Şimdi Ara

Yeni iPhone'ların kutusundan 3.5 mm kulaklık dönüştürücüsü çıkmayabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şayomi reyis redmi 5 pro yu 1450 tl ye satıyor telefonun tek eksiği ön kamerası , ön kamerayıda gerçekci yani efsunsuz yapsa alır geçerdim gerçi hala alıp geçme düşüncem var
    1450 tl nereee 4200-5500 neree

p20 lite de olabilir aslında
  • 1 trilyonun şerefine herhalde?
  • CheGuevara99 kullanıcısına yanıt
    Acele etme hele şu mağazalar bir açılsın. Fiyatları görelim. Sonrasına bakarız. Bu arada ben ön kamera kullanmayalı sanırım yıllar olmuştur. Gerçi ben kamera neredeyse hiç kullanmıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten taktir edilesi bi firma şu apple.Normal olmayan şeyleri normalmiş gibi gösterip yutturmakta 1 numaralar.Buda para getiren bi iş olduğu için yerleri 1 numara.

• Lene kullanıcısına yanıt
    ip9 bekleme kararı aldım hocam benim 5s bile hala hızlı kasma donma yapmıyor bu cihaz 5 senelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kablosuz şarj hizmeti veren, restoranlar, kafeler vb. yerler çoğalsın, şarj kablosu da çıkmaz kutudan. Hatta ileride, kutuya da koymazlar. Bazı kargo firmalarının yaptığı gibi havalı poşete koyup direkt verirler elinize! :D

• Lene kullanıcısına yanıt
    Bir operatör bayiisini, internetim yavaş diye pompalı tüfekle basan insanların olduğu yerde o kadar da emin konuşmamak lâzım! Ne yapacağımız belli olmayan bir milletiz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Bir operatör bayiisini, internetim yavaş diye pompalı tüfekle basan insanların olduğu yerde o kadar da emin konuşmamak lâzım! Ne yapacağımız belli olmayan bir milletiz!

Aynen birde o vardı değil mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Acım mı dinmemiş? Ben bilgi birikimi olmayan, sektörden uzak, sıradan bir son kullanıcıların bilgilenmeleri için etiketledim

Cevabı yapıştırdı dediğin insan en son ''e-SIM'e geçtik ne gerek var rehber taşımaya, Note 7 patlıyor'' diyordu Apple'n iPhone 4'te siz yanlış tutuyorsunuz telefon çekiyor aslında dediğini, iPhone 5-5S'te ekran sararması olduğunu, iPhone 6'da alüminyum folyo ile kasa üretip yamulduğunda garantiye girmediğini, iPhone 6S'te %30 da kapanan telefonları, batarya çatısı altında yavaşlatılan telefonları bilmeden .

Ama kısa kesti sizin gibi ''bluetoothla dosya aktarmak gereksiz, rehberi SIM karta taşımak mı kaldı at iCloud'a olsun bitsin Android için de bişeyler yapmışlardır adamlar, kablosuz kulaklık desen 5-10 seneye kalkar zaten benim kulaklıklarım hep kablodan gitti iyi yapıyor Apple, hem su geçirdiğinde diğer firmalar gibi mağdur etmiyor Apple garanti dışı bırakıp mağdur etmiyor'' diyerek bilgisi olmadan uzun uzun zırvalamayı kesti

Kapitalizm meselesine gelince, Android ekosistemindeki telefon üreticileri baktılar ki, Apple kapitalizmin öncüsü olmasına rağmen hala insanlar vazgeçmiyor almaya devam ediyor onun izinden gitmeye başladılar. Ama cebimi ve rahatlığımı düşünen birisi olarak Apple neyse ona ayak uyduran markalarda gözümde aynı. Her Sony cihazını alıp kullanan birisi olarak XZ2 modeline geçmeyi düşünmüyorum, kulaklık soketi kaldırıp yerine getirdikleri ya da getirecekleri sistem beni tatmin etmedikçe sırf yenilikçi yaklaşım diye getirdikleri sistem gelişsin diye kendimi kobay faresi olarak kullanamayacağım.

Benim bir fanboyluğum da yok ayrıca bu şekilde cevap vermeniz güldürdü Benim sorunum kapitalist sistem ile. Kim bu sistemin başını çekiyor, kim ayak uyduruyorsa karşıt olmaya devam edeceğim.

• "insanlar zenginleştikçe daha da cimrileşirmiş" lafını doğrular nitelikte bir adım.

adamlar yakın zamanda trilyonluk şirket haline geldiler, daha bonkör olacaklarına daha cimri olmuşlar. ulan çinden 2-3 dolara geliyor bu aparat. bunu kaldırmakla nereye varmak, ne yapmak istemektedir bu apple.
  • Almayız, olur biter. O kadar da takmayın kafanıza!
  • Çokta şey yapmayın 😤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.