Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı Alacağım Yardıma İhtiyacım Var :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakartım :GiGABYTE G31M-ES2L 2.4

Şimdiki Ekran Kartım : inno NVIDIA GeFORCE 9500 GT 1gb

1GB, GeForce 9500GT,DDR2,PCI-Ex,128Bit,VGA,DVI,HDMI

Grafik İşlemci:9500GT

Çekirdek Sayısı:32

Üretim Teknolojisi: 55nm

Çekirdek Hızı (MHz): 550 MHz

RAMDAC:400 MHz

Bellek Hızı (MHz):667 MHz

Bellek Tipi: DDR2

Bellek Miktarı:1GB

Bellek Arayüz Genişliği:128-bit

NVIDIA SLI®-ready1: 2-Way

NVIDIA PureVideo® Technology2:HD

NVIDIA PhysX

BANA DAHA PERFORMANSLI DAHA İYİ 100 LİRAYI AŞMAYACAK BİR EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ LÜTFEN :(

birde bilgisayarım şuan bilgisayarcıda işlemciyi değiştirecekti ekran kartının uyumsuz olduğunu söyledi böyle birşey varmı gerçekten ?

• 100 lira civari alacagin kart elindekinden gucsuz olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

bu kart cuma gunu 100 liraya duser lakin guc girisi var donusturu kablo alman lazim ve guc kaynagi teneke ise olmaz biraz duzgun bisi olmasi lazim.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax5670-1gbk3-hv5-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62843

eski kartinin ozelliklerini ne yapalim sistemi yazacaktin.

• 1/- 100 Lirayı aşmayacak şekilde ondan daha performanslı bir ekran kartı bulamazsın. Biriktir.
    2/- Ekran kartıyla işlemcinin uyum açısından hiçbir alakası yoktur. Bilgisayarcınız epey sallamış.
    3/- 1500 Civarına getir bütçeyi biriktirip, o zaman toplayabiliriz güzel bir sistem.
  • öncellikle cevap verdiğiniz için tşkler :) benim amacım sistem toplamak değil öğrenciyim 2 sene beni idare edecek bir ekran kartı arıyorum (bilgisayarcı öyle dedi ) pes 14 oynarım call of duty oynarım normal ayarlarda donmasın bana yeter . birde gddr2 veya gddr5 olması birşeyi değiştirirmi yani anakart çalıştırır mı ?
    kasa bende olmadığı için özellikleri tam yazamıyorum ama PSU 450 - 550 watt gibi birşeydi
  • İşlemci değişecekse anakart uyumsuz demiştir ekran kartı ile ilgisi yok forumdan ikinci el 9800 gt yada gts 250 bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hworm kullanıcısına yanıt
    gddr5 veya gddr3 anakartıma uyumlumudr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: josephlion

ddr2 anakartta ddr5 ekran karti bile kullanabilirsin ikisinin birbiriyle alakasi yoktur.anakartin cok eski degil butun pcie girisli kartlar uyar.islemci ekran kartina uymaz diye bir sey yok.islemcin ekran kartina yetersiz demistir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: josephlion

Uyumludur aynı yuvayı kullanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.