Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler adaptör gidiyor arada, adaptörden de ses geliyor sürekli. Ne olmuş olabilir ? Bazen çalışıyor bazen çalışıyor tak çıkar yapıyorum geliyor ?
  • Arkadaşlar hp pavilion DV6 3105 ET notebook için altına sabitleyebilecegim çıkarmadıgım sürece laptopa sabit kalacak, yatakta koltukta masada falan devamlı gezinirken laptopa sabit kalabilecek bir sogutucu arıyorum yok mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler adaptör gidiyor arada, adaptörden de ses geliyor sürekli. Ne olmuş olabilir ? Bazen çalışıyor bazen çalışıyor tak çıkar yapıyorum geliyor ?

• quote:

quote:

Beyler adaptör gidiyor arada, adaptörden de ses geliyor sürekli. Ne olmuş olabilir ? Bazen çalışıyor bazen çalışıyor tak çıkar yapıyorum geliyor ?

ne olmuş bilemem de adaptör gidici gibi geldi bana, garantin varsa değiştirt bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

quote:

quote:

ne olmuş bilemem de adaptör gidici gibi geldi bana, garantin varsa değiştirt bence

Garanti biteli 6 ay oldu hocam. Tamir falan olmaz mı acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

quote:

quote:

Garanti biteli 6 ay oldu hocam. Tamir falan olmaz mı acaba ?

Bozulma durumuna bağlı, bilemicem maalesef. İçini açıp bakmaları lazım yani. Ama zaten adaptörler çok pahalı değildir heralde?

• Arkadaşlar şu an bir sorun ortaya çıktı.

Mayısta aldığım dv6-3102et notebook ta sağ taraftaki usb girişleri çalışmıyor.İki girişede nano mause alıcısını taktım fakat çalışmıyor ve usb stick taktım onuda görmüyor ancak soldaki usb ikisinide gördü ve oradan çalıştı.

Birde bir kaç gündür görüntü sürücüsü yöneticisi devre dışı diyor ve görüntü kayboluyor sonra geri geliyor ve bu durumdan kurtuldu diye yeni bir not düşerek 8-10 saniye sonra durum düzelip eski haline geliyor.

Sorun ne olabilir son açıp kapatmada her şey yolundaydı ki yarım saat önce uyku moduna almıştım ancak şu an böyle bir durum ortaya çıktı yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 2 Ocak 2012; 17:33:04 >
  • @froster2006 biosu tekrar yükle bakalım usb aygıtları bozulmadıysa tekrar çalışması gerekir."Görüntü sürücüsü yöneticisi...." sık sık oluyor maalesef ben ekran kartını güncelleyince düzelmişti.Doğru sürümü yüklersen sorun halolur.

Benim hdd'nin verdiği hatayı 1 sayfa önce koymuştum.Upsten gelip bilgisyarı aldılar servise götürdüler.2 hafta sonra bugün bilgisayarım geldi.Yeni hdd takmışlar,touchpad bozuktu onu değiştirmişler ve içini temizlemişler.Keşke finallerden sonra gelseydi.
  • Beyler o dediğiniz olayı ben ilk aldığımdan beri uyguluyorum gerçekten işe yarar bi teknik hemde işlemcinin ömründen yememiş oluyoruz ben şu ana kadar Yüksek Performans olarak sadece GTA IV yi oynarken kullandım Dengeli ile arasında çok fark ediyor GTA IV de ama başka oyunlarda bir faydasını görmedim Yüksek Performansın Birde Bilgisayarı almadan önceden beri bu konuyu takip ederim i5 almammın nedenlerinden biriside i7 lere göre daha uzun ömürlü aletler olmalarıydı dikkat edin 10 kişiden 9 u i7 den yakınır 1 si i5 den alıcak olan arkadaşlara bunuda belirtmek istedim bu benim tamamen kendi görüşürüm i7 alıcakların kafası karışmasın
  • adaptorun kablosunda bi sıkıntı var.adaptör ile pc ye ye giren kısım arasında bi yerde..kablo çantamda kırılmış.katlamıştım kabloyu.
    garanti kapsamında değiştirilir mi..o bahaneyle bataryayı ve mause u da vericem değişim için
  • Hepinize merhabalar..

Bugün yaşadığım garip bir olayı sizle paylaşmak istiyorum,zira aynı durum sizin başınıza gelirse bilginiz olsun..

En başta 3108st kullanıcısıyım.Logitech z4 speakerlerimi sabah açtığımda ses gelmediğini,sesin ufak ufak cızırtılar şeklinde geldiğini farkettim.Herhalde ömrü bu kadarmış dedim.Ama mp3 playera speakerleri bağladığımda sorun olmadığını görünce,pc de bir sorun olduğunu öğrendim.ilk etapta donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüştüm ama sorunun bios ile ilgili olabilme ihtimali yüksek.En son biosu (F29) ilk çıktığı gün yükledim.Taaki bugün yaşadığım bu soruna kadar hatasız bir bios olduğunu düşünmüştüm.Sonuçta HDD ısısı,Ekran Kartı ısısı,karıncalanma vs vs bütün sorunlar giderilmişti...F29 biosu tekrar yüklediğimde ses sorunum halloldu.Bilginiz olsun istedim arkadaşlar,F29 bios kullanan ve ses ile ilgili benden başka sorun yaşayanlar olursa belliki F29 biosunda ses problemi var.Tekrar problem yaşarsam yazarım,aynı sorunu yaşayanlar buraya yazarlarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

adaptorun kablosunda bi sıkıntı var.adaptör ile pc ye ye giren kısım arasında bi yerde..kablo çantamda kırılmış.katlamıştım kabloyu.
    garanti kapsamında değiştirilir mi..o bahaneyle bataryayı ve mause u da vericem değişim için

kablo çalışıyor ama kablonun bi kısmında belirgin bi şekilde kırık var..içindeki kablolardan ikisi üçü ne kadar kablo varsa sağ sol yapmış durumdalar

• Bu makinenin fan sesine lanet olsun yatağımda kullanamaz oldum böngür böngür bağırıyor , yatağımda 95 derecenin altına düşmüyor, arkadaşlarım makinelerini yatakta sessiz sakin kullanıyor ben koyunca böğürüyor
    Millet alay eder oldu git biraz buzdolabına koyda gel diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 8 Ocak 2012; 2:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

Bu makinenin fan sesine lanet olsun yatağımda kullanamaz oldum böngür böngür bağırıyor , yatağımda 95 derecenin altına düşmüyor, arkadaşlarım makinelerini yatakta sessiz sakin kullanıyor ben koyunca böğürüyor

intel Hd grafiği ve güç tasarruf ta kullan.ses çıkmıyor.büyük ihtimalle ekran kartı atı de...pil de yüksek performansta..gayet doğal

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

Bu makinenin fan sesine lanet olsun yatağımda kullanamaz oldum böngür böngür bağırıyor , yatağımda 95 derecenin altına düşmüyor, arkadaşlarım makinelerini yatakta sessiz sakin kullanıyor ben koyunca böğürüyor

intel Hd grafiği ve güç tasarruf ta kullan.ses çıkmıyor.büyük ihtimalle ekran kartı atı de...pil de yüksek performansta..gayet doğal

i7 modelinde Ati ekran kartını iptal edemiyoruz sanırım

• Arkadaşlar bende DV6 3114et modeli var... Alalı tam bir yıl oldu... Bilgisayarımdan son derece memnunum... Ancak son 1 - 2 haftadır bilgisayarımda ısınmaya bağlı kasmalar olmaya başladı... Fanlar çok fazla gürültü yapıyorlar... Acaba bilgisayarın fanlarını teknik serviste veya kendim temizleyebilir miyim ?... Teknik servisler bu tip durumlarla ilgileniyorlar mı ?... Bir de eğer notebook soğutucu almam gerekiryorsa bana f/p ürünü birkaç model önerebilir misiniz... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TaneR_

Arkadaşlar bende DV6 3114et modeli var... Alalı tam bir yıl oldu... Bilgisayarımdan son derece memnunum... Ancak son 1 - 2 haftadır bilgisayarımda ısınmaya bağlı kasmalar olmaya başladı... Fanlar çok fazla gürültü yapıyorlar... Acaba bilgisayarın fanlarını teknik serviste veya kendim temizleyebilir miyim ?... Teknik servisler bu tip durumlarla ilgileniyorlar mı ?... Bir de eğer notebook soğutucu almam gerekiryorsa bana f/p ürünü birkaç model önerebilir misiniz... Teşekkürler...

Stantlar da bir yere kadar faydalı oluyor. Bence standin kendisi fp den uzak bir sey.

Eger benim gibi pc toplamaktan anliyorsan ve elektronige merakin varsa acabilirsin, ama ekranina kadar demonte etmen gerekli. Garantin varsa serviste temizlerler.

Ama ilk olarak fani kurdan, kagit vs yardimi ile sabitle ve supurge ile bir guzel cek olayi, eger cok cok pis degilse yeterli olacaktir.

Bir de bilgisayarin alttaki havalandirma yerlerini acikta tut, altina bir kitap vs koy ki rahat rahat hava alsin.

• Arkadaşlar hp dv6 3110st modelimde şarj göstergesinoe %60 vs gösteriyor ama kaç saat kaldığını göstermiyor ne yapabilirim?
  • bu yeni bios bana yaramadı arkadaş zırttabir makina yüksek sıcaklıktan kapanıyor ama makine normal sıcaklığında eski biosda makineye el değmezdi gene kapanmazdı saatlerce oyun oynardım.Altına stand koy demeyin aldığımdan beri standla kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

bu yeni bios bana yaramadı arkadaş zırttabir makina yüksek sıcaklıktan kapanıyor ama makine normal sıcaklığında eski biosda makineye el değmezdi gene kapanmazdı saatlerce oyun oynardım.Altına stand koy demeyin aldığımdan beri standla kullanıyorum.

Fanı sabitleyip, elektrik süpürgesiyle çekmeyi denedin mi?
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.