Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • euroko kasko çok tehlikeli dikkatli ol hem senden habersiz yeni policeler eklerler hemde kaskonu otomatik en pahalı olan police ile habersiz seneye gunceller bi şey olsa para almak ölüm verselerde acayip keserler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

euroko kasko çok tehlikeli dikkatli ol hem senden habersiz yeni policeler eklerler hemde kaskonu otomatik en pahalı olan police ile habersiz seneye gunceller bi şey olsa para almak ölüm verselerde acayip keserler

Valla krediyi garantiden almıştım sürekli maaş aldığım banka olduğu için onları kullandım inş dediğin gibi bir sorun çıkmaz ne diyeyim :S
  • Benimde öyleydi umarım duzelmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmehmetefe -- 12 Ekim 2012; 14:21:44 >
  • Arabamı teslim aldım arkadaşlar. Biraz rahatsız olduğum için foto çekip yükleyemedim kusura bakmayın. İlk yakıt değerim 110km de 30 TL yaktı. Sizce nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: politikman

Arabamı teslim aldım arkadaşlar. Biraz rahatsız olduğum için foto çekip yükleyemedim kusura bakmayın. İlk yakıt değerim 110km de 30 TL yaktı. Sizce nasıldır?

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

yakıta gelince de bence karışık olduğunu sayarsak bence çok iyi

fotoları bekliyoruz.
  • quote:

Arabamı teslim aldım arkadaşlar. Biraz rahatsız olduğum için foto çekip yükleyemedim kusura bakmayın. İlk yakıt değerim 110km de 30 TL yaktı. Sizce nasıldır?

Hayırlı olsun foto ve izlenimleri bekliyoruz..

• vay vay vay arzı endam eylemeye başladı demek sedanlar, bakalım ne zaman göreceğim yollarda ilk olarak?
    hayırlı uğurlu olsun dostlar, Allah kaza bela vermesin, kurbanları ihmal etmeyin...
  • quote:

Hayirli olsun yakit cok iyi arac daha cok yeni biraz zaman gecsin dahada dusecektir.

Harika bir arac Allah kaza bela vermesin, gule gule kullanin insallah...

• Arkadaslar 1.6 edition siparişi verip aracı teslim alan var mı? On kol dayama yok diyor satış temsilcisi. Sitesine girdim hb modeline gore baya bir özellik görünmüyor.
    Bu nasıl iştir arkadas arabayı teslim alacaz, daha özelliklerini bilmiyoruz..
    Acil cevap verirseniz sevinirim

• Hastalık sebebi ile foto çekip yükleyemedim daha. Aracı teslim alıp eve dönerken arkamdan bir insigniya sürücüsü arabamın fotoların çekip durdu sürekli, birazda öne geçip dikiz aynasından fotolarını çekti, İşin aslı bu durum baya hoşuma gitti.
    Araç hakkında bir kaç olumsuz izlenimim oldu, onlarla başlayalım.
    1-Yedek anahtar sustalı değil, Fransızlar gibi cimrilik yapmışlar.
    2-Aracın kullnama klavuzu sedan için hazırlanmamış sanki aceleye getirip hb kitapçığı koymuşlar.
    3-Azda olsa camdan rüzgar sesi alıyorsunuz.
    4-Hali ile asvalt seside azda olsa yansıyor içeriye.
    5-Motor bölümünde üst muhavaza ve alt ta karter koruma eklememişler.
    6-Çocuk kilidi manuel olarak kapı içinde anahtar ile ayarlanabiliyor.
    7-Radyo frekansı aramak bir işkence gibi geldi bana.
  • 1.6 edition aldık teslim edilmedi henüz bakalım nolucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Arkadaslar 1.6 edition siparişi verip aracı teslim alan var mı? On kol dayama yok diyor satış temsilcisi. Sitesine girdim hb modeline gore baya bir özellik görünmüyor.

Sedan edition da ön kol dayama yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

quote:

Arkadaslar 1.6 edition siparişi verip aracı teslim alan var mı? On kol dayama yok diyor satış temsilcisi. Sitesine girdim hb modeline gore baya bir özellik görünmüyor.

Hocam aracı gördünüz mü? Aşağıdaki linkte var görünüyor.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/yeni_astra_sedan_specsheet_08_2012.pdf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

quote:

Hocam aracı gördünüz mü? Aşağıdaki linkte var görünüyor.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/yeni_astra_sedan_specsheet_08_2012.pdf

Ben ekim ayinda yayinlanmis kataloga bakip soledim sizinki agustos ayı.ikisini karsilastirdim kaldirmislar on kol dayamayi

• Geçen gün trakya oto fuarında inceleme şansım oldu gerçekten çok güzel bir araç olmuş.

• Dostlar sedan ile hb arasında bagaj ihtiyacı dışındaki tercih sebepleri nelerdir, mesela donanım farkları varmıdır aynı seviye araçlarda?
    Çok ciddi ikilemde kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Dostlar sedan ile hb arasında bagaj ihtiyacı dışındaki tercih sebepleri nelerdir, mesela donanım farkları varmıdır aynı seviye araçlarda?
    Çok ciddi ikilemde kaldım...

Hb ile sedan arasında donanım farkı war aynı seviye araclarda.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun Birde gündüz gözüyle bagaj ve arka kısmı çekilmiş fotolar ekleyebilir misiniz ?
    donanım farkında ne gibi farklar var ?

edit: sedanın bagaj hacmi kaç lt ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 15 Ekim 2012; 10:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Alan arkadaşlara hayırlı olsun Birde gündüz gözüyle bagaj ve arka kısmı çekilmiş fotolar ekleyebilir misiniz ?
    donanım farkında ne gibi farklar var ?

edit: sedanın bagaj hacmi kaç lt ?

Sedan bagaj hacmi 460 lt Hb ise 370lt
    Sedan ve HB
    EDITION versiyonda
    Ön sis farları ve bluetooth alınabiliyor Business paket altında HB te bu opsiyon yok.
    WATT bağlantılı arka süspansiyon standard HB te standard değil.
    Ön kol dayama yok. HB te ön kol dayama var

SPORT versiyon da
    Navi600 opsiyonunda geri görüş kamerası yok. HB te Navi600 de geri görus kamerasi var.
    Spor deri direksiyon simidi yok. HB te var.
    Spor ön koltuklar yok. HB te var.

COSMO versiyonda bi farklılik goremedim.
    Sedan tum versiyonlarda içeriden ve uzaktan kumandadan bagaj acabiliyorsunuz . HB te yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfk35 -- 17 Ekim 2012; 17:28:26 >

• sport direksiyon neyse de bari koltuk döşeme olsaydı sport'da.

benim sipariş de yarın gelecekmiş, en son bakıp karar vereceğiz inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.