Arkadaşlar Yeni Ekran Kartı Aldım HD 5570 Bundan Önce Nvidia 7100 Gs Vardı Ondan Böyle Bir Sorunla Hiç Karşılaşmadım. Ayrıca 3 Gb Ram Aldım Yani ikisini Bir Aldım Ondan Sonra Oldu Böyle Format Attım. Sorun Aşağıdaki Resimdeki Gibi olur.
Resim Bizzat Benim Pc Dendir. Sorun Neyden kaynaklanıyor. Acaba Sistemim
Anakart : Gigabyte G31M-ES2L İşlemci : intel(R) Pentium(R)D CPU 2.80 GHz (2 CPUs) Ram : 3 Gb Ekran Kartı Ati Radeon HD 5570 1 Gb ddr2 128-bits
Lütfen 1 Haftadır Denemediğim Şey Kalmadı. Son Çare Olarak Buraya Sormak Geldi Aklıma Yardım Edin Nolur.
ekran kartını güncelledinizmi diye bir sorayım öncelikle bunu birde farklı bir monitör yada tv'ye takın aynı sıkıntı oluyor mu.aldığınız rami çıkarın var olan ramle deneyin slotlarını değiştirerek deneyin çok farklı varyasyonlar yapabilirsiniz.ekran kartını tekrar söküp takın.
Evet Güncelledim .Dediklerinizin Çoğunu Denedim Başka Monitöre Taktım Hiç Bir Sorun Yok. Ama Kasayı Eve Getiriyorum Başlıyor. Bugün Servise Gittim Kasayı ve Monitörü hatta Power Kablosunu ve Ekran kablosunu da Götürdüm. 3 Saat Falan Oyun Oynadım Orda Hiç Bir Sorun Olmadı Bir Tane Bile Çizgi Çıkmadı. Ama Eve Getirince Çizgiler Çıkıyor. Oyunda Kasma Yok Ama Bir yerden Sonra Çizgilerden Önümüzü Göremiyoruz. O Derece Kötü Oluyor Birde Şu Resim Var Belki Sorun Bundan kaynaklanıyor Gerçi Ekran Kartını yeni Aldım Bu Ayın 10'nunda ne Gibi Bir Sıkıntı Olabilir Acaba şu resime Bir Göz Atın.
aynı oyunu mu oynadın? evet dersen belki demek belki dersen evet anla.. şarkı geldi aklıma birden neyse.. evet aynı oyun dersen eğer ekran kartı ısınma problemi ve voltaj dalgalanmaları akla geliyor. hayır farklı oyun dersen, o çizgilerin çıktığı oyunla ilgili herşeyi kaldır ve tekrar kur. sonuç olarak ram ve ekran kartı değişikliği var.
ozaman priz kaynaklı olabilir topraklı prizmi sizin eve inat yapacak hali yok,prizden kaynaklanıyor olabilir,bakatırmaya götürdüğünde yapmadı görüntüye göre fan baya dönüyor aşırı yüklenmeden evin farklı bir prizinde de deneyebilirsin prizde de sıkıntı olabilir.olmaz demeyin topraksız prizde kullanan arkadaşların oyunları oynayamadığını ve görüntüde sıkıntı yaşadıklarını biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
aynı oyunu mu oynadın? evet dersen belki demek belki dersen evet anla.. şarkı geldi aklıma birden neyse.. evet aynı oyun dersen eğer ekran kartı ısınma problemi ve voltaj dalgalanmaları akla geliyor. hayır farklı oyun dersen, o çizgilerin çıktığı oyunla ilgili herşeyi kaldır ve tekrar kur. sonuç olarak ram ve ekran kartı değişikliği var.
Aynı Oyunda da Aynı Farklı Oyundada Aynı şeyi yapıyor.Aynı Oyunda da Aynı Farklı Oyundada Aynı şeyi yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
ozaman priz kaynaklı olabilir topraklı prizmi sizin eve inat yapacak hali yok,prizden kaynaklanıyor olabilir,bakatırmaya götürdüğünde yapmadı görüntüye göre fan baya dönüyor aşırı yüklenmeden evin farklı bir prizinde de deneyebilirsin prizde de sıkıntı olabilir.olmaz demeyin topraksız prizde kullanan arkadaşların oyunları oynayamadığını ve görüntüde sıkıntı yaşadıklarını biliyorum.
Evin Başka Bir prizine Taktım Ama yeni pek değişmedi yani En azından Biraz Daha Geç yapmaya Başladı Oraya Götürdüğümde Hiç yapmadı ben Bundan şunu çıkartıyorum Demekki Bizim evde prizlerde sorun var galiba hemde hepsinde :(
ya aklıma takılan birşey ekran kartının desteklediği power 400W Bnm pc De 220W Bundan Dolay olabilirmi Acaba Eğer bundan Dolayıysa Bir tek oraya Bakmamıştım