Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • city nin gözlemleriniz sonucu, özellikleri geldikçe daha araç gelmeden bilgi sahibi oluyoruz.

İnşallah ayın 30 -31 civarına gün verdiler (nasip olursa )

bende cenmax yada cyclone marka alarmlardan birini seçip serviste taktırmak istiyorum.

kaskoda henüz belli olmadı. Ancak Işık sigortada bir arkadaşım iyi teminatlarla uygun bir fiyat verdi... hayırlısı diyelim.

bu arada İzmirde şimdiye kadar bir kere city gördüm. dağıtımda hondanın problemi var heralde.

özellikler, resimler, performans ve yakıt değerlerini göndermeye devam ederseniz sevinirim...
  • Arkadaslar bu arac cok satıo denıo ama ben istanbulda su ana kadar sadece bir tane gördüm bu araba hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim...
  • arabanın arka lastik / jant görüntüsü çok komik bence

alan arkadaşlara hayırlı olsun ama bence bir an önce değiştirin jantları
  • 1485mm yüksekliğinde, 1690mm genişliğinde.. biraz orantısız boyutlar o yanımızdan geçerken dilimizin suyunun aktığı Porsche'ler 1300küsürmm:) ama bana kalırsa ayarlanmış bir olaydır diğer başlıklarda da dediğim gibi biz arabaların boyutlarının orantısını, motorunun şusunu busunu, donanımı şöyle yapsaymış daha iyi olurmuş diyemeyiz, yine de 15inç sade hoş ve şık bir jant gider abartmamak lazım sonuçta ekonomik konforlu geniş aile arabası sıfatında.
  • Dostum görememe sebebin aracın üretiminin yeni başlamasından dolayı.. İlk önce bir süre sport modeli üreteceklerdi.. Ayın 23ü gibi de piyasaya comfort modelini sürmeye başlayacaklar.. Ben aracı almaya gittiğimde artık gelenlere Şubata gün veriyoruz dedi çalışan bayan.. Comfort için benim de 25ini beklemem gerekiyordu.. Bekleyemedim.. Üretimine geç başlanmış Cİty'nin...

quote:

Orjinalden alıntı: Aykut1987

Arkadaslar bu arac cok satıo denıo ama ben istanbulda su ana kadar sadece bir tane gördüm bu araba hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim...
  • photomania takdim eder:

!!!!!!!!!!!!DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!! HONDA CITY İLE İLGİLENENLERİN DİKKATİNEEEE!!!!!
    İŞTE KARŞINIZDA AYRINTILARIYLA !!!!!!!!!!!!!!!!HONDA CITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://news.auto.cz/?article=5359 (ELITE MODELİ-GALAKSİ GRİ-BRIDGESTONE POTENZA)
  • Bu verdiğin sitedeki araç Türkiye'deki tanıtımdan, önde resimlerdeki plakaya bakın honda türkiye a.ş. dikkatleri çekiyor
  • Doğru unutmayalım ki Honda city özellikle doğu avrupa ülkelerine ihraç edilecek.. bilmem anlatabildim mi..? ve de çek cumhuriyetindeki bir sitede city i görmek güzel...

quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Bu verdiğin sitedeki araç Türkiye'deki tanıtımdan, önde resimlerdeki plakaya bakın honda türkiye a.ş. dikkatleri çekiyor
  • sitedeki 1.4 elite CVT, full donanımlısı galiba..?
  • biz bakmıştık full otomatiğine 28.5 istemişlerdi.

ama içi beni pek sarmadı çok kalkgidelim bi duruşu varı ön göğüsün ve aracın dışardan baktığımızda arka tarafı yandan çok şekilsiz bence.
  • Accent-Albea-Clio symbol'a göre kesinlikle çok yakışıklı, Cordoba daha şekil sadece, ama kokpit olarak sınıfının en iyisi bence Accent Era dahil.
  • içine girmek lazım... direksiyona, döşemelere dokunmak lazım... motor sesini duymak lazım... test sürüşüne çıkmak lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels
    biz bakmıştık full otomatiğine 28.5 istemişlerdi.

ama içi beni pek sarmadı çok kalkgidelim bi duruşu varı ön göğüsün ve aracın dışardan baktığımızda arka tarafı yandan çok şekilsiz bence.
  • Arkadaşlar bu araçlar şehir içi, şehir dışı ne yakıyor? Fabrika verilerine yaklaşıyor mu? Tecrübe edenler paylaşırsa bilgi sahibi oluruz.

selamlar...
  • Bayram tatili sebebiyle, City (Sport) 'um ile oldukça fazla şehirdışı km. yaptım. Hatta 1000 km. bakımını bile yaptırdım.
    İlk defa şehir dışı yaptığım için motor daha yeni açıldı. (Aldığımdan beri şehir içi kısa mesafe kullanıyordum)
    800 km. ye kadar arabayı kesinlikle zorlamadım fakat 800 km. den sonra artık bir yoklayalım şunu dedim. Özellikle sollamalarda ve kalkışlardaki performansına bayıldım. Kesinlikle bilmeyen birisi 1.4 motor olduğunu anlamaz. Arabadada eşim ve çocuğum olduğu için (birde heryer radar dolu olduğu için) 120 yi pek geçmedim. Kısa bir süre 130 yapıp yol ve motor sesini dinledim. Kesinlikle rahatsız edici bir ses duymadım. Daha fazla da hızlanmadım. Zaten bana hızdan daha çok çeviklik/ataklık lazımdı, onu da buldum.
    Radyo daki frekans olayı harika, TRT-FM'i gittiğim heryerde hiçbir ayar yapmadan çok kaliteli bir şekilde dinleyebildim. Çünkü yayın bilgisini alıp kendi frekansını kendisi istenilen radyo kanalına göre ayarlıyor. Bu Özellik çok hoşuma gitti. Hoşuma giden daha birçok ayrıntıdan bahsetmeye gerek yok.

Sonuç olarak Özellikle motor da açıldıktan sonra arabamdan çoook daha fazla memnunum. Benim tüm ihtiyaçlarıma karşılık veriyor. İnşallah kronik bir arıza ya da önemli sorunlar yaşatmaz. (Zaten Honda kalitesine bu konuda güveniyorum.)

Bu arada yakıt tüketiminden bahsetmedim çünkü belirttiğim gibi arabayı normal kullanıma göre daha devirli, daha süratli kullandım. Ayrıca bagaj doluydu. Ben sadece kendi kullanımıma ve gittiğim yol durumuna göre başka araçlarla kıyaslayınca yakıt harcamasının gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak litredeki yaktığını buraya yazmam pek doğru olmaz. Çünkü normalde yapmadığım kadar devirli ve süratliydim. Yakın zamanda motor da açılmışken tam olarak yakıt tüketimini ölçeceğim. (ideal kullanımla)

• arkadaşlarla aramızda konuşurduk: hem ucuz hem donanımlı hem sağlam hem de az yakan bir araba üretilir mi diye, imkansız diye cevap verirdik birbirimize. çünkü mutlaka bu 4 kriterden 3ü buluşurdu 4. sünü yanlarına almazlardı.
    Honda City ==> Tabuları yıkan araç (slogan gibi oldu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSaFeL -- 17 Ocak 2006 0:44:19 >
  • bende sıra bekliyorum. İyi bir tercih yaptık sanırım.
    Ama beklemek ölüm gibi
  • Aracın bakım masrafı () ve yedek parça fiyatları hakkında (ilk 1000 bakım , 10000 bakım vb...) bilgisi olan var mı?

bu arada aracın garanti süreleri nasıl ?
  • Bildiğim kadarıyla 10.000 bakım 125 YTL civarı. Garanti ise bütün Honda araçlarda olduğu gibi 3 yıl / 100.000 km.
    Bu arada ben de foruma sırf bu city yüzünden üye oldum.
    Tanıtımına gidip etraflıca incelemiştim fakat bence daha önemlisi kullananların düşünceleri.
    Daha önce hiç Honda kullanmamış biri olarak biraz daha beklemek taraftarıyım. Fakat sonunda alacağım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threeel -- 17 Ocak 2006 15:10:27 >
  • Bilen var mı acaba?
    Jazz aksesuarlari, mesela park sensörü City'ye takılabiliyor mu?
    Bunu yapan servis var mı?
    Ayrıca Çek sitesindeki resimler harika. Ben bu kadar güzel, ayrıntılı resme hiçbir sitede veya araba broşüründe dahi rastlamadım.
  • Bence bu araba dünyada da çok satacak...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.