1942'nin remake'ini yapsalar, yine BF 4 gibi 3 uluslu (Alman-Rus-Amerikan) güzel olurdu. Tek dezavantajı İkinci dünya savaşı silahlarına özelleştirme az olur ama eski silah ve araçlar ile rush ve conquest zevkli olurdu bence. Araya bu tür bir oyun yaparlarsa değişiklik olur ve tutulur çünkü ww2 sevenler fazla, BF 5 de çıksa BF 4 gibi birşey olacak farklı ne yapabilirler ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ekim 2015; 18:35:17 >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    2. dünya savaşı yapmalarını isterim ama bir ana oyunu kaldırabilecek kadar içerik çıkmayabilir. özelleştirme furyası çıktı şimdi herşeyi özelleştiriyon 2.DŞına hiç gitmez.
    belki ara oyun olarak falan gelebilir

bf5 i düşünüyorum kaç oyundur modern savaş işliyolar. yine modern savaş işlerlerse çok büyük bir gelişim göstermeleri lazım. yoksa bf 4.5 olur millet 4.5 falan diyor ama yine deliler gibi oynanıyor. adam akıllı bir daha ağır bf yapacaklarsa modern savaşa da hayır demem.

bir ihtimal de cod gibi gelecek temalı bir oyun çıkabilir. gelecek temalıya da OK. bf2142 güzeldi mesela ama pek tutmadı

yeterki düzgün bir şey çıkarsınlar. modern, gelmiş geçmiş önemli değil benim için
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    2142'nin tutmamasının en büyük nedeni Bf2'nin dlcsi gibi olması bence. Oyun mekanikleri tamamen aynı. Sadece araçlar ve etraf değişmiş.
    Daha yeni starwars oyunu çıktığı için gelecek temalı olacağını düşünmüyorum (en azından umuyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi modern zaman yav.Geçmiş geçmişte kaldı artık.Gelecek desen saçma ve ne olacağı belirli olmayan robot, lazer silahı,10 metre zıplama, uçma,ışınlanma,vsvsvs...Kafadan bile silah uydurulabilir.
    Yeni oyun için ülke sayısı artabilir.Buna bağlı olarak araç ve ekipman çeşitliliği artar.Yeni haritalar,modlar çıkar en fazla.Bu da kısıtlı kalıyor geleceğe göre ama en azından gerçekliği yansıtıyor.
  • Uzay çağı temalı yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar. Gerçeğin dışına çıktı mı pek sevmiyorum umarım öyle olmaz.
  • CAVDARCI kullanıcısına yanıt
    Battlefront'un üstüne böyle bir şey geleceğini sanmıyorum.

• Mercenary temalı olursa güzel birşey olabilir.
  • Ww2 icin imza kampanyasi falan mi yapsak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.