< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni iş bankalı olup kredi kart kullanana 3000 TL indirim (4. sayfa)
-
-
135 TL ücret alıyor maxiumum kartına
100 TL pazarama puan hediye ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı gün aynı is yerinden ard arda 1000tl - 1000tl - 1000tl şeklinde işlem yapınca her işlem başına 100tl iade geliyor mu?
Ayni isyeri gün sınırı var mi? (Kampanya şartlarında belirtilmemis)
yanlış algılamışsınız.
yapılan harcamalardan indirim kazanabilmek için harcamanın en az 100 tl olması lazım ve en fazla da bir seferde 100 tlye kadar diyor yani 100tl ile 1000 TL arası harcama yaparsanız yüzde 10 indirim olur. 30 tane 1000 değil 60 tane 500 de yapabilirsiniz.
İslem başına max 100 iade ediyor farklı işlemlerde aynı işyeri olsa da verir.
O kısmı anladım hocam. Max. 1000e 100tl diye hergun uğraşmadan hemen 30x1000 ile tamamlama peşindeyim
Teşekkürler 🙌
gerektiği şekilde müşteri olduk yalnız mobilden kredi kartı onaylanmıyor ilginç bir şekilde
illa mobilden mi kart çıkarmamız lazım arkadaşlar? şbeden kredi kartı başvurusu olmaz mı acaba ?
-
Şubeden kredi kartı başvurusu da olur, önemli olan ilgili tarihlerde görüntülü görüşme ile müşteri olmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon1881 -- 30 Temmuz 2022; 2:5:30 >
şartlara gore goruntulu musterı ama subeden basvuru yapıpta yararlanan oldu mu
-
bu görüntülü görüşmeyi akşam kaça kadar yapabiliyoruz bilen var mı
ekleme :
bu akşam 21 30 gibi görüntülü müşteri oldum. ama kart başvurum reddedildi. sanırımdiğer kartlarımını limiti dolaysıylai. limit üşürdüm. bakalım bi daha deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 2 Ağustos 2022; 0:2:2 > -
Görüntülü görüşme yaptık, hesap açıldı. Kredi kartı başvurusu da onaylandı ama kampanyaya dair herhangi bir mesaj almadım. Kart onayından sonra belli bir süre mi geçmesi gerekiyor?
İş Bankası'nda hesabım olmamasına rağmen şubeye yönlendiriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüz tanımayı bir türlü geçemedik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün ilk kez hesap açtım kredi kartınada başvurdum değerlendirmede yazıyor ne kadar sürede belli olur acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüşme esnasında son aşamada onay veriyormusunuz derken bağlantı koptu kapandı. Ne geri arıyorlar ne de ben işlemi tekrar baştan başlatabiliyorum. Tekrar müşteri olmak istiyorum dediğim de gelirimizi vs yazdığımız kısımda devam et butonu aktifleşmiyor bi türlü.
20 gün oldu başvuralı daha banka kartı yeni çıkmış şubeye göndermişler. kredi kartı bi türlü limit açılmıyor. bi sürü başka limit düşürmeme rağmen
-
iş bankasının önünden geçmiş olsan bile kabul etmiyor ilk defa is bankasının görmüş olman gerekiyormuş.10 yıl önce kapatmıştım bütün hesaplarını şimdi olmaz diyorlar kampanyadan yararlanamazmisim
eveet sonunda geldi kart ama hala limitte tık yok. şubeden yardımcı olmaya çalışıyotlar ama yok bi türlü kullanamıyorum kartı
-
kartı bugün teslim aldım maximum mobilde limit arttır var orayı kullandım ve limiti arttırabildim ama öncesinde geçen hafta diger kredi kartı limitlsrimin toplamda 15 bin tl aşağı çekmiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X