Şimdi Ara

yeni honda civic ve motorda ses problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
56.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

yorumlar güzel sagolun

fakat en cok kafama takılan söledigim gibi kocaman bir honda servisinin hiç bir sey yapamayıp problem nerde bilmiyoruz yapamıyoruz

elimiz kolumuz baglı 10 aractan 8 inde bu var

japon muhendisler ugrasıyo falan demesi

yani dalga gecer gibi bi söylem japon muhendisler

eger fabrika sorunuysa ne bileyim toplatılmalı veya bir sekilde yapılmalı gibi geliyo ama ne olacak bilmiyorum ..

izmirde 2 honda bayisinide yakindan tanirim ben hic boyle sacma bir yorum duymadim honda servislerinde yok 10 aracin 8 inden ses gelecek normal dicekler....

adamlar f1 e arac yapiyor 9 bin devir ceviren motor yapiyor ama bu sesin nedenini bulamiyor.....

ver mahkemeye o servisi.....

bide bana servis kayit numarani ver terrakkiden sorgulatayim neymis cozemedikleri belki onlar cozer...

terakkimi çözcek bu işi.2008 honda cr-v'yi liftten düşüren servis,müşteri arabalarını çarpınca boyayıp müşteriye haber vermiyen servis.ben bu kadar sorumsuz bi servis görmedim.ama belki çözer belli olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: AR_159

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

ar159

ne bu sinir.gerçekleri duyunca sinirinmi bozuldu.

okudun dimi pm i
  • cey hafta sonu buluşma işine bi cevap gelmedi hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: AR_159
    terakkimi çözcek bu işi.2008 honda cr-v'yi liftten düşüren servis,müşteri arabalarını çarpınca boyayıp müşteriye haber vermiyen servis.ben bu kadar sorumsuz bi servis görmedim.ama belki çözer belli olmaz.

daha ortada problem falan yok gorcez problemmi değilmi......
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

cey hafta sonu buluşma işine bi cevap gelmedi hala

yok gelmedi

valla eken cok ekmeyende görcez.....
  • amannn burada 2-3 kişi yazdı diye hondadan ses geldiğine inanamam vallaha.şimdi ben buraya bir üyelik daha açsam desemki mercedes aracım var sürekli arıza yapıyot sakın almayın inanacak mısınız?
  • şimdi arkadasımı aradım ve ceyhun kardesin soruna bakması için plakasını aldım

gecen sefer sölemedigi birşeyi daha soledi arkadasım; servisteki elemanlar kayışı falan degiştirdik simdiye kadar gelenlerin bazılarında ama yine ses gitmedi bir sey yapamıyoruz da demişler

ek bilgi mahiyetinde söleyim dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

amannn burada 2-3 kişi yazdı diye hondadan ses geldiğine inanamam vallaha.şimdi ben buraya bir üyelik daha açsam desemki mercedes aracım var sürekli arıza yapıyot sakın almayın inanacak mısınız?

arkdasım boş boş konusma beni bilen bilir honda hayranı hatta laf söylettirmicek derecede honda seven biriyimdim kendimi bildim bileli

daha haftasonu ankaradaydım ve 2 gun kaldım surekli bu aracla gezdim aracın sahibi en yakın dostumdur kardesimdir

şimdi sesi duydum surekli o sesle gezdim die söleyerek benim burda kimseye yalan borcum yok

servise gittiginde bu lafları servis elemanlarından duyduguna dair yalan sölicekte dostumun bana yalan borcu yok

lütfen saçma sapan yorumlarla ortamı bulandırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mromer911 -- 26 Kasım 2008; 22:50:26 >
  • quote:

şimdi arkadasımı aradım ve ceyhun kardesin soruna bakması için plakasını aldım

gecen sefer sölemedigi birşeyi daha soledi arkadasım; servisteki elemanlar kayışı falan degiştirdik simdiye kadar gelenlerin bazılarında ama yine ses gitmedi bir sey yapamıyoruz da demişler

ya sorun olabilir her aracta olabilir ama 10 aracin 8i nedemek boyle servis zihniyetimi olur bu arac daha yeni cikmadiki..... nerdeyse makyajli kasasi gelecek

en basitinden ben araci 2006 mayista aldim 2005 aralikta cikti arac piyasaya 2007 basinda beni cağirdilar arka koltuk kafalik kilidi değisecek diye... adamlar arastirip ariza genel ise hemen değisime gidiyorlar ki basit birsey. motorda birsey olsa honda bunu sallarmi sizce....

neyse neymis bakalim

• quote:

quote:

şimdi arkadasımı aradım ve ceyhun kardesin soruna bakması için plakasını aldım

ya sorun olabilir her aracta olabilir ama 10 aracin 8i nedemek boyle servis zihniyetimi olur bu arac daha yeni cikmadiki..... nerdeyse makyajli kasasi gelecek

en basitinden ben araci 2006 mayista aldim 2005 aralikta cikti arac piyasaya 2007 basinda beni cağirdilar arka koltuk kafalik kilidi değisecek diye... adamlar arastirip ariza genel ise hemen değisime gidiyorlar ki basit birsey. motorda birsey olsa honda bunu sallarmi sizce....

neyse neymis bakalim

cok iyi olur cidden bende merak ediyorum tekrardan sagolasın

• eğer dediğin gibi 10 araçtan 8i yani %80i bu şekilde sorunlu olsaydı vw cadynin balata sorunu gibi bütün foruma yayılırdı.asıl sen otomobil genel kısmına böyle başlıklar açarak markanın imajını zedeleme.
  • 2 yıldır yeni civic sahibiyim ve burda bir çok yeni civic sahibini tanıyorum şimdiye kadar 1 tanesinden bile böyle bir şikayet duymadım ki servis 10 tanesinden 8inde var demiş.ben en azından 15 kadar yeni civic sahibi tanıyorum belki nadir olarak çıkmıştır 1-2 araçta ama bu kronik olduğunu göstermez tabi...

@ceyhunberber
    haftasonu için benim civici alabilirsin ama fsilarla muhattap olup boşuna benzin yakma...
  • @rockym5

ya sen cidden düşündügüm turden bişimisin yoksa rol falan mı yapıyosun arkadasım

ben burdaki insanlarla en yakın dostumun yasadıgı olayı paylastım arabasını bizzat gordum

ordaki yani servisteki tüm elemanlar salaksa ve bunu dedilerse bilemicem

ama böyle bir olay yaşandı bende paylastım

ben demiyorum ki piyasadaki tum civiclerde böle bir problem var 10 da 8 inde veya

ankarada bir serviste, k bu servisi arkadasımın arabayı aldıgı servistir sölenen olay bu

bize gelen aracların 10 da 8 inde bu var bitti nokta bu adamların soledigi sey

markanın imajıyla buraya yazmakla ne alakası var

gercekten bazen böle hiç cevap vermesem de kendi kendine cebelleşse dedigim cok insan oluyoda tutamuyo insan bazen kendini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mromer911 -- 26 Kasım 2008; 23:11:10 >
  • 10 arabadan 8 inin sahipleri gayet mülayim adamlarmış, sessiz suspus. şimdiye ortalık inlerdi öyle bişey olsa. ama bi iki arabada montaj hatası olmuştur o ayrı. sizin arkadaşa ve diğer arkadaşınıza denk gelmiştir o da ayrı. ama on hondadan sekizinde bu problem varmış ben size şöyleyim servis sorunu çözememiş arkadaşlarınızı göndermeye çalışmış olabilir...
  • quote:

amannn burada 2-3 kişi yazdı diye hondadan ses geldiğine inanamam vallaha.şimdi ben buraya bir üyelik daha açsam desemki mercedes aracım var sürekli arıza yapıyot sakın almayın inanacak mısınız?

GEREKSİZ OF THE YEAR... Bi adam sadece tartışma yaratmak için yazar mı bea...

Bu adamları forumda tuttukça birşey beklemeyin buradan...
  • ne haliniz varsa görün.parayla ehliyet verirlerse insanlara işte böyle hondayı bile bozarlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

cey hafta sonu buluşma işine bi cevap gelmedi hala

yok gelmedi

valla eken cok ekmeyende görcez.....

o haber gelmez dostum ancak atıp tutar sonra çamura yatar
  • quote:

Arada çok fark var. mromer911 öyle yeni üyelik açıp da hondaya çamur atan biri değil. Bir markayı sürekli savunan yada kötüleyen fanatikçe yazısını da görmedim .Onun dışında hondaları seven biri bildiğim kadarıyla. Yani fake üyelik açıp da bir markaya çamur atanlarla karşılaştırmak çok haksızlık olur. Her markada sorun olabilir hepsi insan yapımı sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 26 Kasım 2008; 23:42:37 >
  • quote:

ne haliniz varsa görün.parayla ehliyet verirlerse insanlara işte böyle hondayı bile bozarlar

Birader harbiden sana helal olsun. Ben böyle üste çıkanı da ilk defa görüyorum.

Adam yaşadığı, gördüğü bir olayı paylaymış. Servisin ifadeleri bu şekilde diyor, sen hala yok şöyle yaparım, yok böyle olur falan filan da birsürü gereksiz kelam etmişsin. Bir de üstüne haklıymış gibi ne haliniz varsa görün yazmışsın.
  • bi de her topicde sorunsuz honda diye övünüp duruyordunuz.böyle elinizde patlar işte servis bile bilmiyomuş sorunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.