Şimdi Ara

Yeni ehliyet yasası ve motor seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar benim 2 aydır araştırdığım ama net cevap bulamadım bir kaç konu var onlardan söz etmek istiyorum yeni ehliyet kanunu çıkıcakmış A1 ben 2000 doğumluyum nisanda 16 yaşıma giricem ve 2. Dönem karne günü okullar bitince motor alıcam aklımda 2 motor var mondial 180z one ve tvs apache rtr 150 kararsızım 0 alıcam ama mondial daha ağır basıyor sizce hangi motor ve yeni kanuna göre 6 sınavdı galiba girilcek işte ben yaşıma girince direk sınavlara girip alabilirmiyim şimdiden teşekkürler 😊

• etd kullanıcısına yanıt
    kardeşim öncelikle 16 yaşını dolduracağın günü beklemelisin. 17 yaşından gün aldığında gidip kursa A1 ehliyeti almak için kayıt olabilirsin. Ancak seçtiğin motorları kullanamazsın A1 ile max 125cc ya kadar motosiklet kullanabilirsin. kurs süresi sınav tarihleri ertelenme sınavdan kalma gibi şeyler olmazsa da karne gününe ehliyetin biraz zor yetişir. bunu da gözönünde bulundur ve 125cc ye kadar başka motorlar bakmaya başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etd

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim 2 aydır araştırdığım ama net cevap bulamadım bir kaç konu var onlardan söz etmek istiyorum yeni ehliyet kanunu çıkıcakmış A1 ben 2000 doğumluyum nisanda 16 yaşıma giricem ve 2. Dönem karne günü okullar bitince motor alıcam aklımda 2 motor var mondial 180z one ve tvs apache rtr 150 kararsızım 0 alıcam ama mondial daha ağır basıyor sizce hangi motor ve yeni kanuna göre 6 sınavdı galiba girilcek işte ben yaşıma girince direk sınavlara girip alabilirmiyim şimdiden teşekkürler 😊

A1 için 16, A2 için 17 evet doğru biliyorsun doğum gününden ertesi gün direk başvurunu yap. Ama direk sınava girilmiyor işte normal ehliyet alır gibi alıyosun. Motosiklet forumları var ordaki konularını oku karşılaştırma videoları varsa onlara filan bak hoşuna gideni içine sineni al. Buralarda apache çok görüyorum genelde hep apaçi tiplerde var o yüzden ben pek sıcak bakmıyorum hep apaçi tiplerde gördüğüm için :) Kısacası içine sineni al bence. Sorun olursa alıntılayıp cevaplarsın yardım ederim

• İlgilendiğin için teşekkür ederim nisanın 17 sinden sonra başvurabiliyorum peki ne kadar zamanda alırım 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.