Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (452. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.155
Cevap
300
Favori
612.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fabrika ayarlarında bile ACC mesafesi ayarlanıyor shine paket. Hızı kontrol eden çıkıntılı krom düğmeye yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimurat07 A kullanıcısına yanıt

C4'lerin geldiği yıllara göre donanımları değişiyor. 2023 modelde direksiyondaki sol krom düğme basılabilir değil. Bundan dolayı ayarlanmıyor.

• Ağustos yazınca 2024 model sandım ama açtırtığınız tarihmiş. Adaptive değil de düz cruise control olmuş.

• BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Sizin bu bahsettiğiniz normal Cruise control sanki.Acc olup dur kalk özelliği olmayan duymadım zaten bu özellik olduğu için acc. Sizde normal cruise bile yoktu onu mu yaptirdiniz ben anlamadım nasıl yok normal Cruise onu da anlamadim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, c4 fiyat teklifi aldım piyasaya göre ucuz geldi 1380 shine paket. Temsilci bahsederken araba için hep 'proje bazlı araç' ifadesini kullanıyor. Nedir bu proje aracı? Kötü bir şey mi, bilmediğim bir şey mi var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar c4 shine modelinde lastik ebatı 16 inç mi 17 mi

sitesinde lastik ebadı 16 inç yazarken, janta 17 inç yazmış..

lastik ebadı araca yeterli mi?

bir de siyah tavanda boya atma sorunu bunda da var mı

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Shine c4 lastik ebatı 17 inç. Tam ölçüsü 215/60/17

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Acc sonradan açıldığı için dur kalk yok demiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Hayır. ACC'yi normal Cruise'den ayıran faktör hızını öndeki araca göre yavaşlatabilmesidir ancak 20km civarı hızlarda devre dışı kalır. Stop&Go ayrı bir özelliktir. Kendinden ACC'li modellerde Stop&GO özelliği mevcut. Farklı markaların ACC'li araçlarında da Stop&Go olmayabiliyor. Zorunluluk değil.

Hocam bilgi karışıklığı olabilir acc yani adaptif cruise control 0 km den itibaren kullanılabilir. Aracın hızı 0 da olsa devreden çıkmaz. Yalnız min ayarlanabilir hız 30 km. dir. Yani yoğun trafikte rahatça kullanabilirsiniz. Öndeki araç tamamen durunca kullandığımız araç da duruyor ve sonra tekrar öndeki araca göre hareket ediyor. Burada ayarlayabildiğimiz hız min 30 km ve üzeri. Ben şahsen maksimum 120 ayarladığım için daha üzerini bilmiyorum.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Yazdığımı anlayamadınız galiba. Acc açık gelen C4'lerde Stop&Go var zaten. Standart acc araç durana kadar çalışır sonrasında kapanır.

Hocam, standart acc dediğiniz nedir bilmiyorum. Acc dediğimiz şey afaptif cruise control ayarlanabilir sabit hız kontrol sistemi. Araca belli bir hız ayarlanır araç bu hız dahilinde önündeki araca göre hızını artırıp azaltır. Bunhız değeri min 30 km olarak ayarlanabilir üst sınırı bilmiyorum ben en fazla 120 ayarlıyorum. Acc sürüş sırasında ayarlanınca misal kırımızı ışıkta durdunuz hızımız sıfır gaza veya play benzeri tuşa basınca önümüzde de araç yoksa belirlediğimiz hıza kadar çıkar eğer araç varsa ona göre hızı ayarlar. Bundan önceki aracım Toyota corolla hybrid idi onda da durum bu şekildeydi. Başka araçlarda acc farklı çalışıyor ise onu bilemem.

• Merhaba arkadaşlar. C4x almayı düşünüyorum. Shine paket, 1.335.000 sizce alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Eksis artısı nedir? Siz kullanıcılar tarafından yorum almak isterim.

• sonfeminen kullanıcısına yanıt

Ben de özellikle süspansiyon konusunu merak ediyorum.. zira konforu için almak istiyorum ama bazı arkadaşlar sert ve gürültülü olduğunu söylemişti.. kullanıcıların bu konudaki yorumlarını merak ediyorum..

• Merhaba
    Cam suyu azalınca uyarı veriyor mu
    Hangisini kullanmayı tavsiye edersiniz

• sonfeminen kullanıcısına yanıt

Sıfır mı? Sıfırsa bu fiyatı hangi bayiden aldınız?

• SweptureX kullanıcısına yanıt

C4 için konuşayım: süspansiyonlar tümseklerden geçişte gayet iyi ama çukurlarda biraz rahatsız ediyor. Birkaç kez arka koltukta yolculuk ettim. İlginç ama arka yolcu kısmı bana daha rahat geldi YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 

• mtkrskl M kullanıcısına yanıt

Cam suyu uyarısı yok maalesef.

• Merhaba arkadaşlar sıfır araç arayışı içerisindeyim. C4X’de aklımdaki araçlardan biri. En iyi tavsiye sizin gibi kullanıcı fikirleridir. Araçta boya atma problemi devam ediyor mu ? Beni huylandıran tek şey bu. Triger kayışı sanırım artık problem olmaktan çıkmış.

• Yol sesi konusunda nasıl hocam peki sizce? Şehir içinde sanırım çok sorun olmaz ama genel performansı nasıl sizce dış sesler konusunda?

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.