Şimdi Ara

Yeni HDD ve gelen sorunlar yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hdd yavaşlamaya başladı bad sektör çoğalmış bilgisayarcı değiştirilmesi gerekiyor dedi..
    Eyvallah dedim Toshibanın 750gb hdd aldım...
    Taktım ama o da ne...
    Format atıyorum gayet güzel..
    Orjianl driver cdsinden driverleri yüklemeye başladı mı? evet başladı
    ama şak karşıma dijital imzalanmamış sürücü hatası diye uyarı çıkıyor driverlar yüklenmiyor...
    İnternetten indirdim gene yok...
    Eski hdd taktım format attım cd den driver yükledim sapasağlam...

Bu yeni aldığım hdd problemi ne olabilir...
    Fomat sırasında 100mb otomatik sistem hdd ayırıyor da...

• Anakarta ait sürücü cd'sinden bahsediyorsun galiba. O cd'den hdd sürücüleri yüklenmezki, windows hdd için kendi sürücülerini kullanır ve bunu kurulumun en başlarında yapar.
    100mb'lık bölüm windows'un standart oluşturduğu bir bölüm (hiç bölümü olmayan diskte) sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Anakarta ait sürücü cd'sinden bahsediyorsun galiba. O cd'den hdd sürücüleri yüklenmezki, windows hdd için kendi sürücülerini kullanır ve bunu kurulumun en başlarında yapar.
    100mb'lık bölüm windows'un standart oluşturduğu bir bölüm (hiç bölümü olmayan diskte) sorun olmaz.

Hocam asusun cd'sinden bilgisayarın driverlerini yükleyemiyorum... Hdd sürücü nedir ki?
  • Sorunun kesinlikle HDD ile ilgisi yok.
    O değişti diye ondandır diye düşünmüşsün ama sorun 64 bit Windows 7/8 sürücülerinden kaynaklı gibi duruyor.

Forumun Windows bölümlerine bakarsan/sorarsan daha iyi yardım alırsın.
    Veya Google'da "dijital imzalanmamış sürücü hatası" diye aratıp bak.
  • Hocam şöyle cevap vereyim size o zaman. İki hdd ayni cd den format atıyorum. Eski olan driver cd kurulum yapıyor yeni olan kurulum yapmıyor. .. iki Windows 64bit...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaww kardesım hıc toshıbadan hdd alınırmı ya o kadar kalıtelı hdd markaları dururken. Segate Barracuda 2 TB aldım su anda kullanıyom canavar gıbı mubarek max 222 mb/sn okuma hızı mevcut. Bence sen o toshıbayı gerı ıade et kardesım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxidooz

Hocam şöyle cevap vereyim size o zaman. İki hdd ayni cd den format atıyorum. Eski olan driver cd kurulum yapıyor yeni olan kurulum yapmıyor. .. iki Windows 64bit...

Kurulumda dikkatinden kaçan başka bir yazılımsal farklılık vardır.
    Disklerin birbirinden hız/kapasite gibi donanımsal özellikleriyle ayrılmaları dışında Windows sürücüleriyle ilgili en ufak bir farklılıkları/kuruluma etkileri olmaz.

Konuyu anakartının marka ve modelini, varsa ekran kartının modelini de belirterek Windows İşletim Sistemleri
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_259/tt.htm
    veya Teknik Yardım'a
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm
    açmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mselcuks

quote:

Orijinalden alıntı: maxidooz

Hocam şöyle cevap vereyim size o zaman. İki hdd ayni cd den format atıyorum. Eski olan driver cd kurulum yapıyor yeni olan kurulum yapmıyor. .. iki Windows 64bit...

Kurulumda dikkatinden kaçan başka bir yazılımsal farklılık vardır.
    Disklerin birbirinden hız/kapasite gibi donanımsal özellikleriyle ayrılmaları dışında Windows sürücüleriyle ilgili en ufak bir farklılıkları/kuruluma etkileri olmaz.

Konuyu anakartının marka ve modelini, varsa ekran kartının modelini de belirterek Windows İşletim Sistemleri
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_259/tt.htm
    veya Teknik Yardım'a
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm
    açmanı öneririm.

Teşekkürler orayada bir konu açayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Yaww kardesım hıc toshıbadan hdd alınırmı ya o kadar kalıtelı hdd markaları dururken. Segate Barracuda 2 TB aldım su anda kullanıyom canavar gıbı mubarek max 222 mb/sn okuma hızı mevcut. Bence sen o toshıbayı gerı ıade et kardesım.

Geri iade edemiyorum hocam ya bir türlü anlamadı Vatan bilgisayar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.