Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmen saçmalık HB de olan özellikleri yeni lanse etikleri araca koymamışlar, aracı satarken de hiç fark yok diye yanlış bilgi veriyorlar. Opel daha aracı almadan soğuttu kendisinden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun fiyat listesi guncellenmiş varmı bi değişiklik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Alan arkadaşlara hayırlı olsun Birde gündüz gözüyle bagaj ve arka kısmı çekilmiş fotolar ekleyebilir misiniz ?
    donanım farkında ne gibi farklar var ?

edit: sedanın bagaj hacmi kaç lt ?

Sedan bagaj hacmi 460 lt Hb ise 370lt
    Sedan ve HB
    EDITION versiyonda
    Ön sis farları ve bluetooth alınabiliyor Business paket altında HB te bu opsiyon yok.
    WATT bağlantılı arka süspansiyon standard HB te standard değil.
    Ön kol dayama var. HB te yok.

SPORT versiyon da
    Navi600 opsiyonunda geri görüş kamerası yok. HB te Navi600 de geri görus kamerasi var.
    Spor deri direksiyon simidi yok. HB te var.
    Spor ön koltuklar yok. HB te var.

COSMO versiyonda bi farklılik goremedim.
    Sedan tum versiyonlarda içeriden ve uzaktan kumandadan bagaj acabiliyorsunuz . HB te yok

bilgi için teşekkürler

bagaj hacmi bizim için önemli çünkü uzun yol arabası arıyoruz ve arabayıda baya yüklüyoruz,donanım olarakta alınca cosmo almak lazım full donanım herzaman iyi oluyo

• quote:

quote:

Alan arkadaşlara hayırlı olsun Birde gündüz gözüyle bagaj ve arka kısmı çekilmiş fotolar ekleyebilir misiniz ?

Sedan ve HB
    EDITION versiyonda
    Ön sis farları ve bluetooth alınabiliyor Business paket altında HB te bu opsiyon yok.

SPORT versiyon da
    Navi600 opsiyonunda geri görüş kamerası yok. HB te Navi600 de geri görus kamerasi var.

Sedan tum versiyonlarda içeriden ve uzaktan kumandadan bagaj acabiliyorsunuz . HB te yok

Hocam sedan da ön kol dayama olduğundan emin misiniz? Eğer araca sahipseniz bana fotoğrafla belgeleyebilirseniz bende bayime baskı yapıyım kol dayama konusunda, çünkü anlaşırken var dedi kol dayama araç geldi ve yok sinirlendirdi bu durumda beni doğal olarak, bizim yapabileceğimiz birşey yok modundalar ama başka bir yerden alınan araçta olduğunu belgelersem mecbur karşılarlar mağduriyetimi, yardımlarınızı bekliyorum fotoğraf konusunda... Teşekkürler.

• rica ederim.ben sedan alcak olsam cosmo almaya gayret ederdim bütçem el verdiği kadarıyla hb ile sedanı karşılaştırınca farklılıklar var malesef.sedanda sport un sadece adı kalmış bi önceki kasada opel aynı şeyi yapmıştı.her model yılında araçtan birşeyler kırpıyor daha çok arttırcağına
  • yeni sedan satın alan birileri foto çekse de burada gerçekte nasıl duruyor görsek...
  • Kusura bakmayın fotolar biraz geç oldu ama bagajı falan çekemedim şunu söyleyebilirim ki sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip araç. Vites geçişlerinde çok hoşuma giden seni şöle bi arkaya yaslatıyor :D Şehir içinde 200km yi devirdim ki kardeşimle birlikte sürücülük çalışmaları yapıyoruz, dur kalklar çoğunlukta ortalama 7.7 harcama görünüyor :)))) depo bugun yarıya düştü :D

FOTOLAR BENZER AMA GÜNDÜZ FOTOSU İSTEYENLER İÇİN ÇEKTİM... Araç evimin karşısında özellikle akşam saatlerinde gün batımında baktığımda hafif kahverengine döük bir renk görünüyor. Dıştan içten herşeyiyle verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Yarın bagaj ve motor fotolarını eklerim.

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeysut -- 15 Ekim 2012; 23:26:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Astra sedan forumunda, üstelik dizel aracın Kia ceed ile karşılaştırılacağı hiç aklıma gelmezdi :)

Pardon, Astra'nın kalitesizliğini burada insanların duymasını, okumasını istemezdim ama oldu bir kere. Sedan falan diyerek kandırmayın kendinizi, aracın HB versiyonunun fiyatı da ortada. İçler acısı.

Aracın dizeli 71 bin lira fiyat etiketine sahip. 1.3 dizel araç. Manuel bir de. HB deseniz, 65 bin lira. 65 bin liraya alınabilecek araçların listesini yazmak istemiyorum şimdi. 128HP dizel ve tam otomatik bir Cee'd, ki Premium paket oluyor kendisi, alabiliyorsunuz daha ucuza. Astra'nın fiyatı normalmiş. Güldürmeyin kendinize.

Benzinli otomatik fiyatlarına da bir göz gezdirin. Takip edememişsiniz belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Astra sedan forumunda, üstelik dizel aracın Kia ceed ile karşılaştırılacağı hiç aklıma gelmezdi :)

Pardon, Astra'nın kalitesizliğini burada insanların duymasını, okumasını istemezdim ama oldu bir kere. Sedan falan diyerek kandırmayın kendinizi, aracın HB versiyonunun fiyatı da ortada. İçler acısı.

Aracın dizeli 71 bin lira fiyat etiketine sahip. 1.3 dizel araç. Manuel bir de. HB deseniz, 65 bin lira. 65 bin liraya alınabilecek araçların listesini yazmak istemiyorum şimdi. 128HP dizel ve tam otomatik bir Cee'd, ki Premium paket oluyor kendisi, alabiliyorsunuz daha ucuza. Astra'nın fiyatı normalmiş. Güldürmeyin kendinize.

Benzinli otomatik fiyatlarına da bir göz gezdirin. Takip edememişsiniz belli ki.

Tamam hocam size premium kia ceed ile başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

şimdi farkettim, araçta ön ızgaralardaki krom da yok. cam çerçevede olmayacağı söylenmişti ama bu kötü oldu. vay arkadaş
  • Motor ve bagaj fotoları da şu şekilde ;)

• @Mesut

Aracin konforu nasil memnun musun suspansiyon darbeleri emmesi vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

Kusura bakmayın fotolar biraz geç oldu ama bagajı falan çekemedim şunu söyleyebilirim ki sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip araç. Vites geçişlerinde çok hoşuma giden seni şöle bi arkaya yaslatıyor :D Şehir içinde 200km yi devirdim ki kardeşimle birlikte sürücülük çalışmaları yapıyoruz, dur kalklar çoğunlukta ortalama 7.7 harcama görünüyor :)))) depo bugun yarıya düştü :D

FOTOLAR BENZER AMA GÜNDÜZ FOTOSU İSTEYENLER İÇİN ÇEKTİM... Araç evimin karşısında özellikle akşam saatlerinde gün batımında baktığımda hafif kahverengine döük bir renk görünüyor. Dıştan içten herşeyiyle verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Yarın bagaj ve motor fotolarını eklerim.

Meeysut maaşallah ben daha iki poz çekemedim sen her gün bir kaç foto paylaşıyorsun. Sana birşey sormak istiyorum. Benim cantların şekli farklı. Bana, benimkine nasıl olduysa cosmo cantı taktıklarını söylediler. Senin cantları görünce keşke öyle bir hata yapmasalarmış dedim de. Sen cantlar için ayrı bir ödeme mi yaptın yoksa orjinal sport model cantı bumu?

• @bighedge Konforundan extra extra memnunum. Yol tutuşu çok güzel şu watt sistemi dedikleri yol tutuşu etkiliyor, 600km yi devirdim herhangi bir savrulma yaşamadım.

@ politikman Jantlar orjinal sport jant ki bende cosmonun jantlarına tercih ediyorum ;)
  • @Meeysut
    Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. tasarım, kalite, konfor olarak bence sınıfının en iyi aracı mükemmel tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 17 Ekim 2012; 14:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cok_kararsız

quote:

quote:

Sedan ve HB
    EDITION versiyonda

SPORT versiyon da

Hocam sedan da ön kol dayama olduğundan emin misiniz? Eğer araca sahipseniz bana fotoğrafla belgeleyebilirseniz bende bayime baskı yapıyım kol dayama konusunda, çünkü anlaşırken var dedi kol dayama araç geldi ve yok sinirlendirdi bu durumda beni doğal olarak, bizim yapabileceğimiz birşey yok modundalar ama başka bir yerden alınan araçta olduğunu belgelersem mecbur karşılarlar mağduriyetimi, yardımlarınızı bekliyorum fotoğraf konusunda... Teşekkürler.

Kusura bakma yanlis yazmisim sedan da ön kol dayama yok. Hb te ön kol dayama var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar merhaba. Bir soru sormak istiorum. Yeni astra sedan 1.3 cdti satin aldim 95hp. Bayramdan once teslim alicam fakat motor yetersi mi kalir. Alanlar veya bilgisi olaae varaa yorum yapabilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar aracımı teslim aldım, 1.6 edition. Ön kol dayama yoktu ama firma (Çiftkurtlar-Maslak-İstanbul) yan sanayi de olsa bir kol dayama takıp, mağduriyetimi karşıladılar sağolsunlar. Opel alacak arkadaşlara Çiftkurtlar kesinlikle öneririm. Satış temsilcilerinden Ersin Bey'e özellikle teşekkür ediyorum, her isteğimi olumlu sonuçlandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbolic07

Arkadaslar merhaba. Bir soru sormak istiorum. Yeni astra sedan 1.3 cdti satin aldim 95hp. Bayramdan once teslim alicam fakat motor yetersi mi kalir. Alanlar veya bilgisi olaae varaa yorum yapabilirse sevinirim.

opelcilerin forumunda (****) yeni dizel teslim alan bir arkadas cok memnun kaldim diye yaziyordu. araç dolu ve klima açıkken 0-100 11 sn imiş. kendisinin yalancısıyım.

@ çok kararsız

hayırlı olsun gözünüz aydın. kazasız sürüşler inş.
  • Bu da benim 1,4 sport astram. Bu arada ilk depoyu bitirdim gibi çoğunluğu şehir içi olmakla 630 km yol yaptım. Sanki biraz az mı olmuş ne . Bir kaç depo sonra tasarruf cihazları ile denemeler yapmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.