Merhaba, c4 kullanıcısıyım. C4x bagaj hacmi dışında c4 ile aynı araç. 4 kişilik bir aile için İç hacim olarak gayet yeterli bir araç. Shine/shine bold paketler opsiyonları olmadan bile yeterli donanım ve konfor bileşenlerini sunuyor. Cherry gibi donanım manyağı bir araçla kıyaslama yapmayacaksanız eğer segmentinde dolu bir araç. Süspansiyon çok iyi ayarlanmış, güzel bir yolda (yeni yapılan paralı otoyollarda) konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Diğer türlü yaşadığınız şehirin yollarına göre konfor ve rahatlık değişebilir. Şehir içi ağırlıklı kullanacaksanız yakıt ortalaması ~8 litre, şehir dışı ise yaptığınız hız limitler dahilinde ise ~5-6 litre/100km olmaktadır. Şehir dışı yüksek hızlarda (otoyol hız limitleri dahilinde) araçta herhangi bir güvensizlik oluşmuyor. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (453. sayfa)
-
-
Fabrika çıkışlı acc olan c4xlerde zaten bahsettiğiniz gibi stop&go dahil gerçek bir acc mevcut. Ama bir dönem gelen shine araçlarda acc açık değildi. Bunu dışarıdan yazılımla açabilen kişiler var, ama yazılımla açıldığında stop & go çalışmıyor. Araç hızı 30 un altına düştüğünde acc devreden çıkıyor.
-
Selamlar,
C4x Shine paket satın aldık. Çok ta fazla aksesuarlarla ilgili bilgim olmadığı için bakınırken bilen varsa diye yazmak istedim ,
Biz bayi ile görüştüğümüzde sağ olsun bayağı ilgilendiler vs. ama mesela şu kauçuk paspas muhabbetinde bize : "Artık vermiyoruz. Çünkü ; Müşterinin biri kauçuk paspas frenin altına kaydı ve fren yapmamı engelledi , kaza yaptırıyordu gibi şikayette bulunmuş, buyüzden paralı olsa dahi satmıyoruz" gibi karar aldıklarını söylediler. Çokta mantıklı gelmedi sonuçta aracın aksesuarı sen satmasan başkası satacak yada verecek.Şuan halı paspas var, Bacanağımın da c4x i var ve onun deneyiminde uzun bir yolculuk yapıp geri dönene kadar halı paspas deliniyor gibi bir dönüş yaptı bana.
Aynı zamanda bagaj havuzundan bahsetti bilen bir arkadaşım onunla ilgilide hiç birşey söylenmedi.
Bu süreçler bayiden bayiye ve modelden modele falan değişiyor mu ?
yakın zamanda Citroen c4-c4x alanlar var ise deneyimlerini merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krederler -- 9 Aralık 2024; 11:9:53 >
-
tamam hocam şimdi mesele anlaşıldı. O halde sonradan bu özelliği ekletmek pek de bir anlam ifade etmiyor.
-
Fiyatına göre düşünmek lazım araç ses almıyor çok konforlu gibi şeyler söylemek yanlış olur ama otoyol hız limitlerinde dahilinde rahatsız edici bir durum yok. Motor sesi yok, olan ses ise kötü yollarda teker sesi ve 130-140 sonrasında rüzgar sesi.
-
teşekkür ederim hocam :) şehir içi bozuk yollarda süspansiyon çok sert değilse ve gürültüsü çok sık gelmiyorsa gayet ideal diyebiliriz aslında :)
-
bayi size paspas vermemek için sallamış. tüm araçlarda sürücü tarafındaki zeminde ve dolayısıyla paspaslarda klips vb. olur. yani kauçuk paspas oraya takılmış olur ve öyle kayma falan olmaz. buna rağmen paspas kaymışsa sabitleme yapılmadığı içindir.
-
rica ederim. şehir içinde sorun yok olabildiğince sessiz bir araç.
-
Bir usta oğlu olarak bozuk yollar mekanik sistem ne olursa olsun ister motor ister araba, en büyük düşmanıdır her gün bozuk yollarda iseniz az km çok masraf sizi bekliyor bilginiz olsun tek konfor değil yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba C4X sahibiyim. Aracı alalı 2 ay kadar oluyor. Google haritalar açık iken head up display ekranında navigasyon resimdeki gibi düz bir renk olarak görünüyor. Bu normal bir durum mu? Head up ekranında navigasyon görünmüyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzz01 -- 9 Aralık 2024; 13:54:27 > -
Bende herhangi bir bilgilendirme çıkmıyor CarPlay kullanırken, belki android de çıkıyor olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba, olmaması lazım ama maalesef oluyor. Yani google haritalar ile böyle oluyor. Apple car play bağlantısı ve apple haritalar ile böyle olmuyor gayet güzel bir tarif yansıyor head up display a.
-
arkadaşlar merhaba. Aracımı alalı tam bir yıl oldu. İlk trafik cezamı yedim. 4 ünde mesaj geldi bgünde sms geldi yine bugün 09.12.2024 tarih ile tebliğ edilmiştir diyor. Bildiğim kadarıyla tebliğ tarihinden 15 gün içinde ceza ödenirse %25 indirim var. ben de bundan faydalanmak istedim. Fakat edevlettten gib sayfasına girdiğimde borç gözükmüyor. Kaç günde bu sisteme düşer sizce. 15 günden önce düşmeli ki zaten indirimli ödeyeyeyim. Bilgisi olan varmıdır acaba.
-
Beyanla ödeyebilirsiniz. Sisteme düşmesini beklemenize gerek yok. Beyanla ödeme diye bir seçenek olması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Bende de Apple Harita - CarPlay'de sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Aralık 2024; 14:27:53 > -
Benim CarPlay de hiç yönlendirme çıkmıyor. Sadece kendi navigasyonunda çıkıyor yönlendirme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar herkese aranıza yeni katıldım 1 hafta oldu aracı bayiden teslim alalı. Aracın motor kaputu altında kaportanın bazı bölümlerde pembe renkte köpük mevcut teslim alırken gördüm fakat yalıtım içindir diye sorma gereği duymadım sizlerde de bu pembe renkteki köpük mevcut mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightKing01 -- 9 Aralık 2024; 17:43:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Araç kırmızı renk mi? Aynı köpüklerden bizim araçta da var.
edevletteki cezanin xetayina bakin, makbuz no, seri no gibi birsey olmasi lazim. Onu kaydedin. İnternet vergi dairrsine girip beyanli trafuk ceza odeme adimindan ceza tarihi ve makbuz no girdiginizde otomatik cikar bilgiler ve odemeniz gereken me blağ
Merhaba metalik gri renkte araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X