Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra sedanları şimdiye kadar sevmemiştim ama bu iyi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günler geçmiyor bir türlü daha önce de sıfır km araba almıştım (citroen c4 sedan) onda bu kadar heycanla beklediğimi hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: politikman

Günler geçmiyor bir türlü daha önce de sıfır km araba almıştım (citroen c4 sedan) onda bu kadar heycanla beklediğimi hatırlamıyorum.

Aynen ben de Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bayramdan önce araçları teslim alabiliriz..

• Aracın arkası güzel şık olmuş. Fakat motorlar seçenekleri bana uymadığı için, ayrıcada içi bana dar geldiği için vaz geçmiştim. Bunların haricinde sedan olarak gayet güzel bir araç.
  • TeQuiLaS sizin aracın donanım paketi ve fiyatı nedir. Benim aracım 1,4 140 Beygir (Benzinli) sport+Stil paketli. Ben aracımı 51.000 TL'ye aldım.
  • Politikman benim araç 1.6 edition ve 41.750 ye aldık. Fiyatta indirim yapmadılar maalesef..

• Aynen bana da inidrim yapmadılar Boya korma, motor koruma ve koltuk koruma yı zor koparttım. Aslında bir depoda benzin kopartırdım ama ilk etapta aklıma gelmemiş. Daha sonra hesaba katayım dedim. Yemedi benim satış temsilcisi.
  • Ben de karter muhafaza ve park sensörü aldim. Benim de boya koruma istemek aklıma gelmedi :(

• Bizden başka da sipariş veren yok galiba Yorumları okuyunca taliplisi baya olacak gibi gelmişti bana.
  • Adapazarı Ekin Oto'da inceledim. 1.3 CDTI Cosmo için 71 bin lira fiyat etiketi vardı. Ekim ayı kampanyalı fiyatı 65 miydi neydi. Güldüm geçtim. Cee'd'den sonra Astra o kadar basit ve kalitesiz kaldı ki, fiyat etiketini görür görmez kaçacaktım. O sırada Insignia'ya gözüm ilişti, 61.500 liraya 1.4 Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof veriyorlardı. AFL farlar, 18 inç 5 kollu jantlar, sunroof bir araya gelince araç şahane olmuş. Burada Astra için 51 bin veren arkadaşı görünce yazayım istedim. Astra'nın benzinlilerine bu kadar para bağlamayı düşünenlere alternatif olsun. F/P otomobiliydi. Alacak durumum olsa alıp çıkardım Insignia'yı.
  • Jay jay senin bahsettiğin araba ile benim aldığım araba arasında 10.000 TL var o kadar farkı kapata bilsem opel almaz gider bmw 1 serisi alırdım.
  • Astra sedan forumunda, üstelik dizel aracın Kia ceed ile karşılaştırılacağı hiç aklıma gelmezdi :)

bu forumda gördüğüm herkes elmalarla armutları karşılaştırıyor. Hayır araç bakarken ben de birçok sınıf / marka inceledim ama belli bi araç hakkına yorum yaparken en azından benzerleri alınmalı.

alırken herkesin bir bütçesi var, herkes o bütçeye göre ihtiyacı olan neyse onu arıyor.

insanları sürekli "gel 10 lira daha ver 3 kilo fazla al" yada "o paraya oradan alacağına 5 lira eksik ver şuradan şunu al bilmem nesi de olmayı versin" demenin hiçbir anlamı yok. 10 lira verip aldığın 3 kilo fazla mal, senin ihtiyacın değilse o para boşuna verilmiştir. Ya da 5 lira eksik verip aldığın mal ihtiyacını karşılamıyorsa yanlış yapmışsındır.

Biz otomatik vites araç bakıyorsak, insignia düz vites ise isterse aynı fiyata düşsün ben yine insignia alamayacağım. Aracın daha büyük olmasının da benim için anlamı yok, daha çok yakması ve maliyetli olması cabası.

Siz dizel araba bakıyorsanız ve en yüksek donanım seviyesine ihtiyacınız varsa astra sedan’da 65 bin TL fiyat var. Kia-hyundai c sınıfı dizel araçlarına 60 bin küsur TL fiyat veriyorsa, astra sedanın da fiyatı gayet normaldir.

Dediğim gibi herşey göreceli olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Günler geçmiyor bir türlü daha önce de sıfır km araba almıştım (citroen c4 sedan) onda bu kadar heycanla beklediğimi hatırlamıyorum.

Aynen ben de Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bayramdan önce araçları teslim alabiliriz..

Alacaksınız dostum, cumartesi bende bayağı bir inceledim ve müşteri oldum arabaya, bir hafta sonra teslim dediler,şu an biraz sıkıntım olduğu için bağlayamadım arabayı, Allahın izniyle haftaya bu gün ''astra sedanımı teslim aldım'' diye konu açarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Alacaksınız dostum, cumartesi bende bayağı bir inceledim ve müşteri oldum arabaya, bir hafta sonra teslim dediler,şu an biraz sıkıntım olduğu için bağlayamadım arabayı, Allahın izniyle haftaya bu gün ''astra sedanımı teslim aldım'' diye konu açarsın

Âmin inşallah
    Sizin için de hayırlısı olsun..

• Yarın satış temsilcimi tekrar arayacağım. Bakalım ne tarih verecek. Geçen hafta için, bu hafta diye sallamıştı beni. Yeni konuda açmayız bence leigh_hunt burdan yazmaya devam ederiz. İlk etaptaki yakıt değerlerini ve fotolarını da paylaşırım burdan. Yeterki arabayı ufukta görelim.
  • quote:

Yarın satış temsilcimi tekrar arayacağım. Bakalım ne tarih verecek. Geçen hafta için, bu hafta diye sallamıştı beni. Yeni konuda açmayız bence leigh_hunt burdan yazmaya devam ederiz. İlk etaptaki yakıt değerlerini ve fotolarını da paylaşırım burdan. Yeterki arabayı ufukta görelim.

Yeni konu açman gerek kardeşim, bu işin usulü adabı böyle, bize baklava ısmarlayamayacağına göre konu açıp paylaşacaksın bizde iyi dileklerimizi ileteceğiz...

• Racon ne ise uyacağız o zaman
  • quote:

Racon ne ise uyacağız o zaman

hayırlısı olsun

bence konunun tek olması daha iyi

çünkü uzun vadeli olması ve deneyimlerin kalıcı olması için tek ana konuyu daha mantıklı görüyorum.

bu araç rahat bi 6 yıl ülkemizde satılacak tabi arasıra değişimlere uğrayarak
    ve en son classic adı altın da satılıp yeni kasaya yerini bırakacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

hayırlısı olsun

çünkü uzun vadeli olması ve deneyimlerin kalıcı olması için tek ana konuyu daha mantıklı görüyorum.

Bende konu bütünlüğü olsun diye burdan devam ederiz demek istemiştim. Daha önce aldığım araç citren c4 sedan dı ben arabayı mayıs ayında aldım firma aracı birden bire haziran veya temmuz ayı sonunda banttan kaldırdı. Biryerde işime yaradı arabayı sevenler ikinci ele mahkum kaldılar bende iyi bir fiyata sattım ama çok moralim bozulmuştu tutulmayan bir araç aldım diye düşünmüştüm. Umarım aynı olayı opel de yaşamam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

hayırlısı olsun

Bende konu bütünlüğü olsun diye burdan devam ederiz demek istemiştim. Daha önce aldığım araç citren c4 sedan dı ben arabayı mayıs ayında aldım firma aracı birden bire haziran veya temmuz ayı sonunda banttan kaldırdı. Biryerde işime yaradı arabayı sevenler ikinci ele mahkum kaldılar bende iyi bir fiyata sattım ama çok moralim bozulmuştu tutulmayan bir araç aldım diye düşünmüştüm. Umarım aynı olayı opel de yaşamam.

Aynı olayı yaşamayacağın gibi 10 sene sonra bile güncel kasa bir araban olacak, malum opel eski kasayı astra classic diye satıyor, senin kasada astra classic4 olacak

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.