Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben yeni kasa astra hb araştırması yapıyorum ama donanım haberden o konuya ulaşamadım yardımcı olurmusunuz b linc koyarmısınız lütfen

teşekkürler
  • Yeni astra HB sahibi olarak astra sedan cok hosuma gitti, gercekten harika bir arac olmus, birde her yerde honda civici onerenler var onlarida hic anlamiyorum civic astranin yaninda bir adim geride kalite olarak ozellikle sedan astra tam tercih edilecek bir arc olmus alanlara hayirli olsun gule gule kullansinlar saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş vermiş olanlar, aracın fiyatıyla ilgili bir değişim söz konusu olduğu bilgisini alırlarsa buradan paylaşırlarsa sevinirim..

41.750 TL diye verdik siparişi ama teslim alacağımız zaman ne kadar isteyecekler merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Sipariş vermiş olanlar, aracın fiyatıyla ilgili bir değişim söz konusu olduğu bilgisini alırlarsa buradan paylaşırlarsa sevinirim..

41.750 TL diye verdik siparişi ama teslim alacağımız zaman ne kadar isteyecekler merak ediyorum

Hocam hangi motor, şanzıman ve donanım için anlaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Sipariş vermiş olanlar, aracın fiyatıyla ilgili bir değişim söz konusu olduğu bilgisini alırlarsa buradan paylaşırlarsa sevinirim..

Hocam hangi motor, şanzıman ve donanım için anlaştınız?

1.6 edition manuel için hocam.
  • quote:

Öyleyse buradaki tahmini fiyatlardan indirim yapmamışlar.
    http://www.turkeycarblog.com/2012/09/2013-opel-astra-sedan-fiyat-donanim-ve-teknik-ozellikler/
    Peki hangi şehir ve hangi bayiden sipariş verdiğinizi de sorabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 2 Ekim 2012; 9:17:17 >
  • quote:

quote:

http://www.turkeycarblog.com/2012/09/2013-opel-astra-sedan-fiyat-donanim-ve-teknik-ozellikler/

Ankara Opan'dan verdim. Verdiğiniz linkteki fiyatlardan indirim yapmıyor zaten hiç bir bayi, yapsalar da belki 200-300 TL yaparlar.

Müşteri temsilcisi ekim sonu gelecek araçlar fiyat garantisi veremiyoruz, fiyat artabilir dedi. Ben de fiyat artarsa vazgeçme ve kaporamızı alma şansımızın olup olmadığını sordum. Vazgeçebilirsiniz dedikleri için sipariş verdim.

• quote:

quote:

quote:

Ankara Opan'dan verdim. Verdiğiniz linkteki fiyatlardan indirim yapmıyor zaten hiç bir bayi, yapsalar da belki 200-300 TL yaparlar.

Müşteri temsilcisi ekim sonu gelecek araçlar fiyat garantisi veremiyoruz, fiyat artabilir dedi. Ben de fiyat artarsa vazgeçme ve kaporamızı alma şansımızın olup olmadığını sordum. Vazgeçebilirsiniz dedikleri için sipariş verdim.

Hayırlı olsun, güle güle kullanırsınız inşallah.

Bir sorum olacak, imzanıza göre anti lpg'ci değilsiniz sanırım. Peki yeni astra sedan için lpg uyumu varmıymış, benzin fiyatları malum, hoş lpg'de ondan geri kalmıyorda, lpg düşünebilirmisiniz ilerleyen zamanlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

Bir sorum olacak, imzanıza göre anti lpg'ci değilsiniz sanırım. Peki yeni astra sedan için lpg uyumu varmıymış, benzin fiyatları malum, hoş lpg'de ondan geri kalmıyorda, lpg düşünebilirmisiniz ilerleyen zamanlarda?

Çok teşekkür ederim. Önceki kullandığım 2009 Focusta da kullandım, şimdiki Honda Civicte de LPG'yi kullanıyoruz.

Ben benzinli araca LPG olmadan binmem bu saatten sonra, aldıktan 2-3 ay sonra LPG montajı yaptırmayı düşünüyorum.

LPG uyumuyla ilgili forumlarda çok şey yazılmış, motor kodu subap erimesi vs. ama bu sorun başına gelen bir kullanıcı yok ortada. Bu durumu önceki 2 montajımı yaptırdığım BRC servisine sordum,; Opelin bu motoru 2010'dan beri kullandığını, yapmış oldukları çok sayıda montajdan sonra problem yaşayan müşterilerinin olmadığını ifade ettiler. Ben şahsen iyi bir kit ve iyi montajla sorun olmayacağını düşünüyurum..

• quote:

quote:

Çok teşekkür ederim. Önceki kullandığım 2009 Focusta da kullandım, şimdiki Honda Civicte de LPG'yi kullanıyoruz.

Ben benzinli araca LPG olmadan binmem bu saatten sonra, aldıktan 2-3 ay sonra LPG montajı yaptırmayı düşünüyorum.

LPG uyumuyla ilgili forumlarda çok şey yazılmış, motor kodu subap erimesi vs. ama bu sorun başına gelen bir kullanıcı yok ortada. Bu durumu önceki 2 montajımı yaptırdığım BRC servisine sordum,; Opelin bu motoru 2010'dan beri kullandığını, yapmış oldukları çok sayıda montajdan sonra problem yaşayan müşterilerinin olmadığını ifade ettiler. Ben şahsen iyi bir kit ve iyi montajla sorun olmayacağını düşünüyurum..

Ben de olsam bir an önce LPG ile araca ekonomik binmeyi tercih ederdim. Ancak forumda başka konularda da subap erimesi, kelebek problemi vs. gibi sorunlardan bahsediliyor. Bunlar da kafa karıştırabiliyor. İnşallah dediğiniz gibi kaliteli bir kit ve usta ile böyle sorunlar yaşamazsınız. Tecrübelerinizi de buradan paylaşırsanız, sizinle paralel düşünenlere de ışık tutmuş olursunuz.

Tekrar hayırlı olsun.

• lpg ye karşı benim ön yargılı olmamın bir tek nedeni var.

madem lpg sorun çıkarmayacak fabrikadan neden lpg li çıkmıyor ve garantisi devam etmiyor.

bu sorunun cevabı malesef yok o yüzden lpg tercih etmiyorum. 1.3 dizel ile de o araba alınmaz
  • Ben geçen hafta 1,4 sport +Stil paketli (=Beyaz renk)için siparişimi verdim. 51.000 TL ödemesini de yaptım. Önümüzdeki hafta içinde arabamı teslim alacağım inşallah. Antalya ANTOTO'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: politikman

Ben geçen hafta 1,4 sport +Stil paketli (=Beyaz renk)için siparişimi verdim. 51.000 TL ödemesini de yaptım. Önümüzdeki hafta içinde arabamı teslim alacağım inşallah. Antalya ANTOTO'dan.

hayirli olsun, ilk gelecek olan sport donanımlı araçlarda krom çıtalar olmayacakmış (camlardaki), bunu söylediler mi size de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

quote:

Ben geçen hafta 1,4 sport +Stil paketli (=Beyaz renk)için siparişimi verdim. 51.000 TL ödemesini de yaptım. Önümüzdeki hafta içinde arabamı teslim alacağım inşallah. Antalya ANTOTO'dan.

hayirli olsun, ilk gelecek olan sport donanımlı araçlarda krom çıtalar olmayacakmış (camlardaki), bunu söylediler mi size de?

Arkadaş hb astra almış olmasın sakın. Bayiler ekim sonu astra sedanlar gelecek derken, arkadaş önümüzdeki hafta teslim alacakmış.

Neyse farketmez yine de hayırlı olsun, güle güle kullanır inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

quote:

Arkadaş hb astra almış olmasın sakın. Bayiler ekim sonu astra sedanlar gelecek derken, arkadaş önümüzdeki hafta teslim alacakmış.

Neyse farketmez yine de hayırlı olsun, güle güle kullanır inşallah.

sedan olabilir bence, benim bayi de 12 sinde gemiden ineceğini söyledi aracın. ki daha önce gelen gemilerde de varmış sedanlar. yakında teslim alanlardan foto görebiliriz

• hatırladığım kadarı ile krom çıtalrı özellikleri arasında saymıştı. Bu gün itibari ile satış temsilcim ile görüştüm arabam şu an İzmir limanındaymış. Gemiden indirme süreci bir iki gün e başlar dedi.

• Teşekkür ederim arkadaşalar. Valla sabırsızlıkla bekliyorum arabamı. İki araç arasında gitim gittim geldim. (Diğeri Golf 7. nesildi) hem teslim tarihinin geç olması hem eşimin sedan araç isteği beni opel astra sedan a itti ALLAH utandırmaz inşallah.

• quote:

hatırladığım kadarı ile krom çıtalrı özellikleri arasında saymıştı. Bu gün itibari ile satış temsilcim ile görüştüm arabam şu an İzmir limanındaymış. Gemiden indirme süreci bir iki gün e başlar dedi.

belki o da gözden kaçırmıştır. araç geldiğinde kromlar yoksa fiyattan düşün. ist.da bayiler 500 lira çıta yok diye düşüyordu fiyattan. bilginize
  • Teşekkür ederim bighedge. Bak şimdi canım sıkıldı bu olaya araba gelene kadar düşünür dururum ben bu olayı. Acaba varmı-yokmu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Yeni astra HB sahibi olarak astra sedan cok hosuma gitti, gercekten harika bir arac olmus, birde her yerde honda civici onerenler var onlarida hic anlamiyorum civic astranin yaninda bir adim geride kalite olarak ozellikle sedan astra tam tercih edilecek bir arc olmus alanlara hayirli olsun gule gule kullansinlar saygilar...

Evet astra sedan tip olarak çok güzel gerçekten ama Opel dizel motor seçeneğinde 1.3 dizel motorda neden ısrar ediyor anlamadım.Kesinlikle yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasmaz66 -- 7 Ekim 2012; 3:36:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.