Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayramları da yedik bitirdik, inşallah bu hafta teslim alırız diyelim

bayii ile uğraş, banka kredisi ile uğraş bayaa yorucu bir süreç oluyormuş

kafamda araç ile ilgili planlar yaparak yatıştırıyorum kendimi

aracın arka kısmında birkaç değişiklik yapmak istiyorum.

mercedes ve passatlardaki gibi nikelaj çizgi yapmak kafamdakilerden birisi

bir de opel bu sedanlara tampon köşelerindeki gece parlayan kırmızı zımbırtılardan koymamış,

bunu satın alıp yapıştırmanın bir yolu var mıdır? güzel duruyor bence. nerede bulunur bu tür şeyler?

aracı kullananlar arka stopların (ışık yanarken) görünümü nasıl, foto paylaşırsa sevinirim
  • Benim araç bayramdan önceki salı günü bayiye geldi, bayramda gidip inceledim.

Plaka ve ruhsat işlemlerimi halledebilirsem yarın veya cuma günü de teslim alacağım Allah nasip ederse.

Bekleyenlere sabır diliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Benim araç bayramdan önceki salı günü bayiye geldi, bayramda gidip inceledim.

Plaka ve ruhsat işlemlerimi halledebilirsem yarın veya cuma günü de teslim alacağım Allah nasip ederse.

bende senin kadar merak ediyorum senin aracı.neticede yeni bir kasa.alınca bol bol foto koy da bi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

quote:

bende senin kadar merak ediyorum senin aracı.neticede yeni bir kasa.alınca bol bol foto koy da bi bakalım.

İnşallah dostum
  • hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın
  • quote:

İlk izlenimlerinizi dört gözle bekliyoruz.... :-))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bugun teslim aldik cok sukur. Ilk izlenimler oldukca olumlu yol tutus hizlanma konfor beklentileri karsiliyor fazlasiyla. Bayideki eleman motorlarin torkunun artirildigini soyledi ama biyerinden sallamis da olabilir

• Arkadaşlar merhaba,

Yeni astra sedan dizel aracımı 1 Kasım da aldım.
    Hem düşüncelerim hem de aracı almaya karar verme sürecimde yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Forumada 3 Kasım da üye oldum.

Astra Dizel ile ilgili tededdütü olan arkadaşlar için;
    - Karşılaştırmamı son 2 yılda sahip olduğum, yeni c4 1.6 dizel 92 hp, yeni megane 1.5 dizel 90 hp ve yeni corolla 1.4 dizel 90 hp araçlar ile yapıyorum.
    - 1. vitesteki ivmelenmesi, corolla ile aynı, megane'nin % 10 altında, c4'ün ise % 15 altında.
    - Diğer viteslerde ise; corolla ve magane ile aynı, c4'ün % 10 altında.
    - Jetta süren bir arkadaşımın benim aracımı sürmesi ile 1. viteste; % 15, diğer viteslerde ise; % 15 aralığında altta.
    - Karşılaştırmalar araçların ivmelenme süratine göre verildi.
    - Motor gücü yetesizliği için internette yazanları hiç anlayamadım. ( En az 10 tane arabam oldu, yorum yapabilecek az-çok seviyem var ) Gaza çok bastığınızda kendinizi koltuğa tamamen yapışmak ve caddelerde diğer arabalar ile yarış halinde olmak isteyenler dışında diğer kullanıcılar kesinlikle rahatla alabilir.
    - Forum yada yorumlarda ŞİDDETLE aksini yazanlar; KESİNLİKLE ASTRA'YI KÖTÜLEMEK İSTEYENLER YADA KISKANANLARDIR...

Aracın iç tasarımı;
    - Megane ile tasarım ve kalite açısından karşılaştırmaya bile gerek yok. Corolladan da kalitesinin iyi olduğunu, tasarımının ise kalitesinden de daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tasarım bakımından C4'ten daha iyi olduğu, kalite bakımından ise c4'ün 2 kılıf üsütünde olduğunu söyleyebilirim.
    - Jetta kullandım ve içindede 1 saat vakit geçirdim. Kalite hissiyatı her ikisindede eşit gibi, ama jettanın direksiyon simidinin biraz kalın oluşu + farkını ortaya koyuyor kesinlikle.
    - Genişlik bakımından, bence astranın bağajını 3-5 sn. kısaltarak arka koltuklara diz mesafesi uzatılabilirdi. Bu bakımdan jetta kesinlikle üstün.

Aracın dış tasarımı;
    - Bu bence en can alıcı nokta. Megane, Corolla ( hatta yeni kasasından da kesinlikle daha iyi ), c4 gibi araçlarla mukayese etmeye kesinlikle gerek yok.
    - Hatta net olarak söyleyeyim ( bunu tanıdığımım en az 15 kişi söyledi ) jetta'yı kaldırıp kenara atacak durumda. Jetta çok klasik ve hantal...
    - Kasa, neredeyse fırtına gibi; jet motoru koysalar uçmaya hazır bir yapım var diyor...

Güvenlik duygusu;
    - Megane'den en az 5 gömlek üstün, C4'ten 3 gömlek. Corolladan ise 2 gömlek üstün ( çünkü, esp var ve watts bağlantı var )
    - Jetta'nın motor gücünün biraz artı fonsiyonundaki hareket kabiliyeti jettayı öne taşıyor gibi görünsede, astrada bulunan güvenlik donanımları ve aracın kaporta, iç malzeme ve yolda tutunuş kalitesi ( bu gerçekten iyi ) ile astra kesinlikle insanın aklını çeliyor.

Daha aklıma pek çok şey geliyor ama... Ben aracı almadan önce jetta'mı astra'mı diye çok kez gittim geldim.

Ben kesinlikle standart donaımın üzerine çıkmak istemeyen bir kullanıcıyım. Standart donanım olarak astra'nın daha çok fonksiyon ve temel özellik sunduğunu gördüm...Astra burada aklıma girmeye başladı...

Jetta'nın kasa bana çok bilindik, hazır bir kalıptan çıkmış gibi geliyordu ama kesinlikle beğeniyordum... tabi'ki yeni astra sedanı görene kadar. Astra sedan yeni kasası ile beni etkiledi... Astra burada aklıma oturmaya başladı...

Fiyatlara baktığımızda; - Edition dizel Astra; 50.800 TL ( park sensörü + karter muhafaza dahil ) - Trendline dizel Jetta; 55.500 TL ( hiç birşey dahil değil )
    Aradaki 5.000 TL'lik farkta jettayı tamamen geride bıraktı...Astra'yı artık almam gerekiyordu...

Yeni aracı alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

İyi forumlar arkadaşlar...

• Forumda genelde foto paylaşmak istemiyorlar, forumun lanetli olduğuna inanılıyor ama ben merak edenler için bir kaç resim ekliyorum.

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU

• yalnız beyaz araç çok güzelmiş. diğerleri de güzel tabi. yalnız xenon far olmayınca aracın bakışı değişmiş. ama yine de halojen farlı modelin sarı ışık veren gündüz farlarını çok beğeniyorum. geçen aynamda belirdi, inanamadım ilk başta.

neyse,
    hepinize kazasız sürüşler,
    iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrx34

Ben kesinlikle standart donaımın üzerine çıkmak istemeyen bir kullanıcıyım. Standart donanım olarak astra'nın daha çok fonksiyon ve temel özellik sunduğunu gördüm..

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Benim bu aracı tercih etmemdeki en büyük neden de buydu. Aracın güvenlik ve yol tutuş özellikleri baz donanımda dahi standart (Yokuşta kalkış desteği haric) olması ve bu aralar TV'lerde boy gösteren reklam filminde dediği gibi büyüleyici tasarımı
  • quote:

Forumda genelde foto paylaşmak istemiyorlar, forumun lanetli olduğuna inanılıyor ama ben merak edenler için bir kaç resim ekliyorum.

valla bu renk muhteşem olmuş ; hatta beyaz renk fetişimi tabularımı yıktı ; kazasız , belasız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

quote:

Forumda genelde foto paylaşmak istemiyorlar, forumun lanetli olduğuna inanılıyor ama ben merak edenler için bir kaç resim ekliyorum.

valla bu renk muhteşem olmuş ; hatta beyaz renk fetişimi tabularımı yıktı ; kazasız , belasız ..

Benim de alacağım araçta aklımdaki tek ve vazgeçilmez renk beyazdı ama nasip işte.

Teşekkür ederim
  • sedancılardan katalog çekimleri gibi fotolar bekliyoruz ona göre ha!
  • Teşekkürler. Hepimize hayırlı olsun.

Benim araç asteroid gri, lansman reklarinden biri. Neptün maviyi'de beğendim.

Ben aracımın cam kenarlarına parlak nikelaj taktırmak istiyorum. Orjinalinin olmasını istiyorum önerilerinizi ve fiyat düşüncelerinizi bekliyorum. Ayrıca direksiyonu deriye servis dışında çevirme imkanımız varmı acaba?

Birde çok önemli konu olan, bluetooth araç kitileri. Ama bu sadece tel görüşmesini vermiyor, telefondan çalınan müziğide aracın kolonlarına aktarıyor. Tabi araca 50 bin vermişiz, öyle düşük markalar almamak gerek diye düşünüyorum. Benim tespitim 2 marka ve bu markaların 3 ürünü var. Bunları bilenler varsa, daha uyguna nerede bulabiliriz ve nerede montaj yaptırabiliriz?

http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-mki9000-bluetooth-ve-kablolu-muzik-aktarimli-arac-kiti/productDetails.aspx?productId=telbakparmki9000&categoryId=16217#ileri

http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-mki9200-renkli-ekranli-bluetooth-ve-kablolu-muzik-aktarimli-arac-kiti/productDetails.aspx?productId=telbakparmki9200&categoryId=16217

http://www.hepsiburada.com/liste/bury-smart-arac-kiti/productDetails.aspx?productId=telblarbrysmart&categoryId=16217#ileri

• hızlı bir çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bighedge -- 4 Kasım 2012; 22:42:31 >
  • Bizim de uzun bekleyişin sonunda 10 gün sonra aracımız geliyormuş. Beyaz 1.4 sport+stil paket+Navi600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 4 Kasım 2012; 23:05:39 >
  • Firma 100 yıldır araba yapıyor...
    Emin olun dizelini de iyi yapmışlar ve megane, toyotadan iyi gidiyor. jetta'dan ise çekiş bakımından 2 adım geride.
    Konforu, güven hissi, kasasının güzelliği, donanımları ile jetta'yı da kenarda bırakıyor.
    Bu sınıfta alınabilecek başka araç yok zaten... ( 50-55 bin arası dizel )
    Bence kimse, 1.3 dizel 95 hp sürmeden performans yorumu yapmamalı... Bu yorumlar, insanları yanıltıcı ve markayı karalayıcı olur...
    Gidin sürün sonra herşeyi söyleyebilirsiniz, sürmeden sağdan soldan duyulan laflar ile bence yorum yapmak yanlış...
    Hayırlı geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcak

bu kasa ya nasıl 1.3 cdti alırlar anlamıyorum sonra kasa çok kaba rüzgar direnci nedir 1.4 turboda olsa uzun yolda yan rüzgarlara teslim oluyor eger saglam bir arabaya binmek istiyorsanız rüzgardı yüksek süratti ne astra ne golf ne civic direk merso b serisi bmw 1 serisi tercih edin bunlara gücünüz yetmiyorsa gidin albe yada sümbül alın

Bu konuda Yeni Astra Sedan ile ilgili paylaşımlar yer alıyor.

Konuyu kirletmeyelim lütfen, herkesin aklı kendine yeter.

Ayrıca başka başlıklara da eklediğin o alakasız resmi de kaldırırsan sevinirim.

İyi geceler..
  • En sonunda dayamayip aracı ist bulup 30 dk da aldım cuma gece 17 de buldum 17:30 pazarlık bitti ve bugun plakamı çıkardım hayirlisisa Çarşamba gelip alacam aracımı sabırsızlıkla bekliyorum
    Sizlere arkadaslar ist alan özellikle arkadaslara sesleniyorum alırken hediye olarak ne verildi ??
    Ve fiyat olarak ne ?? Paylaşımlarınız icin şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.