Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayideki elemanda Ocak sonu gibi bişeylerden bahsetti artık kısmetimize araç 15 Kasım'da İzmir Limanı'na yanaşacakmış gerçi biz sipariş verdik vermesinede satıcı 4-5 Kasım'da gemideki bayilerin araçlarını görebileceğini söyledi daha kesin bisi deil artık bizm araçin teslimat tarihi
    Beyaz edition 1.6 sedan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Arkadaşım 20 günse bekle.MTV parasına depoyu fulletip gezersin:)
    Ayrıca ruhsatta trafiğe çıkış 2013 yazacak.Kasa 2012 olsa da.

trafiğe çıkış 2013 yazmaz, trafiğe çıktığı tarih ne ise o yazar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiiii

Bayideki elemanda Ocak sonu gibi bişeylerden bahsetti artık kısmetimize araç 15 Kasım'da İzmir Limanı'na yanaşacakmış gerçi biz sipariş verdik vermesinede satıcı 4-5 Kasım'da gemideki bayilerin araçlarını görebileceğini söyledi daha kesin bisi deil artık bizm araçin teslimat tarihi
    Beyaz edition 1.6 sedan

Aracı ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? Ben 41.750 ye anlaştım ama aracı bayramdan sonra teslim almaya gittiğimde pazarlık yapacam. Hiç mı indirim yapılmaz bir Arac için yav

• Arkadaşımla birlikte 2 adet sipariş verdik peşin ödeme yapacağız ve komik bir indirim 41500 e indirdi :-))
    Sunu anladım opelden
    bayi araç satmıyor satan markaymis...
    Hiç umurlarında değil adamların ister al ister alma

• Aracım Kasım fiyatlarından hesaplanacak inşallah zam gelmez veya ÖTV yansımaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiiii

Arkadaşımla birlikte 2 adet sipariş verdik peşin ödeme yapacağız ve komik bir indirim 41500 e indirdi :-))
    Sunu anladım opelden
    bayi araç satmıyor satan markaymis...
    Hiç umurlarında değil adamların ister al ister alma

Aynen öyle hocam arac kendini satıyor bunlara rağmen
    Hayırlı olsun, yine de aldığını fiyat iyi.. Suanda 42.750 tl çünkü, biz güya on sipariş avantajiyla verdik siparişi
    Ben henüz ödemeyi yapmadım, fiyatı biraz kırmaya çalışayım en güzeli. Bu arada araca daha fazla Zam yapacaklarını zannetmiyorum rahat olun

• sedanıda güzel olmus valla
  • Arkadaslar yanlış yazmışim kusura bakmayın 42.500 mis
    Oda Kasım ayındaki liste fiyatları ile değişecek inşallah ÖTV yansıtılmaz ve zamyapilmaz meyve veren ağaç misali

• verildi mi bilmiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 27 Ekim 2012; 10:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Arkadaşım 20 günse bekle.MTV parasına depoyu fulletip gezersin:)
    Ayrıca ruhsatta trafiğe çıkış 2013 yazacak.Kasa 2012 olsa da.

trafiğe çıkış 2013 yazmaz, trafiğe çıktığı tarih ne ise o yazar...

Arkadaş teslimatın Aralığın ilk haftasında olabilceğini yazmış.Bende 20 gün beklemesini (dolaylı olarak ,ocağı beklemesini kastettim.)
    Bu durumda ocağı beklerse gün ne olursa olsun.Sonuçta trafik çıkışı falan gün, 2013 tarihli olacak.
  • opel,tasarım işini çok iyi yapıyor bence.astranın hb kasasından sonra sedanı da epey iş yapacak görünüyor.
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. volkswagen de bir özellik var. Dışardan yazılım atılıp konfort özellikleri arttırılabiliyor. Örneğin bir yazılım ile sağa veye sola sinyal vermelerde o tarfın sis farını da yaktırabiliyorlar. Bu gibi yazılım atma olayında, Opel'e yazılım atılıp atılmadığı konusunda bir bilgisi olan varmı.
  • Vw demişken bugün düşündüm de 2000 tl fazla verip vw jetta 1.4 tsı tridline mı alsaydım ???
    Bugun arkadas aklıma soktu :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

verildi mi bilmiyorum!

Daha önce de yeni astra sedanin ncap videosunu ararken bu videoyu bulup izlemiştim fakat hiç ama hiç yardımcı olmadı bana :-)
    Ncap çarpışma videosunu bulamadım
    Acaba yeni sedan çarpışma testlerinden olumlu sonuclar alınmadı mı
    Çünkü güvenlikten hiç bahsedilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

quote:

Orijinalden alıntı: politikman

quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

Arkadaşlar sipariş veren tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Bugün İzmir Kavuklar bayisinden 1.4 Sport 6 ileri model arabamı teslim aldım. Çanakkale de ikmet etmekteyim. Çevre illerde renk ve teslim tarihi ile ilgili sorunlar yüzünden 2 Hafta önce İzmir'den almıştım aracı. İlk izlenimlerimi anlatayım.

- Araba çok çevik vites geçişleri özelikle çok kolay ve hızlı.
    - Yol tutuşu muhteşem şu anlattıkları watt zımbırtısı gerçekten etkili sanırım.
    - İzmir - Çanakkale arasını 100-110 km ile geldik. Çıkmadan önce fullediğim depoyu girişte yine fulledim, yakıtı öğrenebilmek için. 320 km de 96 lira yaktı. Benzinli araç için çok güzel bir değer olduğunu düşünüyorum.
    - İç konforunuda yeterli buldum , deri koltuk yok ama kumaşta çok çok yeterli bence.
    - Direksiyon beklediğim gibi sport direksiyon gelmedi :(((( Sadece HB modellerde varmış sport direksiyon.
    - Arabada en yadırgadığım konu el freni yok :D Park freni koymuşlar, alışana kadar biraz zorluk çekice sanırım.

Aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa yanıtlarım gündüz fotoğraf çekmediğim için şimdilik gece çektiğim fotoları koyayım.

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU

Hayırlı olsun. verdiğiniz değer rotaj dönemine yeni başlamış bir araba için bence gayet iyi bir değer. Aracınızı kaça aldınız acaba onu öğrene bilirmiyim. benimki 1,4 sport + stil paket var 51.000 Tl ye aldım. Kısmetse bende yarın teslim alacağım arabamı. Birde bu sport direksiyondan kastettiğiniz ama hayal kırıklığına uğradığınız görüntü neydi acaba ?

Stil paket olarak artıları neler bilmiyorum araç 50.500 e boya korumalı olarak geldi. Direksiyon konusunda da sport direksiyonlar yeni seride böyle olmuştu :(((

Resimdeki direksiyon benim araca ait,sadece Astra hb sportlar da olan bir özellikmiş.Direksiyonun diğerlerine göre farkı daha yumuşak olması ve altının düz sportif bir yapıda olması bence çok güzel düşünülmüş bir ayrıntı,ısıtıcılı olanı da varmış ama tam net bir bilgim yok

Alt kısım şöyle;

Bu da kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

verildi mi bilmiyorum!

videoyu bi umutla izledim ama dizel motor la ilgili bi bilgi yok.

1.6 dizel olacak mı belli değil.

• bu arada 1.3 dizel alan oldu mu?
  • Yaw arkadas ne sıkıntılı şeymiş bu bekleyiş su Kasım'ın ilk haftası geleydi de öğrenseydik gemide varmı araç yok mu yoksa bi 2 ay daha bekleyemem valla kendimi dışarı atar atmaz ilk bulduğum bayi ye gireceğim artık karşıma ne çıkar onu bilemem :-) diyarbakir canları bilen var mı bilmiyorum fakat solunda Mercedes sagında chevrolet bayi var :-))

• Bugün Bakırköy meydana çıkan yolda bir adet siyah gördüm çok şık duruyor araç
  • bende 1 adet gümüş renk gördüm. resimlerde göründüğünden güzel olmuş. makyajlı kasa daha şık ve oturaklı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.