Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de arabama dönüp dönüp bakılmasını istemem.amma velakin o arabaya ben de bakacam.inerken,binerken gözüm illa ilişecek yani.tasarımını beğenmezsem nasıl bir memnuniyet olacak ki bu?
  • yanlış anlaşılmasın,arabayı eleştirmiyorum.ben de bu araçla ilgileniyorum.ama tipi garip geldiği için bekliyorum.belki ilerde gözüm alışır diye
  • Walla tabiki zevk meselesi ama ben şahsen tipini de çok beğenerek aldım.. Önden zaten harika.. Arkadan da çok havalı bence.. Yandan da bana hoş geldi.. Ayrıca ben gezerken herkes dönüp bakıyor walla.. Herhalde etrafta pek city olmamasından dolayıdır ama yine de herkes bakıyor sonuçta..

Arabayı görmeye kaç kere gittim almadan önce belli değil.. şimdi de 1000km bakımına götüreceğim.. Umarım orda da bir problem çıkmaz.. Ben şahsen çok memnunum.. Fakat daha yüksek hızlara hiç çıkartmadım benim city'yi.. şu bakımı bir atlatayım bir de ben bakacağım o zaman neler yapabiliyor..
  • Aynen katılıyorum.
    Millet baksın diye araba alanlardan ve kullananlardan değilim.

Yol tutuşu iyi olduktan sonra, çekişi, yakıt tüketimi, rahatlığı, güvenliği, kalitesi, kullanımı vs. iyi olduktan sonra tipinin neye benzediğinin hiçbir önemi yok bence. Şahsen, dönüp dönüp bakılacak bir arabaya binmek istemem.
  • Bana da çok garip geldi ilk önce. Özellikle arka kısmı.
    Fakat zamanla gözü alışıyor insanın.
    Hani bir söz vardır: Ele geçmezse eğer sevdiğimiz, çare ne eldekini sevmeliyiz.
    İnsan ne arabalar hayal ediyor, fakat her istediğimiz olsa hayatın bir kıymeti kalır mı?
    Fiyatına ve şu forumda yazılan kullanıcı izlenimlerine göre gayet iyi bir araba.

quote:

Orjinalden alıntı: muzy16

yanlış anlaşılmasın,arabayı eleştirmiyorum.ben de bu araçla ilgileniyorum.ama tipi garip geldiği için bekliyorum.belki ilerde gözüm alışır diye
  • city fiyatında yakın olan albeaya lafınız yok, ford fiestaya lafınız yok hele hele fusiona lafınız yok, reno clio symbole lafınız yok.....

ama honda kalitesi altındaki citye bu kadar lafınız var...tipi bozuk....
    bence kıskançlık yapmayın.......
    hakkını verin.....

honda teknolojili motor bile yeter...
    baksana adam 150 kuruş yakmış km de...
    daha ne olacak. dizel connect de bu kadar yakıyo uzun yolda.....

önyargılı olmayın
  • az evvel yine gördüm yolda ama daha önce dediğim gibi tipinde bir özür var arabanın

jant ebadından kaynaklanıyor galiba

diğer özellikleri iyi olabilir, fiyatıda makul olabilir ama tipi bozuk maalesef

yani eski kasa civi ler daha bir compact görüntüdeydi
  • tipindeki özür jantın küçüklüğünden kaynaklanıyor sport ve comfort modelinde 14 inç jant kasaya göre ufak kalıyor acayiplikte bundan kaynaklanıyor ama elite modeline iyi bakın böyle bişey yok.. işte elite modeli şekil 1A aşağıda
    ekaymanli@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: boss71

az evvel yine gördüm yolda ama daha önce dediğim gibi tipinde bir özür var arabanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomania -- 19 Ocak 2006 21:17:01 >

• bugün 2.bir araba ihtiyacından ötürü citye baktım..tavan alçak geldi...test sürüşündede bayağı bir yol sesi vardı...benki c-maxa (tdci)sesli diyordum ama...city dahada ses içeri alıyor..birde arkada rahat edemedim..ama sanırım cx-maxa alışmamdan kaynaklanıyor....bir akrabamda 1 ay önce almıştı...şehir içi 8 lt.den aşağı düşmüyor dedi..bence buda şöförden şöföre değişen bir konu...biraz beklemeye aldım..ama yinede..bu sınıf benzinli için iyi bir seçenek...nede olsa honda..alanlara hayırlı olsun..
  • Benim anlamadığım City neden hep üst segmentteki arabalarla kıyaslanıyor? Markası Honda olunca sanırım o bilindik tipteki kasaları görmek istiyor insanlar. Mercedes'in A Serisi hatta B serisi araçlarına bir bakın bakalım. Hiç Mercedesin klasik kasalarına benziyor mu? A serisi 40 Milyardan başlıyor.
    Şimdi C-Max'ın fiyatına baktım kendi sitesinden; En ucuzu, benzinli ve indirimli fiyatı 31 milyar. 42 milyara kadar çıkan modelleri var.
    City ise 23500 - 25000 - 27000 milyarlık üç modeli var. Sizce 30 milyarın üstündeki araçlarla kıyaslamak ne derece doğru olur?
    Bu foruma yazan City kullanıcılarının hiçbiri bu arabanın türkiyedeki en harika araba olduğunu söylemiyor zaten. Söylenen sadece bu fiyatlar civarında ve kendi sınıfındaki araçlarla kıyaslandığında harika olduğu...
    Arka koltuklar bence çok rahat. Mesela aynı sınıftaki Corsa'nın arka koltuklarına bir bakın, özellikle uzun yolda nasıl bel ağrısı çekiyorsunuz. Ses alma olayı da bence Civic'den daha az.

quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

bugün 2.bir araba ihtiyacından ötürü citye baktım..tavan alçak geldi...test sürüşündede bayağı bir yol sesi vardı...benki c-maxa (tdci)sesli diyordum ama...city dahada ses içeri alıyor..birde arkada rahat edemedim..ama sanırım cx-maxa alışmamdan kaynaklanıyor....bir akrabamda 1 ay önce almıştı...şehir içi 8 lt.den aşağı düşmüyor dedi..bence buda şöförden şöföre değişen bir konu...biraz beklemeye aldım..ama yinede..bu sınıf benzinli için iyi bir seçenek...nede olsa honda..alanlara hayırlı olsun..

• sport modeli için hepsi burada dan alarm alanlar cam kapama modülünü aldılar mı ya da böyle birşey gereklimi bir de aldıkları üründen memnunlar mı?
  • bugun honda cityime ulasmak icin bankaları dolastım..Arkadaslar dosya masrafı adı aldıkları parada pazarlık yapıldıgını ogrendim.banka yonetimlerinin yetkisindeymis..

ayrıca aksigorta 950 milyon, garanti 1.120 , yapıkredi 1.100 , sigorta icin ( full kasko) fiyat teklifi verdi...bilgilerinize..

hondacitynin otomatik vitesini kullanan arkadasların yorumunu alabilir miyim..

bu arada hala arabama ulasamadım..
  • Arkadaşlar, City'nin bilgi gösteren bir dijital ekranı var mı? Örneğin sıcaklı değerini gösteren bir ekran?
  • Hayır, kilometre sayacına bağlı sadece yakıt tüketimini gösteren bir dijital gösterge var.
    quote:

Orjinalden alıntı: uu99

Arkadaşlar, City'nin bilgi gösteren bir dijital ekranı var mı? Örneğin sıcaklı değerini gösteren bir ekran?
  • Test sürüşünde yol sesi fazla diyenler kötü lastikle test etmiş olabilirler. Alt donanımda daha ucuz bir lastik veriliyor. Üst donanımda Yokohama var. Ben Yokohama'lı modeli test ettim, ancak insafsız birisini şikayet edeceği kadar yol sesi vardı. Yani yoktu.
  • Arka çamurluklarda, kaza sonrası acemi kaportacı elinden çıkmış görüntüsü var ki bu hatırlarsınız Lada vega modelindede bariz şekilde mevcut.
    Yanlış anlaşılmasın, Honda'yı Lada ile kıyaslama hatasına asla düşmem fakat görüntü öyle. Bunun en basit sebebi Jazz şasisinin üzerine inşa edilmiş olması. Aks mesafesini genişletmeden kasayı daha doğrusu bagaj kısmını büyüttüğünüzde lastikler biraz da içeride kaldığından garip bir görünüm oluşuyorsa da 15 inç jant ile biraz toparlanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: boss71

az evvel yine gördüm yolda ama daha önce dediğim gibi tipinde bir özür var arabanın

• Cam kapama modülü almadım, gerek duymuyorum. Cylocyne markalı ürünü aldım. Gayet memnunum ayrıca kumandası da gayet şık. diğerleri gibi kaba değil. Aynısından kardeşim 1 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı.

quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

sport modeli için hepsi burada dan alarm alanlar cam kapama modülünü aldılar mı ya da böyle birşey gereklimi bir de aldıkları üründen memnunlar mı?
  • Ben alt donanımlı olanı aldım. (Sport Modeli) Lastiklerim Yokohama! Rahatsız edici bir yol sesi de duymuyorum. Ama asfaltın kalitesine göre duyulan ses değişebiliyor. Test türüşü yaptığınız yola bağlı. Sıcak asfalt yolda (Otoyol vb.) hiç ses yok. Mucurlu ya da sıradan ziftli yolda haliyle bir miktar oluyor. Ama kesinlikle normal sınırlar içerisinde. (Her arabada olduğu gibi)
    quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Test sürüşünde yol sesi fazla diyenler kötü lastikle test etmiş olabilirler. Alt donanımda daha ucuz bir lastik veriliyor. Üst donanımda Yokohama var. Ben Yokohama'lı modeli test ettim, ancak insafsız birisini şikayet edeceği kadar yol sesi vardı. Yani yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjizu -- 20 Ocak 2006 14:48:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazemeteo

city fiyatında yakın olan albeaya lafınız yok, ford fiestaya lafınız yok hele hele fusiona lafınız yok, reno clio symbole lafınız yok.....

ama honda kalitesi altındaki citye bu kadar lafınız var...tipi bozuk....
    bence kıskançlık yapmayın.......
    hakkını verin.....

honda teknolojili motor bile yeter...
    baksana adam 150 kuruş yakmış km de...
    daha ne olacak. dizel connect de bu kadar yakıyo uzun yolda.....

önyargılı olmayın

ARKADAŞIM BEN BU TASARIMI HONDAYA YAKIŞTIRAMADIM DEDİM İSTESELER DAHA GÜZEL BİR TASARIM YAPAMAZLARMIYDI ALBEA DAN CLİO DAN HİÇ BAHSETMEM ÇÜNKÜ AĞIZLARIYLA KUŞTA TUTSALAR EN SON BİNECEĞİM ARABALAR ALLAH AŞKINA ÖNÜ ARKASI YANI BİRBİRİNİ TAMAMLIYOMU BİR ŞU ANDAKİ CİVİC SEDAN TASARIMA BAK BİR CİTYE SANKİ APAR TOPAR HONDA HİÇBİR ALTYAPIDA BULUNMADAN CİVİC İ FARKLI BİR KATEGORİYE KOYMAK İÇİN CİTYİ TASARLADILAR VE PİYASAYA SÜRDÜLER ŞUNUDA SÖYLİYİM ARABALARIMDAN BİRİNİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA İKİNCİ EL PİYASASI ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNDAN BİRAZ ASKIYA ALDIM ARACIMI SATARSAM İLK TERCİHİM CİTY DİR TİPİ MODELİ AKSESUARI NE OLURSA OLSUN SONUÇTA O BİR HONDADIR VE BEN BUGÜNE KADAR HONDADAN HİÇBİR PROBLEM YAŞAMADIM AMA ŞUNUDA UNUTMAMAK LAZIMKİ BİZ BU ELEŞTİRİLERİ YAPIYORSAK BURDAKİ TEK AMAÇ HONDANIN BİZ KULLANICILARINA EN İYİSİNİ SUNMASI İÇİNDİR BU KONUDA BANA KATILMAYAN VARMI ?

• Aslında 34lvt53 arkadaşın tepkisi HONDA markasına olan sevgisinden geliyor...

Yani HONDA dan çok daha güzel bir kasa bekliyor, açıkcası bende daha güzel bir tasarım olmasını isterdim Ancak CİTY nin tasarımıda fena değil.. Donanımı , yakıt tasarufu , bagaj hacmi , Güvenliğiyle zaten rakiplerini geride bırakıyor.. Ama HONDA fanatiklerini memnun etmek zordur .. Çünkü biz hep daha iyisini isteriz O yüzden HONDA markasını seçtik ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.