Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayet arabalardan değil, satıcılardan ve servislerden.
  • Bencede satıcılar ve servisler.. O da sonuçta bölge bölge değişir.. Ben gittiğimde gerçekten çok ilgi gördüm..
    Çok sıcak ve samimi davrandılar.. BAyrama yetiştirebilmek için de eksra bir çaba sergiliyorlar şu anda..

quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Şikayet arabalardan değil, satıcılardan ve servislerden.

• Tamam şikayetler arabalardan değil ama arabada bi arıza çıktığında. O insanlarla görüşmek zorunda kalıyorsun. Mesela adamın birisinin ikinci el arabasına fiyat vermişler. Takas için Adam arabayı almaya gittiğinde herşey son noktada. Arabada daha önce baktıklarından farklı birşey yokmuş. Ama fiyatı kırmışlar. 300 milyon fazladan ödemek zorunda bırakılmışlar ve mideleri bulanarak arabaya biniyorlarmış. Jazz kullanıcısının arabasında polen filtresi çıkmamış demişlerki bu modelde olmuyor extra vereceksiniz. Civiclerde benzin göstergesi arızalıymış. Başka bir modelinde otomatik vitesli yokuşu çıkamıyormuş. Servis bakmış incelemiş yokuşun resimleri bile çekilmiş. En sonunda başka modeller ile de kıyaslanmış ve evet bu model bu yokuşta durunca kalkamıyor gibi saçma bi cevapla göndermişler. Polen filtresinde arıza var. Adama buraya ağaç parçası gelmiş ondan delinmiş bu garanti dışı deyip yapmamışlar nebileyim. bir sürü şikayet ve benim gözüm korktu :( o yüzden kullanan kişilerden ricam biraz anlatsınlar. Birsürü fun sitesi var . BU sitelerede üye olanların çoğu arbayı modefi araç bunlar güzel şeyler ama o zaman niye böyle şikayetler var . Pegueot için baktım 1 şikayet var başka yok. Ben bu arabayı almak istiyorum. Ve bu sorunların artık yaşanılmadığına inanmak istiyorum. En azından kullanan insanlardan bilgi istiyorum.

• yaw arkadaşlar arabayı yeni inceledim fiat teknik veri ve donanım olarak gayet iii bence
    benzin tüketimide çok ii dizel arabalardan 100 km de 1 ltn fazla tüketio. ekonomik baya.
    2800 de maksimumtorku üretio bu da ii. 1.4 gücü 88 hp. alınabilecek bi araba
  • Valla servis işini bende düşünüyorum ama hiç bir arabanın servisini tanımıyorum ki. Sırf servis iyi,parça ucuz diyerek araba alınmaz ki. Bana babamlarda bi sürü laf söyledi servis mevzuunda, etrafımda bir kaç arkadaşım var Türkiye de en iyi gibi bilinen malum Alman arabasını alıp lanetler yağdıran. Hem peugeot'a şikayet konusunda iyi bakmanı öneririm. Sonuçta araba sorun çıkarmazsa peryodik bakıma sokarsın o kadar.
    Araba almak, karar vermek zor iş zırt pırt değiştirilmiyor. Herkese Allah kolaylık versin,önemli olan kazasız belasız kullanmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cline

Tamam şikayetler arabalardan değil ama arabada bi arıza çıktığında. O insanlarla görüşmek zorunda kalıyorsun. Mesela adamın birisinin ikinci el arabasına fiyat vermişler. Takas için Adam arabayı almaya gittiğinde herşey son noktada. Arabada daha önce baktıklarından farklı birşey yokmuş. Ama fiyatı kırmışlar. 300 milyon fazladan ödemek zorunda bırakılmışlar ve mideleri bulanarak arabaya biniyorlarmış. Jazz kullanıcısının arabasında polen filtresi çıkmamış demişlerki bu modelde olmuyor extra vereceksiniz. Civiclerde benzin göstergesi arızalıymış. Başka bir modelinde otomatik vitesli yokuşu çıkamıyormuş. Servis bakmış incelemiş yokuşun resimleri bile çekilmiş. En sonunda başka modeller ile de kıyaslanmış ve evet bu model bu yokuşta durunca kalkamıyor gibi saçma bi cevapla göndermişler. Polen filtresinde arıza var. Adama buraya ağaç parçası gelmiş ondan delinmiş bu garanti dışı deyip yapmamışlar nebileyim. bir sürü şikayet ve benim gözüm korktu :( o yüzden kullanan kişilerden ricam biraz anlatsınlar. Birsürü fun sitesi var . BU sitelerede üye olanların çoğu arbayı modefi araç bunlar güzel şeyler ama o zaman niye böyle şikayetler var . Pegueot için baktım 1 şikayet var başka yok. Ben bu arabayı almak istiyorum. Ve bu sorunların artık yaşanılmadığına inanmak istiyorum. En azından kullanan insanlardan bilgi istiyorum.

Benim de bir arkadaşım peugeot aldı, eleman servisten çıkamadı.. sürekli bir şeyi yaparken bir başka şeyi bozdular.. Adamlar kazayla radyatörü delmişler, söylemeyip sadece onarmışlar.. Çocuk kırmızı ışıkta durmuş, hararete bir bakmış, tavan yapıyor.. çekmiş sağa, servis gelmiş de öyle itiraf etmişler delik olduğunu.. İnsan oğlu bu heryerde aynı.. O siteler seni yanıltmasın..

• servis işi her zaman korkutucudur. Bunu kabul ediyorum, aynı problemi zamanında yaşamış insanlardanım honda da olmasa da. Şimdi accord 'u çiftkurtlar dan aldım maslak, inanın servis nedir kavramını baştan öğreniyorum. Henüz araçta bir problem yaşamadım rutin 1000 bakımı ve benim 1 2 eklentimi taktırmaya gittim ama ilgilenme tarzları bile farklı, ve hiçbir problem yaşanmadığı açık.Ayrıca ben çok titiz bir insanım, bluetooth sistemi kurdurtucam öncelikle ben demeden benim fikirlerimi 2 3 elektrik teknisyenleri söyledi hoş, başkası olsa ki daha önce ki başka model aracımın servisinde kısa yoldan nası yaparız da yollarız gibi düşünüyolar, zaten öyle bi servsten hayır geleceğini de sanmıyorum, özen gösteriyorlar. Doğru servisi seçmek önemli, tabi şans da lazım. Ama ben honda 'nın peugeot kadar problem çıkaracağına inanmıyorum, arkadaşımda var sürekli serviste yukarda yazan arkadaşların bahsettiği gibi.. araba da bi problem çıkarsa yandığının günüdür.. devamı geliyor sürekli.

• Hala bizim City den haber yok arkadaşlar. Neyse hayırlısı diyelim. Ocak sonuna kadar teslim ederiz diyorlar.

ancak bu arada iki sorunu çözmeye çalışacağım.

1- Alarm sorunu:

aracı İzmir Çamkıran Honda Bayiinden aldım. okadar ısrar etmeme rağmen Alarm hediyesi vermediler . 23.500 ytl lik Sport modeli olduğu için uzaktan kumandalı merkesi kilit yok. bunu alarm ile çözmek istiyorum.
    forum da birkaç kişi alarmı dışardan almış; servise taktırmış.
    acaba bunun için servis par aldı mı? yada Servistekiler kıllık çıkardı mı?

bu arada piyasada bir sürü alarm var hangi modelini tavsiye edesiniz?

2- Kasko sorunu:

İzmirde güvenilir kişilerden aldığım bilgiye göre, kasko sigorta işlerinde çok üçkağıt oluyormuş.

Ak sigorta, Işık Sigorta, Anadolu Sigortadan fiyat teklifi aldım. 750 - 900 YTL arasında fiyatlar değişiyor.

nelere dikkat etmem gerekiyor tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

• Alarm bende taktırdım (cenmax) iyi bi alarm gibi görülüyor. Daha önce bizde bi alarm vardı yanından kedi geçse bağırıyordu illet etti bizi söktürüp attık. Servisten arabayı teslim almadan taktır anlaş hocam, o zaman indirim yapıyolar. Kasko konusunda bende kazık yedim gibi, 1060 ytl ye yaptırdım full kasko ak sigorta ve 10 taksit.
  • Öncelikle Herkeze merhabalar..

Adım Eren , uzun yıllar boyunca Honda markası üzerine kurulu bir fun club da yöneticilik yaptım şimdilerdewww.hondapowerclub.com sitesinde aynı görevi devam ettirmekteyim .. Yani anlıyacağınız bir Honda fanatiğiyim Hayatımı bu şekilde kazanıyorum ..

Yeni Honda CİTY için yazılanları okudukça çok mutlu oluyorum bu segmente ilk ciddi adımı atan Honda markası bu sınıfda adından sıkça bahsettireceğe benziyor , Yıllardır Honda JAZZ ın üzerinden tanıdığımız 1.4 Benzinli 83 Hp güç üreten bir motora sahip olan CİTY iç donanımıylada çok beğeni kazandı.. Peki Türkiye'de Honda markası olarak niçin Benzin ağırlıklı çalışıyoruz? Aslında Honda Dizel teknolojisi üzerinde uzun yıllardır çalışmakta bunun en gelişmiş örneği 2.2 Dizel Accord Ancak Honda Motor teknolojisi ve Motorlarının uzun ömürlü olmasıyla insanların akıllarınıza kazınan bir marka Dizel araçlarını TR ye yollayarak Kalitesiz Mazot dan zarar görmekten korkuyorlar.. Türkiyedeki Benzin kalitesinin bile avrupanın çok altında olduğunu düşünürseniz ve ülkemize giren kaçak mazotların heryerde çok kolay pazarlandığınıda eklersek sanırım bu korkularında haklılar.. Neyse biz gelelim CİTY modeline tekrar .. :) City yani Şehir, Yani Şehir arabası 500 Lt. lik bagaj hacmi farklı koltuk kombinasyonlarıyla 1090 Lt ye ulaşan arka hacim , 100 Km de dizel bir araçtan yanlızca 1 litre fazla yakıyor ve belkide en önemli ayrıcalığı Ülkemizde üretiliyor onlarca ülkeye satılıyor.. İç döşemesine ve konsolda kullanılan plastiğin kalitesine dikkat edenler fark etmiştirki bu araçdaki iç donanım parçalarıda oldukça titizlikle seçilmiş.. B segmentinde pek sık rastlanılmıyacak bir durumda en standart CİTY nin bile Full olması ( ABS, A/C, 2 hava yastığı, 4 lastikde fren diskleri, Cd çalar ) Zaten satış rakkamlarıda gerçeği ortaya koyuyor. Şu anda hiçbir bayii nin elinde CİTY kalmadı Umarız bu şekilde tercih edilmeye devam eder.. Yeni Honda CİTY e bu çekişmeli segmentde Başarılar diliyoruz..

Gelelim şu Şikayet olaylarına ... Bir çok farklı şikayet sitesinde bende Markamızı takip etmekteyim okuduğum bir çok mesaj araç hakkında değil Servisler hakkında peki Honda A.Ş neden bu işe bir el atmıyor ? Çünkü tüketici yanlış yerde hakkını arıyor !! Nasılmı ? Sanal bir ortamda Sanal bir isimle herkez istediği ürün veya kuruluş hakkında istediği gibi şikayetde buluna bilir ancak bu şekilde biryere varılamıyacağını sanıyorum hepimiz biliyoruz.. Bizler Yaniwww.hondapowerclub.com sitesi Markamız hakkındaki şikayetleri anında 1. yetkili kişiye ileterek sorunlara anında çözüm bulabiliyoruz.. Buda yaptırım gücümüzden geliyor Biz markamızı seviyoruz ve Markamızın diğer bir çok markadan farklı olduğuna inanıyoruz..

Neyse kafanızı şişirdim özür dilerim .. kısacası ; CİTY çok doğru bir seçim City kullanıcılarını ve diğer bütün Hondacı dostlarıda aramızda görmek tek dileğimiz..

Saygılarımla
    Eren BAŞUSTA
    www.hondapowerclub.com

• quote:

Orjinalden alıntı: ccecy

Alarm bende taktırdım (cenmax) iyi bi alarm gibi görülüyor. Daha önce bizde bi alarm vardı yanından kedi geçse bağırıyordu illet etti bizi söktürüp attık. Servisten arabayı teslim almadan taktır anlaş hocam, o zaman indirim yapıyolar. Kasko konusunda bende kazık yedim gibi, 1060 ytl ye yaptırdım full kasko ak sigorta ve 10 taksit.

MErhabalar arkadaşlar.. Bu gece aracımı aldım.. Honda City 1.4 Sport olanından.. Gerçekten harika.. Bu herhalde hayatımın en mutlu gecelerinden biri.. O kadar güven veriyor ki insana.. İnemedim walla.. Aracı saat 18.00 de aldım, içinden şimdi indim.. :)

Ben de aynı marka alarmdan taktırdım.. TErcih sebebim, daha sonradan modüllerin eklenebiliyor olmasından dolayı.. Belki bir süre sonra cam kapama modülü taktırırım.. Elektronikçi arkadaş Honda bayiinin her zaman çalıştıgı bir kişiymiş, onlar tavsiye ettiler, eleman geldi, ben aracı teslim almadan alarmı taktı.. Böylece kapısını daha hiç anahtarla açmadım..

Birşey öğrenmek istiyorum.. Comfort ils sport arasında kadran farkı var mı? ccecy sen herhangi bir anda aracın ne kadar benzin yaktıgını görebiliyor musun?

Kaskoya ben 747 YTL verdim arkadaşlar.. 8 taksit..

Şimdiki planım o geniş bagaja güzel bir sub-woofer taktırmak..

• City alan ve alacaklara hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak
    nazip etsin,city iyi bir seçim.
  • Ben CYCLONE marka alarm aldım, hepsiburada.com'dan. Fiyatı 73 milyon. KArdeşim de arabasında aynısından kullanıyor, sorunsuz ve kaliteli, ek modüller de eklenebiliyor. Alarmıda serviste taktırdım teslim alırken (ücretsiz).

Bu City'im de yeni bir özelik daha keşvettim. (Sport modelde) Ön koltukların altında arka tarafa havalandırma/klima havasını üfleyen borucuklar var. Çok şaşırdım, ne kataloglarda ne web sitesinde bahsediliyor bu özellikten. Bildiğim kadarıyla bu sınıf arabaların hiçbirinde bu özellik yok.
    Sanırım, Honda bu aracın tanıtımını tam yapmamış. Galiba keşfetmeyi kullanıcılarına bırakmış. Gerçi duyduğumuz kadarıyla yok satıyorlar. Benden 2 hafta sonra alan arkadaşıma ancak şubatta teslim edebileceklerini söylemişler.

Tüm city kullanıcılarına ve almayı düşünenlere şimdiden güle güle kullanın diyorum.

• City Sport modeli alalı 20 gün oldu ve toplam 1200 km yol yaptım.İlk kazamı bile yaptım.Aslında evin önünde park halindeyken dönüşte tampona sürtmüşler.Biraz ezik ve boya sıyrığı var.İçim acıdı resmen. Nazarlık olsun artık dedim.Allah bir daha kaza bela vermesin.

İlk aldığımda sizlerle paylaşmıştım.Şimdiki izlenimlerimi aktarıyorum.

Herşeyden önce arabamı çok beğeniyorum.Özellikle yakıt tüketimini gördükten sonra daha bir beğenir oldum.Şehirler arası 100-110 km ortalama hızla 4.9 yaktı(arada molalarda durmalar kasabalarda kırmızı ışıklar dahil)Şehir içinde de yakıt tüketimi 6.8 oldu(bol kırmızı ışıklı bir şehirde yaşıyorum.bazen 50 metrede bir.Trafik de akşamları çok sıkışıyor).
    Bu arada ilk depoda ortalama yakıt tüketimi 8.0 civarı gösteriyordu.Bu sizi korkutmasın Sonra kademeli olarak düşüyor.
    Tipi konusunda bir ton görüş var. Ama bence tipi güzel.Araba deyince Civic, eski Corolla tipli bişey arıyor insan başta.O tipte arıyorsanız o zaman o arabaları almanız lazım.Ama daha önce dediğim gibi bu segmentteki bir arabanın Sembolün veya Albeanın tipiyle karşılaştırılması lazım. Ki far dizaynları, ızgara, arka hatları, arka stop lambası bence çok güzel dizayn edilmiş.Arabada bi şişkinlik olduğu doğru ama yeni Corolla'ların dizaynı da böyle.Bu arabanın tipi böyle.Ben beğeniyorum.
    Müzik sistemi iki hopörlör olmasına rağmen mükemmel sesi var.Cd çaların bi ton özelliği var bazılarını hala çözemedim(Başka bir şehre gittiğinizde bir düğmeye basıyorsunuz otomatik olarak en kuvvetli kanalları hafızaya alıyor, tekrar esas yaşadığınız yere geldiğinizde tekrar basıyorsunuz eski hafızadaki kanalları yüklüyor.Tekrar ara kaydet derdi olmuyor.Ya da scan ettiğinizde bulduğu istasyonları 5 er saniye dinletiyor sonra diğerine atlıyor.vb...)
    Sürüşü güzel motorun küçük olmasına alıştım.Ama o motora göre kuvvetini hissedebiliyorsunuz.Sesle ilgili yazmıştım.Sesi de artık rahatsız edici gelmiyor.Bunu diğer arabalarla karşılaştırmak lazım. Ama daha imkanım olmadı karşılaştırdığımda tekrar yazarım.
    Döşemeler açık renk çabuk kirlenecek diye içim gidiyordu çok yakışan bir koltuk kılıfı buldum.Yalnız tavsiyem hazır kılıf almayın.Olmuyor.Alsanız bile takan kişi mutlaka oto döşemeci olsun.Hem dikip hem satanlar var onları tercih edin.2+1 koltuğu kullanabilmeniz için arka kılıfların kesilip uydurulması veya ona göre dikilmesi lazım.130 a yaptırdım ve çok güzel duruyor.
    Kauçuk sarı paspas mutlaka şart.28 milyon
    Birde arka bagaja muşamba türü (aynı renkte paralı dedikleri daha çok minübüslerin tabanına döşüyorlar) seyyar koruyucu plastik yaptırdım çok güzel oldu.Malum kurban bayramı poşet delinse bile döşemeye geçmiyecek.
    Servis konusunda ise gerçekten çok yardımcı oldular.Hepsi güleryüzlü ve ilgililer.Mesela arabayı almaya gittiğimde bir buket çiçek yaptırmışlar.Arabaya kurdela bağlayıp bir de fotoğraf çektiler.Sonradan kargoyla takvimi geldi.Üstü resmim altı takvim. Çok şıktı.1000km bakımda saolsunlar rötüş yaptılar.Hiç para vermedim.Ayrıcawww.sikayetvar.com'u bu foruma ilk söyleyen benim.Arkadaşım diğer şikayetleri okusaydı honda için ne kadar az yazıldığından bahsederdi.Çünkü bu arabayı almaya karar verdiren sebeplerden bir tanesi de bu sitedir.
    Kaskoyu Aviva (eski adıyla Commercial Union)dan 800'e yaptırdım.Diğer kaskolarda olmayan bi ton şey de varmış üstelik.Öyle dediler ama detayını bilmiyorum.Ayrıca bayiiye yaptırdığım için tamir parça değişimi sorun olmayacak.
    Son olarak etrafımdaki insanlar çok beğeniyor.İşyeri olsun akraba tanıdık çevre olsun hepsi doğru seçim olduğunda hemfikir.Nazar değmesinden korkup nazar boncuğu yapıştırdım tampona:)
    Sonuçta doğru seçim doğru karar.Tavsiye ederim.

NOT:www.hondapowerclub.com 'da CİTY bölümü yok.Görürsek sevineceğim.

• www.hondapowerclub.com sitesinde Honda markasına ait modellere tek tek forum açmadık , bu bölünmelere sebep olucaktı , bu nedenle forumu daha unuversal tuttuk ama sadece HONDA sloganıyla...

Ancak aşşağıdaki bölümler forumda Honda için ayrılmış bölümlerden bir kaç tanesi ,

Honda Muhabbet
    Sadece HONDA / Gücümüzün gerçek kaynağı düşlerimizdir

Honda Modifiye
    Sadece HONDA / Gücünüze güç katın

Honda Sanal Modifiye
    Sadece HONDA / Hayal gücünle Honda yı birleştir..

Honda Tanıtım
    Sadece HONDA / Dünyadaki Honda Modellerini Tanıyalım

Honda Motosiklet
    Sadece HONDA / Heyecandan daha ötesi, bir yaşam biçimi

Honda Video
    Sadece HONDA / Gerçek gücün görsel showları

Honda Problemleri ve Çözümleri
    Sadece HONDA / Sorunlarınız ve Çözümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN {SaNSaR} -- 8 Ocak 2006 11:26:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bisaniye

City Sport modeli alalı 20 gün oldu ve toplam 1200 km yol yaptım.İlk kazamı bile yaptım.Aslında evin önünde park halindeyken dönüşte tampona sürtmüşler.Biraz ezik ve boya sıyrığı var.İçim acıdı resmen. Nazarlık olsun artık dedim.Allah bir daha kaza bela vermesin.

İlk aldığımda sizlerle paylaşmıştım.Şimdiki izlenimlerimi aktarıyorum.

Herşeyden önce arabamı çok beğeniyorum.Özellikle yakıt tüketimini gördükten sonra daha bir beğenir oldum.Şehirler arası 100-110 km ortalama hızla 4.9 yaktı(arada molalarda durmalar kasabalarda kırmızı ışıklar dahil)Şehir içinde de yakıt tüketimi 6.8 oldu(bol kırmızı ışıklı bir şehirde yaşıyorum.bazen 50 metrede bir.Trafik de akşamları çok sıkışıyor).
    Bu arada ilk depoda ortalama yakıt tüketimi 8.0 civarı gösteriyordu.Bu sizi korkutmasın Sonra kademeli olarak düşüyor.
    Tipi konusunda bir ton görüş var. Ama bence tipi güzel.Araba deyince Civic, eski Corolla tipli bişey arıyor insan başta.O tipte arıyorsanız o zaman o arabaları almanız lazım.Ama daha önce dediğim gibi bu segmentteki bir arabanın Sembolün veya Albeanın tipiyle karşılaştırılması lazım. Ki far dizaynları, ızgara, arka hatları, arka stop lambası bence çok güzel dizayn edilmiş.Arabada bi şişkinlik olduğu doğru ama yeni Corolla'ların dizaynı da böyle.Bu arabanın tipi böyle.Ben beğeniyorum.
    Müzik sistemi iki hopörlör olmasına rağmen mükemmel sesi var.Cd çaların bi ton özelliği var bazılarını hala çözemedim(Başka bir şehre gittiğinizde bir düğmeye basıyorsunuz otomatik olarak en kuvvetli kanalları hafızaya alıyor, tekrar esas yaşadığınız yere geldiğinizde tekrar basıyorsunuz eski hafızadaki kanalları yüklüyor.Tekrar ara kaydet derdi olmuyor.Ya da scan ettiğinizde bulduğu istasyonları 5 er saniye dinletiyor sonra diğerine atlıyor.vb...)
    Sürüşü güzel motorun küçük olmasına alıştım.Ama o motora göre kuvvetini hissedebiliyorsunuz.Sesle ilgili yazmıştım.Sesi de artık rahatsız edici gelmiyor.Bunu diğer arabalarla karşılaştırmak lazım. Ama daha imkanım olmadı karşılaştırdığımda tekrar yazarım.
    Döşemeler açık renk çabuk kirlenecek diye içim gidiyordu çok yakışan bir koltuk kılıfı buldum.Yalnız tavsiyem hazır kılıf almayın.Olmuyor.Alsanız bile takan kişi mutlaka oto döşemeci olsun.Hem dikip hem satanlar var onları tercih edin.2+1 koltuğu kullanabilmeniz için arka kılıfların kesilip uydurulması veya ona göre dikilmesi lazım.130 a yaptırdım ve çok güzel duruyor.
    Kauçuk sarı paspas mutlaka şart.28 milyon
    Birde arka bagaja muşamba türü (aynı renkte paralı dedikleri daha çok minübüslerin tabanına döşüyorlar) seyyar koruyucu plastik yaptırdım çok güzel oldu.Malum kurban bayramı poşet delinse bile döşemeye geçmiyecek.
    Servis konusunda ise gerçekten çok yardımcı oldular.Hepsi güleryüzlü ve ilgililer.Mesela arabayı almaya gittiğimde bir buket çiçek yaptırmışlar.Arabaya kurdela bağlayıp bir de fotoğraf çektiler.Sonradan kargoyla takvimi geldi.Üstü resmim altı takvim. Çok şıktı.1000km bakımda saolsunlar rötüş yaptılar.Hiç para vermedim.Ayrıcawww.sikayetvar.com'u bu foruma ilk söyleyen benim.Arkadaşım diğer şikayetleri okusaydı honda için ne kadar az yazıldığından bahsederdi.Çünkü bu arabayı almaya karar verdiren sebeplerden bir tanesi de bu sitedir.
    Kaskoyu Aviva (eski adıyla Commercial Union)dan 800'e yaptırdım.Diğer kaskolarda olmayan bi ton şey de varmış üstelik.Öyle dediler ama detayını bilmiyorum.Ayrıca bayiiye yaptırdığım için tamir parça değişimi sorun olmayacak.
    Son olarak etrafımdaki insanlar çok beğeniyor.İşyeri olsun akraba tanıdık çevre olsun hepsi doğru seçim olduğunda hemfikir.Nazar değmesinden korkup nazar boncuğu yapıştırdım tampona:)
    Sonuçta doğru seçim doğru karar.Tavsiye ederim.

NOT:www.hondapowerclub.com 'da CİTY bölümü yok.Görürsek sevineceğim.

arabanın cok az benzin yaktığı kesin okadar kalite ve konfora rağmen..

• http://www.hondacity4u.com/en/index.html

taylandda üretilen modeli 1.5 motor, donanım ve kasa olarak farkı yok.
  • yazılanları okudukça arabayı bende heyecanla beklemeye başladım. Şikayetimvar.com tekrar incelediğimde diğer modellerde cidden daha çok şikayet olduğunu gördüm. Ben confort modelini bekliyorum 26 sında üretimleri başlayacakmış. Otomatik alıcam. Arabayı alıp kullanmaya başladıktan sonrabende sizlere burda yorum ve edindiğim izlenimlerimi paylaşıcam. Hepimize kazasız belasız sorunsuz. Hondalarımızı kullanmayı diliyorum.
  • Bu aracı bende çok inceledim neredeyse alacaktımda.Bayiye gidip baktığımda araçta bir hata var gibi geldi.Önden harika arkasıda fena diil ama arka tekerlek ve camurlukta bir hata var.Bunun çizimini yapan mühendis yada her kimse bu projenin başındakiler bunu nasıl atlarlar yaaaaaa.....Sonra dikkat etim onlarda farkındalar sırıtığının ve hoş olmadığının hiç bir reklam ve tanıtım yada fotoğrafta dediğim bölgeyi göstermiyorlar.Çizimleri Honda merkeze teslim edecekleri gün işin bitimini kutlamak için bir parti verdiler bütün mühendisler kafayı buldu o kafayla böyle bir hata yaptılar sanırım
  • !!!!!!DİKKAT DİKKAT TÜM HONDA CITY İLE İLGİLENENLERİN VE ALACAKLARIN DİKKATİNE!!!!!!!!

ARKADAŞLAR!!!!

HONDA CITY (sport) ve (comfort) modellerinde kullanılan 14 inç jant ve lastikler sanki başka arabadan ödünç alınmış gibi duruyor. Bayiye gittiğinizde bu ayrıntıya dikkat edin. Komşumuz hemen 14 inç jantları 15 inç jant ile değiştirdi. Araba sanki kendine geldi :) çok yakıştı... Lütfen arabayı incelerken uzaktan bir bakın!!! hak vereceksiniz...
    Kazasız belasız sürüşler...!!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.