Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bighedge

ben 2-3 bayi ile görüştüm hiçbiri liste fiyatından aşağı inmiyor. acaba toplanıp 4-5 kişi beraber mi gitsek :) ist. avrupa yakasında almak isteyen var mı?

benim ihtiyacım olduğu için yılsonunu bekleyemeyeceğim.

sizce araçlar gelmeden alım kararı vermek riskli olabilir mi?

Test etmeden almak kesinlikle riskli olur. Yılsonunu beklemek şu gidişatta çok da mantıklı olmayabilir çünkü Euro 2,20'lerden 2,35'e geldi. Yıl sonu tahminleri 2,40.
    66 bin cosmo dizel he. Vay be. İnsignia Cosmo liste fiyatı 66. Pazarlıkla 62'ye falan gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Rica ederim hocam, şöyle bir 0 km 508 ilanı var,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-baykaralardan-2012-model-508-access-1-6-vti-otomatik-97258900/detay

İlandaki araç satılmış hemen.

• Arkadaşlar makyajlı kasa astralarda 1.4 turbo motora overboost takviyesiyle 200nm tork 220nm torka artırıldığı yazıodu nette.1.6 180 hp de 200hp oldu diolardı ama opel bayileri böyle bişe demiyor.makyajlı kasa teknik özelliklerinde de eski veriler var.nasıl anlıcaz bu tork artısını.1.4 t almayı düşünüyorum önümüz ay.yardımcı olursanız cok memnun olacağım
  • Suan satilan hb astra larda makyajli geliyor arkadaslar,bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayilerde foto çekimine izin vermiyorlar mı?

inceleyen hiç kimse foto payaşmadı.

alan kimse de hala ok galiba forumdan
  • sahibinden sitesinde astra 1,6 enjoy plus modellerine rastladım fakat şimdiki fiyat listesinde sadece 1,6 edition var 1,6 enjoy plus modeli artık üretilmiyor mu?
  • Bayilerde foto çekimine izin vermeyeceklerini sanmıyorum ama çeken olmamış sanırım.
    Benim baktığım bayilerde teşhirde sadece 1.4 cosmo modeli vardı.
    Araba alma işine gelince şu an zaten sadece ön sipariş alıyorlarmış, araçlar ekim sonunda teslim edilecekmiş.
    Ayrıca her bayinin elinde toplam 8 araba filan varmış.
    Ben 1.6 edition modelini sordum Ankara'da ki 3 bayiye ellerinde sadece 2 şer araba vardı, onda da renk seçemiyorsunuz doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stornado

sahibinden sitesinde astra 1,6 enjoy plus modellerine rastladım fakat şimdiki fiyat listesinde sadece 1,6 edition var 1,6 enjoy plus modeli artık üretilmiyor mu?

1.6 motorlu olarak sadece manuel vitesli edition ya da otomatik vitesli edition active select seçeneği var.
  • fotograf var nasil ekleyeceğim bilmiyorum
  • Arkadaslar sedan da enjoy versiyonu kaldırmıslar,diger versiyonlar var.daha öncede sorduğum gibi overboost hakkında bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.1.4turbolarda overboost la 200lük tork anlık 220 olcak denmıstı nette.ama yeni kasanın teknik verilerinde yazmıyor.satıs elemanlarıda bilmiyor.yeni motorları satmıyorlar mı anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 2-3 bayi ile görüştüm hiçbiri liste fiyatından aşağı inmiyor. acaba toplanıp 4-5 kişi beraber mi gitsek :) ist. avrupa yakasında almak isteyen var mı?

benim ihtiyacım olduğu için yılsonunu bekleyemeyeceğim.

sizce araçlar gelmeden alım kararı vermek riskli olabilir mi?

Yıllık yaptığınız km kaç sorması ayıp..

max 10 bin?

10 bin için dizel düşünmeyin, benzinlide de aşağı yukarı aynı paralara insignia varken astra bakmayın, rica ediyorum..

öyle diyorsunuz ama bize otomatik vites lazım. insignia otomatik vites 80 bin lira.

astra sedan sport donanım otomatik vites 53 bin.

jetta comfortline 1.2 TSI 54 bin, 1.4 TSI comfortline 57 bin (DSG ile)

focus 1.6 titanium powershift 54 bin.

nasıl yapalım? astra sedan en yeni kasa olacak, artıları çok ama tek sıkıntı sorun yaşatır mı bize. opelin müşteri memnuniyeti karnesi çok iyi değil.

artık iyice sıkıldım ben de. olmadı i30 1.6 otomatik style donanım alıp ekonomi yapacağım 43 bine.

honda civic premium otm vıtes sıkı pazarlıkla 47000 bıne alırsınız agzına kadar dolu arac 6 yıl 150.000 km garantide bonusu olur size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 16 Eylül 2012; 0:56:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fx500

fotograf var nasil ekleyeceğim bilmiyorum

foto yüklemek için mesajı cevapla diyorsunuz orada sol altta resim yükle var ona tıklayınca ortada kutucuk açılıyor.

oradan resimi seçip yükle diyorsunuz.

sonrada aşağıda mesaja tamam diyince yüklenmiş oluyor.

diğer yöntemler içinde aşağıda foto nasıl yüklenir diye bir konunun linkini verdim oradanda farklı yöntemleri görebilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_57325311/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57325311

• arabayı Ekim de verecek sadece bin lira indirim yapıyor ya ben faiz den alırım zaten o parayı ayıp ya. yilsonu sen zaten yapacaksin indirimi ama benim hevesim kaçtı be Opel ...turk insanı salak sandin galiba Opel ...hb ile arada 2-3 bunlara fark olur ayıp 8-9 bin olmaz

• bugün yeni astra sedana baktım showroomda hiç ama hiç beklediğim gibi bir araç çıkmadı. bu fiyata bu aracı satarlarsa helal olsun onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkusat

bugün yeni astra sedana baktım showroomda hiç ama hiç beklediğim gibi bir araç çıkmadı. bu fiyata bu aracı satarlarsa helal olsun onlara.

Bugun bu aracin cosmo dizel versiyonunu tanitimi vardi. 65750 fiyat verdiler.ben de icimden yuzlerine karsi bu fiyata bu araci zor satarsiniz dedim.zira jetta 1.6TDI highline(full) metalik versiyonu siparis verdim 63000 TL ye.

• 41lik araç pek boş değil gibi sanırım esp falan var, tüp taktın mı iş görür
  • çok doğru bir tercih yapmışınız hayırlı olsun aracınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkusat

çok doğru bir tercih yapmışınız hayırlı olsun aracınız.

Tesekkurler Allah razi olsun.darisi isteyen herkese insallah

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.