Şimdi Ara

Yeni Fiora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz çözdüm ama hala şu yetenekleri hakkında tam bir açıklama bulamadım.(Pasif avantajı vs.)
    Biri anlatırsa sevinirim.Oynanış detayları ile birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasifi 15 sn de bir bir nokta çıkarıyor o tarafından vurursan eğer sana bir miktar hız can ve true damage sağlıyor.q yeteneği belirlediğin noktaya zıplıyor ve 1 vuruş yapıyor.Eğerki 1 vuruş yaparsan %60 cd azaltıyor.q ile zıpladığında ilk olarak tek vuruşta alabilecek minyon varsa ona vurur yoksa şampiyon varsa ona oda yoksa canı en az olan minyona vurur.w skilin ise 0.75 gecikme ile gelen TÜM büyüleri(tutuştur, ultiler,stun) etkilerini iptal eder.Eğerki w ile bir stun yeteneğini engellersen karşındaki kişi stunlanır.E yeteneği ilk vuruşunda yavaşlatır 2. Vuruşunda kesin kritik vurur.E yeteneğinin ne kadar kritik vuracağını yeteneğin seviyesi belirler.Ultisi ise seçdiğin hedefte her yönde(4 adet)pasif nokta oluşturur. Her vurduğunda bu noktalar pasif etkisi gösterir vede eğerki 4 noktayıda patlatırsan alana ad ile orantılı olarak can sağlar(tüm takım yararlanabilmekte).4 noktayı patlatmadan hedef ölürsede bu alan oluşur.Builde gelirsek öncelikle hydra yapıyorum ardından ionya çizmeleri vede canbiçen alıyorum ben bu 3 item core item.neden canbiçen aldığıma gelirsek fiora çok hızlı mana bitiriyor.üstelik can biçen %10 life steal vede cd var.ionyada %15 cd veriyor.kabiliyetlerdende %5 geldi etti %30 cd. q yeteneğinde sana her vuruşta %60 cd verince üst üste Q yeteneğini spamlayabileceksin.Q spamlediğin için pasifini etkinleştirecek hızlanıcaksın can çalıçaksın uçup kaçabileceksin manan bitmeyecek bu sayede base gitmek zorunda kalmayacaksın.TF de iken bol bol Q E Q yaparak hem ölümsüz olup hemde hasar vericeksin.Her zaman pasif noktalara vurmaya özen göstermelisin.Topta hiçbir hero seni ctleyemez eğerki w yeteniğini zamanında kullanırsan.Bu arada elwindi izlemeni öneririm fiora oynarken birşeyler kapabilirsin

• Çok sağol.Bayağı açıklamışsın.Peki Fiora'nın eskisi gibi 2 vs 1 atma kapasitesi yok değil mi şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Çok sağol.Bayağı açıklamışsın.Peki Fiora'nın eskisi gibi 2 vs 1 atma kapasitesi yok değil mi şuan?

3v1 bile atar bence

• Atabiliyor.yeni fiora ile %70 winrate yaptım atabilir.Ama dediğim gibi 2vs1 anlarda pasiflere vurman hayat kurtarır.q ile adamın pasif noktasına uçup hydra e e tekrar q yaparsan 2vs1 de canın bile gitmez.Bu arada söyleyeyim Q yeteneğinin menzili uzun yani zıpladığın yerden biraz daha uzağa vuruş yapabiliyor.Bu arada ultisi tek atabilecek herolara karşı(darius garen riven) w yeteneğiniz ile ultisini tutuşturunu engelleyerek sinir edebilirsin.

• Elwind izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanmercan1

Pasifi 15 sn de bir bir nokta çıkarıyor o tarafından vurursan eğer sana bir miktar hız can ve true damage sağlıyor.q yeteneği belirlediğin noktaya zıplıyor ve 1 vuruş yapıyor.Eğerki 1 vuruş yaparsan %60 cd azaltıyor.q ile zıpladığında ilk olarak tek vuruşta alabilecek minyon varsa ona vurur yoksa şampiyon varsa ona oda yoksa canı en az olan minyona vurur.w skilin ise 0.75 gecikme ile gelen TÜM büyüleri(tutuştur, ultiler,stun) etkilerini iptal eder.Eğerki w ile bir stun yeteneğini engellersen karşındaki kişi stunlanır.E yeteneği ilk vuruşunda yavaşlatır 2. Vuruşunda kesin kritik vurur.E yeteneğinin ne kadar kritik vuracağını yeteneğin seviyesi belirler.Ultisi ise seçdiğin hedefte her yönde(4 adet)pasif nokta oluşturur. Her vurduğunda bu noktalar pasif etkisi gösterir vede eğerki 4 noktayıda patlatırsan alana ad ile orantılı olarak can sağlar(tüm takım yararlanabilmekte).4 noktayı patlatmadan hedef ölürsede bu alan oluşur.Builde gelirsek öncelikle hydra yapıyorum ardından ionya çizmeleri vede canbiçen alıyorum ben bu 3 item core item.neden canbiçen aldığıma gelirsek fiora çok hızlı mana bitiriyor.üstelik can biçen %10 life steal vede cd var.ionyada %15 cd veriyor.kabiliyetlerdende %5 geldi etti %30 cd. q yeteneğinde sana her vuruşta %60 cd verince üst üste Q yeteneğini spamlayabileceksin.Q spamlediğin için pasifini etkinleştirecek hızlanıcaksın can çalıçaksın uçup kaçabileceksin manan bitmeyecek bu sayede base gitmek zorunda kalmayacaksın.TF de iken bol bol Q E Q yaparak hem ölümsüz olup hemde hasar vericeksin.Her zaman pasif noktalara vurmaya özen göstermelisin.Topta hiçbir hero seni ctleyemez eğerki w yeteniğini zamanında kullanırsan.Bu arada elwindi izlemeni öneririm fiora oynarken birşeyler kapabilirsin

Güzel açıklamış ama canbiçen gereksiz.

• alma nerflenicek çöp olucak .
  • Canbiçen alınmazsa bende mana sıkıntısı oluyor kanasusamış ile arasında sadece %10 life steal farkı var ki canbiçende cd de var kişisel tercihtir.

• okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    1. hata : stun yemesine gerek yok CC yetiyor sanırsam.
    2. hata: Canbiçen saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

1. hata : stun yemesine gerek yok CC yetiyor sanırsam.
    2. hata: Canbiçen saçmalık

+1

• Bende başta saçma diye düşünüyordum ama elwind tüm fiora oyunlarında çıktığını gördüm bende bi deneyeyim nasıl olucak diye baktım çok güzel oldu tüm oyunlarımda çıkıyorum saçmalık değil tercih edilebilir bir eşya bence

• quote:

Bende başta saçma diye düşünüyordum ama elwind tüm fiora oyunlarında çıktığını gördüm bende bi deneyeyim nasıl olucak diye baktım çok güzel oldu tüm oyunlarımda çıkıyorum saçmalık değil tercih edilebilir bir eşya bence

Canbiçen saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

alma nerflenicek çöp olucak .

nerflensin bt hydra alınca ölmüyor
  • At gözlüğü takar gibi çıkılan buildler yerine interaktif buildler daha mantıklı duruma göre eşyalar değişebilir seni kimse canbiçen al diye zorlamıyor benim yazdıklarım önerimdir.Canbiçeni elwindte gördüğümde bu nabıyor demiştim demekki challanger adamın bildiği birşey varmışki çıkıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

alma nerflenicek çöp olucak .

nerflensin bt hydra alınca ölmüyor

jaxı eziyor lanede artık eskiden tek elle oynasan eziyodun fiorayı
  • Garen' ı Darius' u çok rahat ezersin lane de rahat vermezsin hem dürtersin hem dürtülmezsin. onun dışında canbiçen çıkmazsan mana sıkıntısı yaşarsın tfye giremezsin.

Eidt: ionia çizmeleri alacaksanız kabiliyetlerde swiftness a vermenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnbkkl -- 14 Eylül 2015; 15:56:40 >
  • quote:

At gözlüğü takar gibi çıkılan buildler yerine interaktif buildler daha mantıklı duruma göre eşyalar değişebilir seni kimse canbiçen al diye zorlamıyor benim yazdıklarım önerimdir.Canbiçeni elwindte gördüğümde bu nabıyor demiştim demekki challanger adamın bildiği birşey varmışki çıkıyormuş.

Canbiçen almayı elwind'in akıl ettiğini sanmıyorum. Büyük ihtimal kore sunucusunda challenger olan Lord Master King'ten görmüştür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.