Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bilgisayar oyunu oynayan biri olarak bende diğer kanal sahipleri gibi videolarımı yayınlamak istedim. Link: http://www.youtube.com/user/gizemtavukcu Abone olursanız ve videolarıma takip edip beğenirseniz çok mutlu olurum :) Bir görüşünüz varsa yorumda atabilirsiniz tabii! Şimdiden teşekkürler.
Seslendirme çalışmaları amatör düzeyde güzel olmuş. Walkthrough çalışmanda da gereksiz cümleler sarf etmemen, boş boş konuşmaman bence iyi. Çünkü bazıları çok gereksiz konuşuyor, espri yapmaya çalışıyor kötü espri yapıyor, olmuyor. Başlangıç için iyi gidiyorsun. Eğer bu işe gönül vermek istiyorsan biraz daha kaliteli mikrofon kullanmalısın ve ses dozajını biraz daha hissedilir seviyeye ayarlamalısın. He hobi mahiyetinde yapıyorsan fazla kasmaya gerek yok. Diye düşünüyorum.
Yeni videoları artık yeni aldığım mikrofonla çekiyorum. Yorumun için teşekkürler. Şu anlık şevkimi kıran tek şey abone sayısı o kadar :)
quote:
Orijinalden alıntı: gizem5
Yeni videoları artık yeni aldığım mikrofonla çekiyorum. Yorumun için teşekkürler. Şu anlık şevkimi kıran tek şey abone sayısı o kadar :)
Sen çalışmalarına sürekli devam edip, kaliteni de artırmaya çalışırsan abone sayın artar. O bence takman gereken son şey olsun. Sen nasıl daha iyi yapabilirimin mücadelesini ver.