Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun mustii. güle güle , kazasız günlerde kullan inşallah. Motor tipi ve fiyatı da öğrenebilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Forumda genelde foto paylaşmak istemiyorlar, forumun lanetli olduğuna inanılıyor ama ben merak edenler için bir kaç resim ekliyorum.

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU

Renk mükemmelmiş, adı ne diye geçiyor acaba?

Kazasız belasız binmeniz dileği ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Renk mükemmelmiş, adı ne diye geçiyor acaba?

Kazasız belasız binmeniz dileği ile...

Neptün mavi olarak geçiyor.

Çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olur inşallah
  • lpg markaları hakkında hiç araştırma yapan oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: politikman

lpg markaları hakkında hiç araştırma yapan oldumu ?

Şuana kadar sahip olduğumuz 3 aracımızda BRC kullandık, hiç sorun yaşamadık.

LPG taktırmaya karar verdiğimde sanırım tercihim Landi Renzo taktıracağım. Büyük ihtimalle montajı da bakım için gideceğim yetkili servise yaptırırım.
  • quote:

quote:

lpg markaları hakkında hiç araştırma yapan oldumu ?

Şuana kadar sahip olduğumuz 3 aracımızda BRC kullandık, hiç sorun yaşamadık.

LPG taktırmaya karar verdiğimde sanırım tercihim Landi Renzo taktıracağım. Büyük ihtimalle montajı da bakım için gideceğim yetkili servise yaptırırım.

Servis bana da Landi Renzo önerdi. Hatta Opel ile lpg firmasının garanti bozulmaması üzerine görüştüklerini de söylemişti. Bu arda bir arkadaşım daha 1,4 sport 140 beygir aldı. Ancak o Mersin ben Antalya bayisinden aldım. Ben alırkan satış temsilcim lpg takılabilir demişti, arkadaşa Mersinde ki satış temsilcisi takılamz demiş. Adamlada bir tutarsızlık mı var. Sattıkları araçları tam anlamı ile tanımıyorlar mı anlamdım gitti.

• quote:

Hayırlı olsun mustii. güle güle , kazasız günlerde kullan inşallah. Motor tipi ve fiyatı da öğrenebilirmiyiz.

1.6 edition benzin manuel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiiii

En sonunda dayamayip aracı ist bulup 30 dk da aldım cuma gece 17 de buldum 17:30 pazarlık bitti ve bugun plakamı çıkardım hayirlisisa Çarşamba gelip alacam aracımı sabırsızlıkla bekliyorum
    Sizlere arkadaslar ist alan özellikle arkadaslara sesleniyorum alırken hediye olarak ne verildi ??
    Ve fiyat olarak ne ?? Paylaşımlarınız icin şimdiden teşekkürler

Dostum hayırlı olsun, şahsi düşüncem pişman olmayacağımız bir tercih yaptık, güle güle kullan..

Ben park sensörü ve karter muhafaza aldım hediye olarak. Bunları istediğin zaman geri çevireceklerini zannetmiyorum.

Baktın bonkör davranıyorlar bir de boya koruma kopartabilirsin

• En güzel model 1.4 140 bg cosmo bence asteroid gri modelini alacağız

• quote:

quote:

En sonunda dayamayip aracı ist bulup 30 dk da aldım cuma gece 17 de buldum 17:30 pazarlık bitti ve bugun plakamı çıkardım hayirlisisa Çarşamba gelip alacam aracımı sabırsızlıkla bekliyorum
    Sizlere arkadaslar ist alan özellikle arkadaslara sesleniyorum alırken hediye olarak ne verildi ??
    Ve fiyat olarak ne ?? Paylaşımlarınız icin şimdiden teşekkürler

Dostum hayırlı olsun, şahsi düşüncem pişman olmayacağımız bir tercih yaptık, güle güle kullan..

Ben park sensörü ve karter muhafaza aldım hediye olarak. Bunları istediğin zaman geri çevireceklerini zannetmiyorum.

Baktın bonkör davranıyorlar bir de boya koruma kopartabilirsin

Cok saol arkadasım suan dönüş yolundayim ve aracımı 900 km den beri aralıksız kullanıyorum fena dil eksikleri var ama genede cok memnunum :-)
    Alacaklara duyurulr kesinlikle ama kesinlikle 1.4 sport sunrafli ve navigasyon li :-))) muhteşem arac

• Aracla ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım
    Biraz hantal ağır kalıyor
    Motor sesi içeri veriyor
    Orta kol datama konsolu yok
    Rampalarda yokuş kalkış destegi yok ist trafiği icin Manuel'e şart olan şey
    Çelik jantu yok olmazsada olur :-)
    Arac vites konsolundaki kırmızı ışık ve kapilardaki kırmızı ışık yok estetiği mükemmel lestiyir dü bence oda yok
    On sis fari ve on çıtalar yok yan çıtalar yok
    Genede memnunum
    Yakıt konusu da 880 km ye 2t54 tl yaktı ortalama Hiz 99 uzun. Yol

• Rodajlama konusuna gelince
    En baba mühendisi de getirin bana rodajlamaya gerek diyecek fakat
    17 yıllık tecrubeme ve bu seneler icinde sıfır otomobiller eksiltmeme dayanarak söylüyorum ki
    Bu arac rodajlanmasi gerek
    Aracımı teslim aldım ve servis ustasına ve satıcı elemanına sordum grek yok bu araçlar rodajli dediler
    Rampada otobanda 3 mı düşer bu arac arkadas hantal yaw
    Bu motorun aynısı astra klasik 3 lerde de var uçuyor arkadas LPG li olmasına rağmen
    Alanlara duyurulr rodajlayin

• quote:

Aracla ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım

quote:

Biraz hantal ağır kalıyor
    aracın ağırlığı 1.5 ton :)

quote:

Motor sesi içeri veriyor
    bu ben de pek yok. kaput altında yalıtım var mı yok mu kontrol edin

quote:

Orta kol datama konsolu yok
    Çelik jantu yok
    Arac vites konsolundaki kırmızı ışık ve kapilardaki kırmızı ışık yok
    On sis fari ve on çıtalar yok yan çıtalar yok

bunların hepsi sonradan takılabilen şeyler. jant hariç bin lirayı geçmez sanırım.

quote:

Yakıt konusu da 880 km ye 2t54 tl yaktı

iyiymiş.

• Motor kaputunda halı tarzı şey yok sordum benzinli araçların hiçbirinde yok dediler dizel lerde varmış
    Hem olsada o arac icine sesi engellemez ki

• mustii seni keklemişler. benim aracımda benzinli (1,4 140 beygir sport) motor kaputunda yalıtım için paspas var. Senin ki en baz model birde 1,6 mıydı ondan yok birçok şeyin.
  • Arkadaşlar bende bugün 1.3 dizel astra sedan cosmo (beyaz) satın aldım.Tahmin ediyorum salı yada çarşamba günü teslim ederler kullanır kullanmaz fikirlerimi yazmaya çalışırım.Önceki aracım jetta dizel dsg idi sanırım dsg şanzımanı arayacağım ama diğer konularda jetta yı aratacağını sanmıyorum kullanıp göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbash

Arkadaşlar bende bugün 1.3 dizel astra sedan cosmo (beyaz) satın aldım.Tahmin ediyorum salı yada çarşamba günü teslim ederler kullanır kullanmaz fikirlerimi yazmaya çalışırım.Önceki aracım jetta dizel dsg idi sanırım dsg şanzımanı arayacağım ama diğer konularda jetta yı aratacağını sanmıyorum kullanıp göreceğiz.

Olsun. Günde 36 rekat namaz Astradan hediye. Öbür tarafı kurtarıyorsun. DSG de ateist olma ihtimali vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: serkanbash

Arkadaşlar bende bugün 1.3 dizel astra sedan cosmo (beyaz) satın aldım.Tahmin ediyorum salı yada çarşamba günü teslim ederler kullanır kullanmaz fikirlerimi yazmaya çalışırım.Önceki aracım jetta dizel dsg idi sanırım dsg şanzımanı arayacağım ama diğer konularda jetta yı aratacağını sanmıyorum kullanıp göreceğiz.

Olsun. Günde 36 rekat namaz Astradan hediye. Öbür tarafı kurtarıyorsun. DSG de ateist olma ihtimali vardı.

yav hehe
  • Uzun vadede kaput boyası motor sıcaklığı nedeniyle bozulur.... Kaput altı yalıtım sesten çok kaput boyasının bozulmaması içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 11 Kasım 2012; 18:30:53 >
  • Aracını alan kullanmaya başlayan uğramaz oldu buraya

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.