Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun beyaz sedan resmi bekliyordum ne zamandir :) cok iyi duruyor. bizimki hala gumrukte :(

jantlar karisik geliyor galiba sportlarda bazısı 5 kollu bazısı cok kollu. memnun musunuz aractan konfor vs olarak
    yakit da normal bence 8-9 litre ilk depo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

hayırlı olsun beyaz sedan resmi bekliyordum ne zamandir :) cok iyi duruyor. bizimki hala gumrukte :(

jantlar karisik geliyor galiba sportlarda bazısı 5 kollu bazısı cok kollu. memnun musunuz aractan konfor vs olarak
    yakit da normal bence 8-9 litre ilk depo

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Jantları bana satış temsilcisi "Hocam bu cantlar normalde cosmo modellerinin jantları, buna neden takmışlar anlamadım" gibi bir cümle ile açıklamaya çalıştı ama beni nedense bu açıklama pek tatmin etmedi. Konfor olarak hali ile eski arabamla kıyaslama yaprcak olursam (Citroen c4 sedan 1,6 dizel 85 Beygir) Hali ile daha atak ve gaza bas, gaza bas der gibi bir izlenimi var. Özellikle spor eksoz insanı, gazı köklemesi konusunda baya tahrik ediyor. Astram da ESP olmasına rağmen, amortisörlerden mi dir nedir, virajlara eski arabama göre tedirgin giriyorum ama o hızla virajı nasıl dönüyorum diye kendi kendime sorup sanki hafif te olsa ralli pilotu olabilecekmişim gibi yetenekli olduğum izlenimi uyandırıyır o da hoş bir duygu.
    Yalıtım olarak bakarsam hemen hemen aynı segmentin araçları olmaları sebebi ile rüzgar ve asvalt sesini alıyorum tabi tek fark bunda motor sesi gelmiyor.
    Deri direksiyon insanı mutlu ediyor emin olabilirsiniz.

• Hocam beyaz parlak mi mat mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak
  • Tesekkurler

Tekrar hayirli olsun kazasiz keyifli surusler insallah

Egzoza bakip gaza gelmeyin benzin hala 5 lira neredeyse :)

• alan arkadaşlara hayırlı olsun fotolar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 19 Ekim 2012; 19:31:17 >
  • araba çok güzel gerçekten alanlara imreniyorum.

biran önce dizele bi çeki düzen verselerde bizde alabilsek
  • Ben geçen gün karaköy tarafında siyah renk gördüm önümde gidiyordu selektör ile selamlaştık araba güzel gözüküyordu alanında ilk günü olsa gerek paso gülüyordu
  • Darısı sizlerin başına arkadaşlar. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
  • Klasik kasa sedan Türkiye şartlarına daha uygun, altı yüksek olduğu için bozuk yollarda altı vurma sıkıntısı olmuyor. Yenisinde ise resimler yanıltmıyorsa altı bayağı alçak. Bozuk yollarda altı vurabilir.
  • nacar iyi bir konuya değindin bence. Evet altı baya bir alçak ben en kısa zamanda karter koruma yaptırmayı düşünüyorum. Alçak olmasının yanında birde tampon altı 5-10 cm arası bir plastik çıkıntısı var yolda hız tümseklerine azıcık hızlı girince o plastik aksam hemen sürtüyor. Orayı da kestirmeyi planlıyorum aslında.
  • aracı alanlar acaba yüksek hızda direksiyon hissi nasıl yorum yapabilir mi? özellikler sayfasından benim anladığıma göre hıza duyarlı direksiyon sadece flexride paketinde var gibi. direksiyon sertleşmiyor mu acaba normal donanımlı araçlarda yüksek hıza çıktıkça?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bighedge -- 22 Ekim 2012; 9:58:15 >
  • Aracın iç mekanını gösterir resim de paylaşırsanız memnun oluruz.

Benim araç bayramdan sonraya kaldı. Bayram öncesi güya teslim edeceklerdi..

Allahtan abimin arabayla idare ediyoruz, bunlara güvensek yaya kalacaktık.

İnşallah arabanın kalitesi ve sorunsuzluğu şimdiye kadar karşılaştığım absürt tavır ve olayları unutmamı sağlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Aracın iç mekanını gösterir resim de paylaşırsanız memnun oluruz.

İnşallah arabanın kalitesi ve sorunsuzluğu şimdiye kadar karşılaştığım absürt tavır ve olayları unutmamı sağlar..

Dostum Allah sabır versin sana beklemek çok kötü...

• quote:

Orijinalden alıntı: politikman

nacar iyi bir konuya değindin bence. Evet altı baya bir alçak ben en kısa zamanda karter koruma yaptırmayı düşünüyorum. Alçak olmasının yanında birde tampon altı 5-10 cm arası bir plastik çıkıntısı var yolda hız tümseklerine azıcık hızlı girince o plastik aksam hemen sürtüyor. Orayı da kestirmeyi planlıyorum aslında.

onu kestirme bence çünkü o parça tamponu alttan sürtünmelere karşı korumak içindir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Aracın iç mekanını gösterir resim de paylaşırsanız memnun oluruz.

Dostum Allah sabır versin sana beklemek çok kötü...

Sagolasin Dün bayi aradı ve aracın ellerine ulaştığını söyledi. Resmi işlemler bayramdan sonraya kaldı. Zaten plaka ve ruhsat islerini kendim yapmaya karar verdim, onlara kalırsa 1 haftayı bulur.. Beklemek hakikaten zor, su vw dan Arac sipariş edip 6 ay sıra bekleyenler nasıl beceriyorlar acaba

• Aracı gecen hafta sipariş verenlerdenim ve aralığın ilk haftası gibi vereceklerini söylediler fakat o kadar bekleyişden sonra 20 gun daha beklenip 2013 alınır mı diyede düşünmüyor değilim

• Aracı gecen hafta sipariş verenlerdenim ve aralığın ilk haftası gibi vereceklerini söylediler fakat o kadar bekleyişden sonra 20 gun daha beklenip 2013 alınır mı diyede düşünmüyor değilim

• Arkadaşım 20 günse bekle.MTV parasına depoyu fulletip gezersin:)
    Ayrıca ruhsatta trafiğe çıkış 2013 yazacak.Kasa 2012 olsa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiiii

Aracı gecen hafta sipariş verenlerdenim ve aralığın ilk haftası gibi vereceklerini söylediler fakat o kadar bekleyişden sonra 20 gun daha beklenip 2013 alınır mı diyede düşünmüyor değilim

bi konuda bi düzeltme yapmak isterim.

20 gün beklesenizde alacağınız araç 2012 olacak.

2013 model alabilmek için ocak sonu şubat gibi zamanı hesaplamak lazım.

üretimin yapılması ve nakliyesi en az 1 ay sürer.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.